R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A többiektõl bocs!
___
hgs.servegame.com - Raven Shield multi infok
Ne flémeljetek a CB-Timber ellentétet majd lerendezitek férfiak módjára SOF2 LANon!
Timba!
Mivel kedves játékostársak mint G Joe vagy Garrett adnak a véleményedre úgy hogy õk nem látták a játékot...
1. "USAS-12 + tavcso? komolyan kerem ... ennel mar csak a hangtompitos shotgun
a rohellyesebb ..."
USAS: ugye azt már belinkeltem hogy van hozzá scope párszor.. nem vagyok fegyverszakértõ, de gondolom olyan 30-40 méterre el lehet lõni vele.. miért ne lehetne rárakni egy 2-3-szoros zoomot az életben?
A hangtompítós shotgun:
Melyik ezek közül?
2. A füstgránátot is gagyiztad, hogy a levegõben felrobban, és utána olyan terjed a füst körbe.
3. A scope téma..
Teganap már kiegyeztünk, hogy scope az megfelel iron sightsnak, és egy burst sorozatot el lehet vele ereszteni. Igazad van, AK-val full autot lõni kicsit gázos. Akkor hogy oldottad volna meg, mikor zoomolna ki játéktechnikailag? És mennyiben rombolja a játékélményt az, hogy ha valaki scope-os AK-47-el full autot lõ és ott van a célkereszt az egekben nem zoomol ki..?
Na a másik a számodra etalon America's Armyban iron sight-tal (ami mellesleg tipikusan számítógépes játékba nem való módon van megoldva, és így meglehetõsen használhatatlan)leadok 5 burst lövést és nem húz fel annyira mint RS.. kizoomolásról meg szó nincs..
4. AI: vannak hibái, de a jelenlegi legjobb. Nekem Half-Life (Q2 engine!!!), NOLF, Ghost Recon, Splinter Cell jut hirtelen eszembe mint amniben nagyon jó AI volt.. meg mostmár a Raven Shield!
5. "Nem nem nem ... ez a jatek olyan mertekben nem alkalmas egy igazi
multiplayre, hogy az verlazito. Sajnos ez a jatek iszonyatosan ratyi es a
skill rohadtul nem er semmit."
Skill=neszesemmitfogdmegjól. Nem Quake a játék az biztos.
Szar multiban? Biztos azért csavarodtunk rá páran és azért lõjük egymást órákon keresztül a szerveren..
Ha játék nem tetszik magánügy. ELMONDOD A VÉLEMÉNYED ÉS KÉSZ. A fasznak akarsz mindenkit lebeszélni róla. MI ITT szeretjük a gamát, bugokkal, hibákkal, elrángató-nem rángató AK47-kel meg a többivel. A Unrealosokkal miért nem vitatkozól, hogy nem rángat a lézerfegyver...komolyan, ha ez a legnagyobb gondod. Ja az R6-ban nem lehet ugrabugrálni. Miért kellene? Hova akarsz felmászni? Ez egy ilyen játék és így jó.
Királyálykodj nyugodtan, de ne itt rontsad a szinvonalat. Mond meg máshol a tutit, ott talán vevõk rá.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"building better worlds\"
http://druglord.buzz.hu/ ;)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
En tenyleg ugy gondolom, hogy a R6:RSben jopar dolgot kellene javitani.
Egyelore messze elmarad attol ami lehet ... a csapatokat meg egyenlore kell osztani. ^.^ (mikor javitjatok?)
1. LSZ cseréld le a ruhákat a Island pályán és ha lehet a sötet pályákon vagy mindkét csapat legyen sötét - zöld-kék - vagy egyik se. A Prison fehérként szinte kiábrándító. Szerintem a zöld és a kék a megfelelõ két szín az összesre a fehér és a piros itt elütne a környezetétõl!
2.Ha lehetséges az Island pálya ne az Ave Mariás sötét, hanem a nappali legyen. PLEASE!
Eltûnt a F1-es?
A medve nem játék.
De single-ben nagy kedvencem volt! Fõleg a Resistance.
"OFP: single-ben jó volt.. netkódja LOL."
Nemtom mikor néztél rá a multi ofp-re utoljára, de azért viszonylag jól el szoktunk játszogatni 10-20an, akár egy egész szigetet igénybevevõ pályán. 😊 Persze egy dsl kell hozzá, de itt mégiscsak repülõk, helik, tankok rohangálnak 😊. Viszont a cqb része nem az igazi...ezért is jó, hogy jött "mellé" a Raven 😊.
www.armed-assault.hu
Ami külön tetszik: CB hogy ugrott a megrendezett flamre 😊 PEty meg Timber meg ott röhögtek közben csatin 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
AMi hát ugyebár---

Pedig a penetration az siman benne van az Unreal enginebe
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
na erre emlekszem ... szepen megfejelted az ajtofelfat es kaptal egy herelovest is ^.^
Szerintem SOF2 sebzesmodellje a GHOUL2essel nagyon jo.
OFP: single-ben jó volt.. netkódja LOL.
AAO: RS milliószor jobb. Bár igaz, hogy a jelenlegi legfejlettebb ragdoll physics is szarabb.. meg AAO jobb legalább nem nagy gond a fegyverválasztás!
MOH:AA: 3 OBJ pálya van azon játszik mindenki..
SOF2: ugrok-shotgun-heccsát! Jó játék, de arcade.
CS: szerintem Ravan Shieldben is van penetration. CS is egy jó játék, de sérülésmodellje teljesen más felfogású, mint RS vagy AAO.. teljesen más játékstílust követel meg.. meg haladjunk már a korral!
Ja es VENTRILOban van Text-To-Speech feature ^.^ az uber rulez
Na 7 percem van indulasig ... szoval temat holnapig berekesztem ^.^
Americas Army eleg jo lett.
OFP szinten (bar azzal sem jatszottam sokat ...)
MOH:AA is jo (bar az mas era)
SOF2 a realdamage-el szinten jo lett (bar az igencsak arcade ...)
Es hat a CounterStrike ... sokkal tobbet tud (pl. Penetration ... na az kurvara hianyzik a RSbol!)
http://druglord.buzz.hu/ ;)