R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Nos a DX9 ..hát atz biza csak format C: vel ugrik le a gépedrõl,de nem irtad millen pc-d van,és installálas utáén nem indul el az RVS? azt irod..mit ir ki? amikor nem indul el...
ja azért ide irok mert mire a freemailodra megkapod lehet ,hogy én addigra már a Marson leszek
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
RvS is mocap egyébként, nem a mozdulatokkal van a baj, csak annyi a gáz vele szerintem, hogy nem gyengén "Moonwalk"-os, és ezzel oda a realitás jó része. 😊
Mind a három kép ugyanaz a map. 😊 Szerintem nagyon profi.
Itt sasoljátok a screenshotokat, nagyon jók, csak nem akarom a topicot eláztatni képpel. 😊
A harmadik nem egy old Rainbo pálya. (Urban Ops "asszem" ...)
A medve nem játék.
Egy nap a nyuszika vígan szalad az erdõben, amikor egy fa tövében meglátja
szivarozni a szarvast:
- Mit csinálsz? Megbolondultál? Egy ilyen szép napon a jó levegõn mérgezed a
tüdõdet? Gyere inkább, s szaladj velem, hogy oxigénnel teljen meg a tüdõd!
- Igazad van! - mondja a szarvas és elkezd szaladni a nyuszival.
Amint szaladnak, meglátják a rókát, az orra a kokainba lóg.
- He te! - mondja a szarvas, itt a természet közepén kokainozol?
Gyere, inkább szaladj velünk, hogy teljen meg a tüdõd oxigénnel!
- Igazad van! - mondja a róka s elkezd õ is rohanni a többiekkel.
Egy kicsit késõbb találkoznak a medvével, amint az épp egy injekciós tût
tart a kezében egy adag tiszta heroinnal.
- He, itt a természet lágy ölén akarod belõni magad? Gyere inkább szaladj
velünk, hogy teljen meg a tüdõd oxigénnel! - mondja a róka.
- Menjetek a p**ba! Mindig, amikor a nyuszika bekap egy extasy-t, nekünk
rohannunk kell az erdõben?
A medve nem játék.
Hihetetlen mi lesz itt! 😊

A cseh szerver ip-je is érdekelne!
THX
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
ha kéri a CDkeyt és crackes serverre akarsz felmenni akkor nyugodtan nomd meg a pipácskát (vagy szídd)..

N0 TXT TLK PLZ!4!
Ha nem értenétek 😊
1. A Rainbow Six 3-ra várni: örökkévalóság
2. A teljes játék patch-hel: $50
3. Véget vetni az idegeskedésnek (ld. kép 😊): megfizethetetlen
1. Embassy - egy R6 nap remake-je
2. Base Controlä> - elég genygusz
ThePlatoon.com-ról vannak nem teszteltem õket, csak kilinkeltem nektek hogy ne a FilePlanetrõl kelljen tölteni ha ki akarjátok próbálni. Szucsati majd biztos kirakja hunters.hu-ra.
Army mozgása az nem tudom miért jobb mondjuk 😊, nekem az RvS jobban bejön, persze ízlések és pofonok.
Armny mapjei meg érkeznek attól nem kell félni 😊, azok között is vannak azért nem túl acélosak..
Persze az természetes, hogy panaszkodtok a netkódra, mivel SOF2-ztetek rengeteget és nekem az összes multi játék közül annak tûnt a legjobbnak mind a netkódja, mind a sérülésmodellje.
Szal az 1.2 lesz az igazi patch, ez az 1.1 ez fõleg a CD-Key problémát "orvosolta", és könnyen lehet, hogy úhy ahogy írod, hogy gyakrabban akar kommunikálni az ubi-val és akkor szarabb lett a netcode. 😞
Na én ettõl az RvS-tõl ezt vártam volna.De nem nekik haza kellett vágni a legjobb motort.
Merthogy ez egy ut2003 módosított motor ugyebár ezt mindenki tudja.Bazz amit fent mûvelünk a szerveren az csak a pingen és a losson múlik.
Mint biztos kiszurtátok kevesebbet játszunk mint eddig.Nem ábrándultunk ki a játékból mindössze az a gáz, hogy kb a netkodot úgy hazavákták mint a disznó.0.06%-os lossnál már közvetklen közelrõl nem lehet lelõni az embert.És egy pici laggnál már az ember úgy megy mint akit 3napon keresztûl segbebasztak. Az állandó ubi szakadásról és arról, hogy a szerver azzal foglalkozik, hogy az ubival fentartsa a kapcsolatot és nem pedig az embereket mozgassa nagyon súlyos.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azota már az 1.6-osnál jár a patchek sorszáma, és a célzás pont most lett egy kicsit könnyebb, a nem pont oda az meg azért van mert a lövedék ugy viselkedik mint az életben, tehát van a játékban egy kis balisztika is...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
DarkHorse: Ha már a traininget sem tudtad megcsinálni akkor tényleg nem neked valo 😊)))
(harc a 4k-ért!)