R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én amondó vagyok dobjuk össze Lifeforce-nak a 250.000 dolcsit az Unreal engine licenszre, ahhoz kap forráskódot is asszem. ^.^
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Kiváncsi leszek, hogy tényleg lesz-e?!
A medve nem játék.
MOST!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Menj ki most rágyújtani, addig sem talákozol hülye userrel!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Délután felmegyünk és elindítjuk csak azt a mapot.
Igen az ötlet merész de jó.
Valóban nem kompatibilisek egymással de az editorokból ki lehet konvertálni olyanra, hogy mind a három ismerje.Igaz az American Army-t nem tudom mivel lehetne megnyitni melyik editorral mert én egyikkel sem tudtam 😞
De UT2k és Postal2-böl ki tudtam konvertálni mappot és messt is úgy, hogy a Ravenshieldel meg tudtam nyitni és minden jó volt.
\"Andrey\"
Én is inkább otthon lennék, és még az igazak álmát aludnám. Ehelyett a kora hajnali idõpontban már dolgoznom kellene...
\"Andrey\"
A mapedet majd kipróbálom! 😊
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Shop
és persze a RavenShield könytárba kell kicsomagolni, vagy lehet egyenként másolgatni õket a megfelelõhelyre.
Szóval itten van:
http://free.x3.hu/rvshundev/Shop.zip
és ha nem féltek a BUG-hegyektõl, akkor fel is rakhatjátok valamelyik szerverre, hogy a válalkozó szellemûek teszteljék 😊.
a.carkey:
A korábbi R6-okat nem ismerem, akkor még nem voltam rákattanva, de ha lesz rá igény és a készítõje nem folytatja, akkor talán tudok vele valamit kezdeni, mert az öcsém elég sokat játszott a korábbi részekkel is, és õ tudna segíteni.
Lifeforce:
Hát szerintem nem lehetetlen amit írtál, de nem tudom mennyire kompatibilisek egymással.
(pl. most se tudtam egy texturát betölteni az UT2k3-ból, bár ez ugye a módosított engine és az editorba is jól belenyúltak)
Majd próbálkozom a kombinálásokkal, de azért elég merész ötlet.
A medve nem játék.
Én akartam 😊

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Gondolom láttad már a Embassy-s pályát. Ha estleg ismernéd az elsõ Rainbowt, akkor nem tudnál vele valamit kezdeni, hogy a belseje úgy nézzen ki, mint a sorozatnyitó õs Rainbowban? Ugyanis így nagyon sivár és csúnya. Csak picit kéne berendezned. Én néztem az editort, de tök béna vagyok hozzá, így meg sem próbálom csinosítgatni. Ha a tiedet befejezted és még nem unod a mapkészítést, nem tudnál egy-két bútordarabot elhelyezni a szobákban, hogy ne egy berendezetlen panelra emlékeztesse a kommandósokat ...?! 😊
Tudom, hogy nagy meló, de nagyot dobna a mapen ...
Az eredetirõl egy kép:
A javított - új - Embassy map (Ravenesek! Amit mi kipróbáltunk, az vsz vmi beta volt, mert ez kívûlrõl már mintha nem ua lenne! Azt írják róla, az eddigi legjobb új térkép ...)
Ja, és kijöttek új mapek is:
Deathride Mine:
Base Control:
Letöltés:
Deathride Mine
Base Control
A medve nem játék.
Bocsi csak fáradt vagyok.
TS2-õn beszélgethetnénk egy kicsit 😊
Elképzelésem a következõ.
RavenShieldbõl kivesszük az emberkét és a fegyvereket.AZ Amerycan Armiból a mozgást és beleültetnénk a tiszta UT2003-ba (mod)-ként.
Csak segítség kellene.Aki szívesen beszálna a fejlesztésbe annak érdekébe, hogy végre legyen egy jól játszható jó netkóddal ellátott játékunk az szóljon.
Máskor is összehozhatunk egy ilyet!

Köszi a segitséget mindenkinek EOX nálam is bejött minden ok köszike
Van már crack az 1.1-es patch-hez? Ha igen írjatok egy linket pls, GCW-n már néztem, ott még sajna nincs.
Én a CBR-ekért vagyok oda meg vissza.. régebben még fel is mertem ülni rájuk.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''