R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ja. Akkora flamek mentek ... Valamikor karácsony tájékán vki nyitott egy másikat is, de mintha az a gumiban végezte volna!?
😊

A medve nem játék.

a.carkey
Én azt mondom, hogy a Morrowwindtõl lefelé mindenkit lehagyhatunk 1 hónapon belül ...
😊

A medve nem játék.

a.carkey
Jelen pillanatban (+1) így állunk:

A Pc-s játékoknak leáldozott! 96097 db ma 17:07 Gábor

Counter-Strike (x) 35795 db ma 11:24 Laalee

Battlefield 1942 25422 db ma 18:11 LC

RUNESCAPE 24833 db ma 17:34 Taranov

Medal of Honor: Allied Assault 22408 db ma 18:19 Jabba

Soldier of Fortune 2 15797 db ma 18:16 DayWalker

Dark Age of Camelot 12914 db ma 17:23 Hangianix

Az Invictus uj jateka - Street Legal 12611 db ma 18:14 M@TriX

Magyar LFS bajnokság 11974 db ma 17:20 Astaroth

Morrowind 9407 db ma 10:01 mambo

Unreal Tournament 2003 7526 db ma 14:16 wildor_working

GTA 3 6831 db 04.08. 11:32 XRV

America's Army 5172 db ma 14:29 fluga

PS 3 - a pc gyilkos 5056 db 02.23. 11:41 Alastor

Neverwinter Nights 4202 db tegnap 08:28 Sipocz

R6: Raven Shield 3783 db ma 18:18 a.carkey

Mögöttünk van már a:

Diablo2 3731 db ma 18:19 netuddki

HTML is cool 3340 db 03.11. 07:50 Crem

A többiek a "futottak még " kategória! Abszolút nem "veszélyesek" ...

😊

A medve nem játék.

a.carkey
Sikerült! 😊

A medve nem játék.

schoma
Megy most a szerver?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Nem épp erre gondoltam..
Ha jól emléxem, õ mutatott vmi logót a weblapjára..

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Petyus_
Buta vagy szinkronhangok Stohl Buci és Görbe Nóra (Linda jáááááááh! õ olyan harcias úgyis 😄).

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tanács: klikkelj a nevére!
ANULUnak is egy tanács: nézze meg méljeit!

Petyus_
Helyes helyes!!

(ez is az volt)

Petyus_
Non-combatant az "nem kombattáns" magyarul.

Tudom mert pont a genfi egyezményt húztam nemzetközi jog szigorlaton. Kettest kaptam.

Amúgy az elõzõ hsz-im a 4k projekt szerves részei voltak {8-)

Strahd_: lehet, hogy lemaradtam, de hol nézhetõ meg a weblapod?

És itt is csak az unril felépítését tudom szidni... ugyebár a RS-ben volt egy /mod könyyvtár, és azon belül külön könyyvtárban volt minden mod, nem piszkált bele az eredeti játékba! Egy mozdulattal törölhetõ volt.

a.carkey
Sebaj! Öljük egymást és a terroristáka is, õk meg mindenkit ... Mint az életben! 😊

A medve nem játék.

Amúgy a hostage rescue, meg a room celaring training pályáját kaidta valaki mutlihoz, csak abban is van két hiba: egyik létra mögötti textúra nem jó, aztán van egy doboz a levegõben... Pedig az nagyon nagyon jó pálya!

Szóval mielõtt szerverre feldobjátok, le kell tesztelni nagyon, megéri-e!

Ezekkel a térképekkel az a baj, hogy mind bugos! Én még nem találkoztam olyan nem hivatalos pályával, ami ne lett volna hibás.

Close Quarters még csak elmegy.. de az profi.

Ja meg a petyus által említett wolf3d-s map sem hibás, csakhát... {8-)
Én már mind végigpróbáltam. Van olyan pl, hogy team survivalban tele van terroristákkal..

a.carkey
Akkor szóljatok az Automexeseknek, hogy a fordítás készül, õk inkább hagyják. Adják ki gyorsan Magyarországon a gamét. Hihetetlen, de szombaton jön az EU hozzánk és a Raven + még sehol ... 😊

A medve nem játék.

Szivárvány kommandó könyyv nagyon rulla!

Ne fikázzatok, mi már elkezdük lefordítani, de ezt már írtam. Tényleg nehéz amúgy, de inkább segítsetek benne!...

a.carkey
Van egy jó oldal:
RAINBOWSIX.ORG
Itt vannak új térképek:
TÉRKÉPEK

(Remélem jól csináltam ...
Ha nem, akkor az oldal:
http://www.rainbowsix.org/ravenshield/
a térképek:
http://www.rainbowsix.org/dl/download.php?ordner_id=44

A medve nem játék.

LOL

a.carkey
Az IRA-tól még mindig nagyon félnek az Egyesült Királyság fegyveres erõi. Bár elvileg tûzszünet van, de soha sem lehet tudni. Mellesleg egyedül Herefordban van nyugi. Azt a bázist kb. úgy õrzik, mint egy nyugati atomtámaszpontot, vagy a lopakodók bázisait. A kínyvben is az IRA rátámadt a "Szivárványokra", amikor azok elhagyták a bázist ...

A medve nem játék.

Ne filtert rakj rá hanem ne szijjad azt a k*rv@ cigit te! Köpöd ki most azonnal?

a.carkey
Jaj neeeeeeeeee!
Majd ezeket mondják a magyar kommandósok:

"Egy rosszfiú feltûnt!"
"Nyugtáztam!"
"Szivárvány Kommandó 3 - Holló Pajzs" 😞 (mint könyv ...)
"Clark János" 😊 (ezek az Adam Clarkot is lefordötják, meg a Jules Verne-t is ...)
"Fuss, Fuss, Fuss!" (Forrest) (GO,GO,GO!) 😊
"Kibiztosítottam és eldobtam egy kézigránátot! Vigyázz (- BUMM! -), vigyázz!" 😊
"Te biztosan a jófiúk közül vagy!? Nagyon félek! Ugye Te kiviszel innen errõl a csúnya-csúnya helyrõl?" (túsz)
"Szükségem van másolatra!" 😊 (I need a Back Up! tudom mit jelent a back up, de ezek mindenre képesek ...) 😊
Vagy pl. ezt fordítsák le jól magyarra: "noncombatant" 😊
stb.
A nõi kommandósnak majd + a Pa-Dödö lesz a szinkronja ...
A férfiak szinkronja a Kern vagy a Koltai vagy a Geszti Péter vagy esetleg tán a Hoffer Józsi lesz ... (vagy a Misi)

A medve nem játék.

1 hét = egy - hét hónap köztt valamikor {8-)

Osztrákiában lehet, hogy dzsörmen verzsönt kaptok.. Az meg nem csinos.
Asszem nekem vár még kicsit az originál gém, most kezd meghalni a merevlemcim, sebtiben cserélnem kell. Remélem, tesóm ad kõcsön

a.carkey: voltam britt földön dolgozni + nyelvtanulni két hónapot, egy hotelben, és a tulajdonos (nõ) élettársa a "helyi" tengerészgyalogság egyik kiképzõje volt. Furán néztem rá, hogy miért vesz a terep színû fullos ruhájra kabátot, mikor úgyis kocsiban utazik, nem fázhat. Aszonta, muszáj, mert ha meglátják, hogy katona, esetleg felrobbantják a kocsiját / házát, stb.

Volt egy olyan esete, hogy gyakorlat közben meghalt az egyik "fia", valahogy összekeverték az éles lõszert a vaktölténnyel. Ezen is jól meglepõdtem, hogy mi a fenéért visznek gyakorlatra éles lõszert. Az IRA áll rendszeresen megtámadja õket gyakorlatozás közben.

Szóval aki ebbe belevág, az nem csak napi 8 órát van veszélyben!...

Crem
Hi All!

Lesz ma Server?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

és hogyan forditják le,becsomagolják egy szótárba?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jahh... és hol van az a 100ezer példány amit az UBI igért a "hátrányos" helyzetü nemzeteknek?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

CB-LSC
nem lehet,biztos.
Lehet leforditják magyarra ,ezért kell ennyit várni

Hát még 1 hétig én is eláldogálok 1 lábon,de félek megüszkösödik, mert nemtum millen naptár szerint mérik azt az 1 hetet

a.carkey
Ja, és csak ezt tudta angolul ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
1 hét ... 😊
Volt egy film, amiben a kínai mindig azt válaszolta arra a kérdésre, hogy mikor lesz kész a felújítás, hogy:
"Egy hét!" 😊

Lehet, hogy EZ van most is? 😊

A medve nem játék.

MM eleg "sux" nekem 3 hete mindig a (na még 1 hét) et mondanak,ma éppan a Polus MM-ba,hevesebb vitába kezdtem az egyik fõmuftival, de igéreten kivül,meg hogy fingja nem vot mirõl beszéltem, mást nemkaptam

a.carkey
Szerintem felesleges most már elkapkodni. Gondoltam megfûzöm unokatesóm, hogy Belgiumból hozzon nekem egyet, ha a jövõ héten úgyis hazajön. De aztán + azt gondoltam, ma megnézem úgyis. Lehet, hogy mire hazaér, már +lesz. Akkor + minek?! 1 hetet most már kibírok "féllábon", crackesen is. A magyar cégek barmok és pofátlanok.
Uez az unokatesóm megpróbálta itthon a fõnöke söreit forgalmazni, de kiderült, hogy aki a belga söröket forgalmazza, minden belga sört "lestipistopizott". Így nem lesz itthon PALM sör. Miért? Mert a piac telített. Pedig iszonyat milyen ász sör az ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ja, ja. Anulu. "Papának Mama" ... 😊
Nekem is elõször 7900 forintot mondtak, de a csajt megkértem, hogy mondja már meg biztosra, és rákérdezett a fõnökénél: az + 9900 forintot mondott? Nem értettem én sem, hogy mi van, de vsz 7990 az elõvételes akciós ár lesz, a többi + a bolti. De az Automexnél két hét múlva lesz - elvileg -, a MM-ban jövõ hét végétõl, már húsvét után. Ennyit sikerült kiderítenem ma.

A medve nem játék.

Volna egy javaslatom..Aki már eleget várt erre a gaméra,milenne ha összejönnénk 4-5 en ,és kiruccanánk Austriaba a venni egy pár db-ot!!!!!!!!

Jól láttam tegnap? benned ANULUT tisztelhetek a gameban?....egyébbként én is most értem haza, Raven után rohangáltam, de sehol semmi.
Nekem az automex-nél 7990,- et mondtak ennyivel is foglaltam le 11 db-ot,na majd meglátjuk

a.carkey
3740
Szegény "Diablo 2" topikot is lehagytuk ...

A medve nem játék.

a.carkey
AUTOMEX (+ vesszõ hibák ... grrrrrr!)

A medve nem játék.

a.carkey
FASZOK A MAGYAR TERJESZTÕK: MA személyesen elmentem érdeklõdni Raven eredeti után. A kiscsaj az automaxnél - nem annyira yoo, mint a kis alacsony fekete az AQUA Computersnél - azt mondta, hogy 9900 ft lesz, és KÉT HÉT múlva jelenik meg (már majdnem egy hónapja jött ki ...)
A Media Marktos srác meg azt mondta, hogy jövõ hét végén már meg tudjuk venni a West End MM-ban ... Ez azért érdekes, mert az Automax a terjesztõ ... TISZTA BARMOK, de rendesek. Faszért húzzák az idõt?! A Port Royale c. játékot ami a múlt héten jött ki, már lehetett kapni, a Ravent meg még nem. BRAVO HUNGARY! Mi tartunk az EU-ba ...

HALF OFF:

Visszatérve a "Golani" és "Mat'kal" témára: a "Golani", mint a 101-esek. (Kb.) A Matkal, meg mint a 22. S.A.S. "Pagoda Group" vagy a GSG-9/A! Ennyi a különbség ...
Az egyik ernyõs (G), a másik anti-terrorista (M).

A Mat'kal kb. annyira nem publikus a médiában, mint a GSG-9. Amióta a GSG-9 egyik emberére és a családjára rágyújtották a házukat a RAFosok, azóta nem látni õket símaszk, vagy fekete kitakarás, elsötétítés nélkül. A Mat'kal egyik kiképzõhelyét is felrobbantották, ezért titkolóznak õk is és szinte minden AT & HRT. Két kivétel van: G.I.G.N. és a B.B.E. . A többiekrõl szinte soha semmi igazi info. Az amerikaiaknál is titkolják a Deltát és a DevGroupot. Infokat kapni fõleg a 101. LSZHról, a SEALról kapsz, de az amerikaiak magamutogatóak. A ruszkikról szinte semmi info nem szokott kiszivárogni. Talán azért, mert a nagyok (Al'fa, Wympel) a K.G.B. alakulatai.
A GSG-9rõl meg még csak annyit, hogy HIVATALOSAN 1500-nál is több küldetésük volt, de csak 4 esetben (!!!) használtak fegyvert: ebbõl két esetben õrkutyákra lõttek ...

Más.
Hihetetlen mennyire gyorsan írogattok be a topicba. Lassan a CS-sek is elkezdhetnek flamelni ...

A medve nem játék.

And5
5cigihez jó 1db

And5
botban 115HUF 10db 5cigihez jó kb

Strahd_
Ma egészt nap nem volt meló 😊)

Tikal
nagyon unatkozhatsz melohelyeden 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Strahd_
nem vágom miröl beszélsz repro... de majd este megbeszéljük.

Over end áut

Strahd_
Petyus 😊 történt irás 😊

Véjt tu brávo szíjn .beng end klír . Rádzser Ézsdkjú! ...Brávo Gó !..Dont múv! Dráp jór vepon!
Dont mú ö muszl! Éria klír!

😊 Háztidzs Szekjurd

repro
hol lehet beszerezni?
vagy csak tekerjem le a tollamról?!

N0 TXT TLK PLZ!4!

fluga
na most nincs ichletem, majd késõbb kitalálok vmi oldalt..

And5
ez egy filter rányomod a végére és megszûri a kátrány és a mérgezõ anyakok 60% ét 2 napja már ezzel nyomom semmi íz romlás nincs 5 cigihez jó az egyik ilyen filteremben már vastagon áll a cucc ebben is van egy kis barna nézd meg az 1 cigi eredménye