R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna mi már "öregebbek vagyunk és nem járunk egyetemre. 😞
egy 486-os 56os modemmel pl nem tul sok 😄DD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(mellesleg az is megoldás ha tud az illetõ várni 5 percet, mert kb ennyit kellet volna neki várni mert volt aki kilépet, én meg pl fagytam az incidens utáni max 10 percben 😄D)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nincs BF szerverem.A HBS volt az enyém és ebbõl lett az RS.A klántársak pedig fizetik a szerverfentartást és még rajtuk kívül egy páran.Így nem mondhatom, hogy sry most nem játszhatsz amit fizetsz. 😞
Ez a 21-es csabdája. 😞
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kiproszáltam és orditottak mint a fába szorult féreg, de rám egyik nem lött volna 😊
mondjuk swatban ezért a társaid azonnal megtámadtak ,bár igazábol se ennek se annak nincsen értelme, hiszen nem a társakat kell löni, de azért az ilyeneket ki szoktam proszálni...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
és akkor ottmardnak a kezdõponton 😄
fõleg a parancsszavak
pl.: ha lenyomom a numpad 5-öt akkor üvöltözzek, hogy" Tango Spoted!"
N0 TXT TLK PLZ!4!
Szerverre tényleg nem lehet beférni..
Jó kis gama ez. És nem érdekel senki véleménye.
Akinek nem tetszik , ne játszon vele! Viszont ne b***a szét a topicot! Ha feltünési viszketeksége van, vagy szófosása, akkor írjon könyvet, úgyis az ma a menõ. 😊
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Pedig nem is olyan rég még 110KB/sec simán volt sebességem felfelé...

amugy szvsz nem coop servert kéne szerintem inditani amig a másik server igy televan, majd a 3.-4. server legyen coop amire már tuti van hely rendesen is jáccani

szóval tisztelt bárki akinek még van szervere tessék még r6rs szervert nyitni mert 1db kevés a népnek 😄DD

Timbernek mindenesetre köszi, hogy pörgeti a topikot.
A game egyébként mindent üt. SZVSZ.

http://www.dimage.minolta.com/f100/index.html
ilyet fogok venni! ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Jó összeállítás volt ...
Bezzeg a The Sum of All Fearsben a buziképû John Clark. Aytyagatya ...
A medve nem játék.