R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
De a Soldiers egy RPG-szerûség lesz annak az editorja nem jó..

Én amondó vagyok dobjuk össze Lifeforce-nak a 250.000 dolcsit az Unreal engine licenszre, ahhoz kap forráskódot is asszem. ^.^

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

a.carkey
Még a "Operations" megjelenésekor rebesgettek valamit azzal kapcsolatban, hogy a Soldiersnek saját editorja is lesz, ha kijön. Ez kb. 1 éve volt. Még az "õsAA" elsõ "demója" után, amikor beharangozták a többi AA részt ...
Kiváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e?!

A medve nem játék.

schoma
Mnejünk haza, és játszunk!!!!
MOST!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

a.carkey
Red Faction
😊

A medve nem játék.

h3nry
Ajaj Isten ments' a telefonos üszitöl...

\"Andrey\"

Petyus_
Akkor hajrá! Amit én olvastam Unreal2-bõl, Devastation-bõl, America's Armyból nem sikerült semmit megnyitni a srácoknak.. persze biztos van rá valami módszer, hogy az Unreal editor azt hazudja, hogy az a megfelõ build amit használsz.. gondolom a static meshek és a textúrák nagyjából ugyanolyanok. Ha találnál rá módszert hogy a static meshek és a textúrák meglegyenek, a többi nem vészes.. BSP geometry, scriptelés, skíbox, ilyenek.. bárki meg tudja csinálni kis gyakorlással. És akkor lennéenk AAO mapjeink. ^.^

schoma
Mi szépet s jót dolgozol? Telefonos ÜSZ?

Menj ki most rágyújtani, addig sem talákozol hülye userrel!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Beraktam a mappok közé tesztelni.
Délután felmegyünk és elindítjuk csak azt a mapot.
Igen az ötlet merész de jó.
Valóban nem kompatibilisek egymással de az editorokból ki lehet konvertálni olyanra, hogy mind a három ismerje.Igaz az American Army-t nem tudom mivel lehetne megnyitni melyik editorral mert én egyikkel sem tudtam 😞
De UT2k és Postal2-böl ki tudtam konvertálni mappot és messt is úgy, hogy a Ravenshieldel meg tudtam nyitni és minden jó volt.
h3nry
Eddig már kifogtam 2 idióta usert, három után cigi. Szerintem 30 percen belül meglesz. Most nem tudom, örüljek, vagy szomorkodjak. Bevallom már rágyujtanék.

\"Andrey\"

schoma
Sajna jól beszélsz!
Én is inkább otthon lennék, és még az igazak álmát aludnám. Ehelyett a kora hajnali idõpontban már dolgoznom kellene...

h3nry
No akkor jó reggel mindenkinek. Na ami nagyon nem hiányzott nekem az a hétfõ, meg a napi meló 😞(

\"Andrey\"

Petyus_
Jól mondod.. esélytelen. Elvileg ugyanaz az engine mindhárom gyakolratilag annyit módosítottak rajta, hogy nem igazán kompatibilisek egymással. Sajnos a modderek azt sem tudják megoldani, hogy egyszerûen átvigyék pl. az America's Army textúráit és static mesh-eit.

A mapedet majd kipróbálom! 😊

na az nem egy "piti" klán, ott a bal felsõ sarokbam

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

mellik mappot nézted?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

[Rush]
Elég Yo a map, ki kéne probálni normálisan holnap este nem csak 11 körre!!!!!

hTTp://ror.hu/

Így talán kényelmesebb:
Shop

és persze a RavenShield könytárba kell kicsomagolni, vagy lehet egyenként másolgatni õket a megfelelõhelyre.

Nah... Biztos van még benne hiba, de majd úgyis mondjátok 😊 (pl. a létramászás animációja még elég gáz, de müxik) Meg még nem lehet atomjaira rombolni a pályát.

Szóval itten van:
http://free.x3.hu/rvshundev/Shop.zip

és ha nem féltek a BUG-hegyektõl, akkor fel is rakhatjátok valamelyik szerverre, hogy a válalkozó szellemûek teszteljék 😊.

a.carkey:
A korábbi R6-okat nem ismerem, akkor még nem voltam rákattanva, de ha lesz rá igény és a készítõje nem folytatja, akkor talán tudok vele valamit kezdeni, mert az öcsém elég sokat játszott a korábbi részekkel is, és õ tudna segíteni.

Lifeforce:
Hát szerintem nem lehetetlen amit írtál, de nem tudom mennyire kompatibilisek egymással.
(pl. most se tudtam egy texturát betölteni az UT2k3-ból, bár ez ugye a módosított engine és az editorba is jól belenyúltak)
Majd próbálkozom a kombinálásokkal, de azért elég merész ötlet.

a.carkey
Ha figyelem a számokat és nem a Harcosok Klubbját nézem, akkor míg játszotok simán én lettem volna a 4000. 😊

A medve nem játék.

Nem baj majd a 10000. az enyém lesz 😊
Bazzeg 😊))
Én akartam 😊
Hát ez megint sikerült, enyém volt a 3000-es is!
HI! 😊
Sziasztok.
Industrial Complex Map

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

a.carkey
A Base Control map már volt! Sorry

A medve nem játék.

a.carkey
Pet-R!
Gondolom láttad már a Embassy-s pályát. Ha estleg ismernéd az elsõ Rainbowt, akkor nem tudnál vele valamit kezdeni, hogy a belseje úgy nézzen ki, mint a sorozatnyitó õs Rainbowban? Ugyanis így nagyon sivár és csúnya. Csak picit kéne berendezned. Én néztem az editort, de tök béna vagyok hozzá, így meg sem próbálom csinosítgatni. Ha a tiedet befejezted és még nem unod a mapkészítést, nem tudnál egy-két bútordarabot elhelyezni a szobákban, hogy ne egy berendezetlen panelra emlékeztesse a kommandósokat ...?! 😊
Tudom, hogy nagy meló, de nagyot dobna a mapen ...

Az eredetirõl egy kép:

A javított - új - Embassy map (Ravenesek! Amit mi kipróbáltunk, az vsz vmi beta volt, mert ez kívûlrõl már mintha nem ua lenne! Azt írják róla, az eddigi legjobb új térkép ...)

Ja, és kijöttek új mapek is:

Deathride Mine:

Base Control:

Letöltés:

Deathride Mine

Base Control

A medve nem játék.

American Armyból 😊
Bocsi csak fáradt vagyok.
Na ha ennyire vágod a témát akkor
TS2-õn beszélgethetnénk egy kicsit 😊
Elképzelésem a következõ.
RavenShieldbõl kivesszük az emberkét és a fegyvereket.AZ Amerycan Armiból a mozgást és beleültetnénk a tiszta UT2003-ba (mod)-ként.
Csak segítség kellene.Aki szívesen beszálna a fejlesztésbe annak érdekébe, hogy végre legyen egy jól játszható jó netkóddal ellátott játékunk az szóljon.
schoma
A dálutáni játék a coop szerveren überfasza volt!
Máskor is összehozhatunk egy ilyet!

Nemsokára kész a pályám béta(!) verziója. Még tesztelgetem a játékmódokat, aztán ha nincs semmi gubanc feltöltöm valahova, hogy szétszedhessétek 😊

most csak úgy beirok, remelém nem gond 😊

Na helloka
Köszi a segitséget mindenkinek EOX nálam is bejött minden ok köszike
Gerry
Köszi!

h3nry
Télleg jó volt, fõleg csak pisztol 😊

\"Andrey\"

CB-LSC
van itt
Gerry
Üdv Mindenkinek!
Van már crack az 1.1-es patch-hez? Ha igen írjatok egy linket pls, GCW-n már néztem, ott még sajna nincs.

AndrewCB
Nagyon király a cooperative mod! Ajánlom mindenkinek!

Újraindítva
[Rush]
Jól meghot a szerver.........

hTTp://ror.hu/

Petyus_
Hmm szép Kawa.

Én a CBR-ekért vagyok oda meg vissza.. régebben még fel is mertem ülni rájuk.

web.axelero.hu/peugeot

Petyus_
Milyen moci?

Petyus_
BMW powaa Merci suxx!!

ja igen a motorommal dicsekszem mindenkenek:9 mert szebb mint a feleségem

Tikal
tényleg?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Mármint a peccset.

Jah igen a regi barátok,,gyorsan haverkodom látszik amugy hali

Petyus_
Régi hír egyelõre ne rakd fel. 😊

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ReTeK
hoppá

"Megjelent az 1.1-es patch a Tom Clancy's Rainbow Six: Raven Shield-hez."