R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Most is bent vagyok! 😊
A belsõ server browser azonban nem mutatja, hogy melyik a tört szerver (mielõtt megkérdeznéd).
Én a lentebbi IPvel próbálkoznék, mert az tuti tört.
CSAK TELE VAN!

fent van a game. átmásolod a crackelt exe-t a system könyvtárba.
zolitól kapott fájlokat bemásolod a helyükre
elindítod a játékot
nyomsz egy ö betût és consoleból indítod a multit
open paranccsal. ha nem megy dobd ki
N0 TXT TLK PLZ!4!
Csinálj egy logint az UBI.COM-on.
Ennyi...
Legalább is nekem így megy már egy ideje.
Valaki el tudná nekem mondani szépen sorjában, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy multizni tudjak.
Mit tennél teszem azt akkor, ha most telepítenéd ujra a játékot?
- Feltelepíted... és aztán mit kell pontosan csinálni??? El tudnátok magyarázni nekem, mint egy 6 éves hülyegyereknek? MINDEN APRÓ MOZZANATOT!
Eddig akárhogy próbáltam, nem megy.
Kojiro ergo sum.
Most próbálkozok én is...
Még jó,hogy ezekben a fejlettebb országokban mint pl.Románia már lehet kapni
Még jó,hogy az unioba tartunk

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
Ha konzolból próbálom, akkor connection failedet, ha join ip-bõl, akkor invalid cd keyt ír
😞
Kojiro ergo sum.

A hgs.servegame.hu-n minden le van írva.
Kojiro ergo sum.
szal, én úgy emléxem, h a lenti címen le van írva.
belépsz a gaméba. beállítod az opsönzbe a multis cuccokat (érdemes T3as kapcsolatot nyomni, mert percekkel lerövidíti a szerverre való bejutást.)
osztán kilépsz. nyomsz egy "ö" betût. bepötyized:
open 80.222.59.164:77777 - ez pl. az a cím, amit zoli80 adott meg.
ha kell jelszó, akkor közvetlen az ipcím(vagy domain név) mögé beírod: ?password=jelszó
Lvileg mûködnie kéne, ha nem kérdezz meg oksabbakat.
N0 TXT TLK PLZ!4!

Nagyon hálás lennék, közel 1 hónapja tökölök ezen.
Le tudná valaki írni, hogy miután feltelepítem a gamát, mit és hova és milyen sorrendben kell (ha ez számít) bemásolni?
Elõre is köszi.
Kojiro ergo sum.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Megnézem