16419
-
#9474 Ez azért van, mert a srácnak vsz connection failed lett a kapcsolata ... :( -
#9473 Na még egy uccsót,hogy a misztikumnak is adjunk
-
#9472 Na...
Kiprobáltam ezt a bug-ot...
Hááát... Ha ezt se orvosolják gyorsan akkor hamar vége lesz a játéknak!:(:( -
#9471 Ezek is korrekt képek... -
#9470 Isten éltessen War -
Vagy estleg ez a szemszög kempelésre
-
Ha esetleg még ebből a szemszögből nem láttátok volna a Garage map-et -
#9467 Boldog születésnapot WAR! -
#9466 Hát... Még több dologra kell majd ezentúl figyelnünk!:(
Most 15 embernek bemutatta, hogy kell kicselezni a "határvonalakat"... -
#9465 A majd' elfelejtettem! Boldog szülinapot Warlord! -
#9464 hát csak szeressétek=) UTben biztos rakétavetős srácok lennétek, SF ben meg shotgunosok =))) ok bocs;)
nekem persze külön öröm, hogy jön a rambó, kilő 70 skulót a láma g36jából futás közben, szépen megvárom elbujva, aztán sivatagi sassal egylövéssel leszedem=) na ezért jó a cmag=)<--- persze ez igen ritka eset, többnyire áldozat vagyok, de ha bejön, akkor -
#9463 Kegyetlen lehetett!!! Egyszer ki kellene próbálni, de akkora tériszonyom van... -
#9462 a freeweb nem megy nem a mi hibánk! :) -
#9461 nem megy az oldalatok,tudsz róla? -
#9460 Slow...
Néha eltévedek 1-2 olyan serverre ahol a C-mag ki van véve, de mivel enyhe Bug van, nálam belépéskor még megvan. Ilyenkor a többiek üvöltenek, hogy " NO C-MAG!!!!!"
Szal' fogom magam és elhúzok-elhúzunk mert én-mi nagyon szeressük aztat a cmagot;)
Az már csak hab a tortán, hogy L8vagy G36 van a kezünkben... -
#9459 Elküldheted nekem is a képet beteszem ide,survivalban volt a ts-segítség.Használják mások is ezt a ts csalást.Én találkoztam olyannal ha megölted az egyik klánost átjött a másik csapatba és onnan irányította a többieket,amikor vége volt akkor vissza állt.
Akció közben nem mindíg figyelünk arra ki hova lép be.A 4. kör után vettem észre,aztán figyeltem és igazam lett.
Gyenge angol tudásommal megírtam nekik amit láttam és utánna a többiek is kérdezték tőlük.A poen:nem szóltak semmit,nem írtaknem anyáztak,abbahagyták!!
Na szerintem ez a ts-csalás a javából. -
#9458 szép jó reggelt mindenkinek.
Ez picit OFF:
Vazz. Tegnap ugrottam a 100 méteres daruról a Sportszigeten. Hát az valami istenkirálycsászár volt.
Ezt nem lehet szavakkal leírni, ezt ki kell próbálni...
Ma is megyek ki, de este valszeg már jövök, és akkor a külhoniak retteghetnek!
Meg néha Ti is. (merthogy TK az bizti lesz, pedig nem is iszok sokat.)
ON -
#9457 warlord aranyvirág... nem próbálod meg megszokni, hogy netes csapatjátékokban kb 10 éve van ilyen 'rádiós' kapcsolat? akikkel játszunk, (főleg klános szerveren) szinte mindenki ezt, vagy ilyet használ. Amikor lelőnek hirtelen egy sarkon, annak főleg ez az oka... Azt szeretném inkább látni, hogy nem g36-ot használsz extra tárral.... mert ha valami előny akkkor az ez...(<---szló már mániákus jeleket mutat az c-maggal kapcsolatban, talán orvost kellene hívni...) -
#9456 Hehe újból kedvet kaptam a játékhoz Radeon9700-el eltűnt a 640*480 bug, viszonylag stabil 60 FPS-el megy a játék 1024*768-ban 4*FSAA és Anisoval.. korrektül néz ki. :)
Viszont a vetett árnyékokhoz úgy tűnik kevés az 1800+ mert ha beállítom 15-20FPS-t is tud produkálni néha..
Holnap este ha lesz jó szerver megyek! -
#9455 Sajnos pontosan nem tudom megmondani melyik klán volt,ezért nem akarok találgatni és másokat vádolni.Inkább az a zavar,hogy ha valaki figyeli a többi játékost akkor elöbbutóbb ugy is kiderül a csalás és őket ez egyáltalán nem zavarja.De ha lelövöd kétszer akkor neki a legnagyobb a szája és egyből csíter vagy.Remélem az új pach majd kizárja a csalás lehetőségét de valószínü,hogy azt is megbuherálják.Tudja valaki mikor jön ki az új pach? -
#9454 Küld el! bevágom ide... -
#9450 Egyesek szerint gagyi, pedig szerintem jo lett, legalábbis ami a kommandozást illeti :) -
#9449 Ennyi csaló között ez a legkevesebb...
Szerintem ennyi belefér,hogy segítünk a másiknak TS-n! -
#9448 Emberek!!! Jön a NASCAR! Ne engedjük! -
#9447 Volt hozzá egy csíter társ is igaz?
De majd megpróbálom a hagyományos módszerrel is kiirtani az ellent
-
#9446 -
#9445 Tegnap mekkora Csíter volt Komi, mikor a zárt fa ajtón keresztűl kilötte a kempelőt!
-
#9444 Amúgy morgen mindenkinek! -
#9443 F@SZA! -
#9442 Ez durva!
De gyere inkább játszani! Meg TSre! -
#9441 Itt van a kép onnan fentről löttek mindenkit,de ők nem csalnak lol
Csak az zavar ha öket lelövik akkor csalónak mondják de ha ök csalnak ez természetes nekik. -
#9440 Egyszer nézzétek meg a "Tears of the Sun - A Nap könnyei" című Bruce Willis filmet. Elég jól megcsinálták és témába vág ... -
#9439 Ha valakit érdekel a EO 18-on vagyunk -
#9438 Én már semminek nem hiszek........
Megyek is lőni inkább pár Tango-t -
#9437 Van már tört szerver ahol lehet gámázni? -
#9436 ...vagy az orrának! -
#9435 Ma én is csítelni fogok!
Valami miatt elkezd gerjedni a hangfal, ha ellenség közeledik!:) SŐT! Ahogy távolodik úgy halkul el a hang!
Szal'szinte semmit nem hallok amikor velem szembe kerűl!
Ray barátom allig akart hinni a szemének! Illetve a fülének... -
#9434 Hejjjj.....
Itthon vagyok!
-
#9433 Ha hazaérek este teszek ki egy képet ide.Akikről készült először azt mondták ha jólértettem,hogy kapcsoljam ki az aimbotot mert mind a két klántársat kilöttem 2 körben.Gondolom nem szoktak hozzá,hogy mindkettöjüket kilőjék.Olyan helyröl löttek ki mindenkit ahová én nemtudtam menni.Ezután készült róluk a fotó. -
#9432 Na visszatértem. Ez jól esett.
Igen, tényleg jó lenne már az új patch. De akkor is az ubinak. Miért nem a teljes játékhoz adják ki a patchet. Kiafrancotérekli a demó? Nekik abból milyen bevételük van?