R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KM
Esetleg egy sztrájk?

ha minden igaz érkezik mamár az nagy lulu barétom is egy eredetivel, talán mostmár kiis bérelhetünk napközbe egy clánszervert ,azon úgy sincs ilyenkor senki

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

schoma
Nekem sincs...
De ez nem kedv kérdése.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

schoma

De jó, ha az embernek ennyi szabadideje van...
Mivel foglalkozol amúgy? A naplopáson kívül?
Fogadjunk, hogy egyetem, vagy fõsuli.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

KM
Délután csatlakozom hozzátok. Most a vízbûl kell kivonnom a zoxigént!

schoma
Tudom banális a példa: elõbb lövünk, és utána kérdezünk?! Értem ezalatt: ha szólnak xy-nak, hogy légyszi lépj ki, mert egy klántárs be szeretne jönni a szerverünkre. Ha nem lép ki, és úgy rugják ki azt megértem.
De ha szó nélkül, vagy csak azért rugják ki, mert pl. nem tetszik a neve, akkor azt nagyon nem tudom elfogadni, és számomra felfoghatatlan...

te tényleg kiirattad magad erre a hétre..nem vagy kicsit megszállott???

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

egyébbként meg, ott van az a 30 offical szerver annak nincs adminja,akár még csajnak is öltözhetsz ,az sem érdekel senkit

schoma
Védjük meg a magyar nyelvet! De hol van ilyenkor Grétsy?

Egy tizes skálán én 8.756-t adok.
De csak azért, mert reggel van.

ne merüljünk bele ebbe az értelmetlen vitába,én csak leírtam mik a szabályok a clán-szervereken

schoma
Szomorú, hogy így látod! Biztos a kor teszi.
Még vagyunk egy páran szerintem, akik nem osztják a nézeted. De kihalófélben lévõ állatfaj vagyunk.

Egyébként nem veszem oktatásnak, mindenki véleményét igyekszem meghallgatni, legfeljebb nem osztom azt...

nem oktatni akarlak hidd el,de sokkal nehezebb az árral szemben uszni,mint haladni vele,és sztem mamár értelmetlen is

schoma
Milyen ritmust?

NEM! NEM! ÉS NEM!
Sokkal egyszerûbb fejet hajtani, és beállni a sorba?!
Én (még egyelõre) nem szándékozom ezt tenni.

Pár évvel ezelõtt még rohadtul egyet értettem volna veled,most azt mondom fel kell venni a ritmust

Elmesélek egy storyt,ez ég a demoba volt a nes szerveren..
nes guzman,üzen nekem messengeren ,hogy rakjak ki egyet, mert nem tud bejönni. erre én visszaírom ,csupa neses vagy clán friend van ben,és kiléptem.. erre ö belépett a helyemre és pillanatokon belül jött az üzenet, hogy jöjjek vissza mert kirakta az egyik nes tagot...D😊 hát illen is van

schoma
Nem akarok flamet kezdeményezni!

A laggal egyetértek, de a többivel sajna nem.
Ez a baj a mai emberi felfogással. A többség így gondolkodik, mint Te.
Én meg az elenyészõ kisebbséghez tartozom.
Nem szokásom megsértõdni, csak sajna nem értem az embereket.

Pedig ez a szabály somi,minden clán szerveren ez van,johndoék, lagok,stb eleve repülnek,és ha kell a hely, az ismeretlenek is..ezért nem megsértödni kell csak tudomásul venni,és ettöl még nemhinném hogy bunkok lennének

schoma
Ebben teljesen igazad van!
De abba is érdemes belegondolni, hogy sokan csak a játék élményéért játszanak. Erre se szó, se beszéd kirakják a szerverrõl!
Te nem lennél morci? Mint mondottam ezek emberi dolgok! Szerintem a játékosok 60% kimenne, ha megfelelõen elõvezetik neki. Legfeljebb majd õ (aki ugye nem fizet a szerverért) vár egy kicsit, hogy be tudjon jutni. Vagy esetleg keres egy másik szervert! Ugyis van már belõlük elég.

schoma
Egész jól sikerült.

schoma
Elõször is szép jó reggelt mindenkinek.

Persze, hogy elõjogaik vannak. DE! Ezek valahol emberi dolgok. Szó nélkül kirakni valakit szerintem parasztság. Vagy nyilvános egy szerver (legyen az klán, vagy nem) vagy nem. Persze minden szervernek lehetnek egyéni szabályai: pl. milyen nyelven beszélhetsz. (engem is vágtal már ki szerverrõl, mert magyarul beszéltem. DE elõtte 5ször szóltak, hogy fejezzem be. Én azonban nem hagytam abba -> kirugtak . Nem is vettem zokon (nem is tehettem volna) én voltam a fasz.)
Azonban valakit azért kirakni, mert kell a hely valakinek. Na ez szerintem oltári nagy bunkóság. Eddig még nem kellett 5 percnél többet várnom, hogy bejussak egy éppen telt szerverre.

fluga
ezek törtek?

fluga
de neeee, ez nem igaaz. azért armyban pölö, ha tele van a szerver és az a szerver teszem azt egy klánszerver, nem fognak kibaszni azért, hogy egy klános bemehessen! azért ezt kicsit faszságnak tartom, illetve kurva nagy geciségnek (és ezt nehogy baszogatásnak vedd gábor,én a szerverrõl beszélek!!!!😊)) és ha én lennék admin nekem se jutna eszembe, hogy ezért vkit kibasszak! furák az emberek.

fluga
ja.mind az.

Crem
http://www.clanladder.com/

vagy ide kell elöbb beregelni??

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Még 1 kérés!😛

Hol találom a hivatalos ladder-t?????

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
• Patch developed entirely using C++ .Net 2003
• Various Cheats the Patch will try to prevent:
• Auto Aim / Aim Bots
• Show Enemies (IFF Names)
• Game and OS level Speed Cheats
• Perfect Aim (Reticule Mods)
• Modified Game Files: Ammo, Skins, Wall Hacks, Maps
• Registry / INI File Hacks
• Console Hacks
• DirectX Hacks / Wireframe, No Fog, etc.
• Infinite Items/Ammo
• Console-Like In-Game interface to issue commands to the AC Server
• Multiple methods of banning known Cheaters and Patch Hackers

Ez mind Csalás????

Crem
Morgen!

megyek oda

na mind1 ,én a tsaf serveren vagyok

KI merre van?????????????????

3-om is van belõle, benne kell hogy legyen

kicsit lejjebb leirtam a favorit servereket masold be teis köztük van

Gabor mi ennek az aim servernek a cime? favoritesb-en amit ideirtal nem talaltam ilyesmi nevut 😞

gyere vissza war,azé kurtak ki mert nem ismernek es kellett hely aimosnak, de beirtam hogy ne basszanak ki

fluga
radical irtam az airsoftra!

zoli80
ki volt a vikike nevu?magyr volt és azt allitotta o vikike!

fluga
opsz. az az emilcím nincs többé, énem tom hogy lehet itt átírni sg-n.
[email protected] -ra küldjed, köszi elõre is!

zoli80
senki?mindenki az eliten loveti magat?

zoli80
gyertek!annyit szivtam hogy rosz fényt vetek a magyar jatékosokra!cáfoljatok meg!

zoli80
atnevezték the living that-re😊 és jajgattak ha beléptem😊gy

zoli80
80.222.59.164.7777 gyerteek!

aimon vagyok war

Kojiro
Go! Go! Go!
Stick together, team!
Enemy spotted!
Enemy down!
Area secure 😊)

Kojiro ergo sum.

Törölt felhasználó
Sajnos még nincs meg az eredeti 😞 Maradnak a tört szerverek.
Mondjatok már egy szervert ami most megy.

Petyus_
Ááááá mér büntetsz istenem miéééééért?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

az útcsó mondatot nem kell bemásolni war

skandináv szerverekre gyere, ott csipik a magyarokat, és nem csitereznek le,igaz 3 mat egymás után se fogsz könnyen lelöni😞 de azért jó a hangulat

Hát tényleg nem akárhogy számol ez a geco ladder, most figyeltem 3 meccset jáccottam,erõsen pozitivba zártam ,mégis levont 70 skill pontot

Törölt felhasználó
Miért nem szeretnek bennünket seholsem?Ma azt mondták rám,hogy csíter vagyok mert lelöttem egymás után 3-at.Jöttek egymás mögött libasorban,kihajoltam és csak lönöm kellett õk meg hullottak.Erre azt mondja kettö hogy csalok.De a harmadik ha jol értettem azt mondta nekik,hogy ök voltak a hülyék.De utánna is lelõttem öket