R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Eredeti játéktulajdonosok közül játszik most valaki valahol? :)
........csak ott játszotta el velem ezt a szarságot vagy 10-szer

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nyomtuk Crem-mel,aztán Barnus-sal is találkoztunk(igaz,az a szerver csak a 640x480-at szerette nálam és leléptem
).
Belépek a következõre,ott meg Rush köszön rá
Mindenhol ott vannak a magyarok tényleg

másik, hogy a http://hunters.hu/ jó oldal, ide a fórum tetejére inkább azt kéne írni, ráadásul hgs nem müxik...
hunters-en van olyan fórum, amibe ezeket a tipikus kérdésekre a válaszokat le lehet írni...(lásd BF fórum fejlécében<--- BurnBaby tündérlány összefoglalói)
van rá megoldás, de az már õrület, hogy minden 50 hozzászólás után el kell ismételni....
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Vannak mapok, ahol 0% a sikerélményem!:((((((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mára ennyi!
Belefáradtam!:(
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
vidd haza, próbáldd ki, írd fel, vidd vissza és cseréltesd ki, add oda valakinek a régit és játszatok együtt ;)
BIK BRÁNER VIZSLÁT TÉGÖD ...
Más. Két hétig itthon vagyok. Mikor jelenik meg a game? A héten, amikor más dolgom is van. De, mint olvastam volt egy kis gondotok a CD Key-vel. Holnap szerzem csak be. Egybõl kérjek egy másik keyt is, vagy elõször vigyem haza és próbáljam ki? Tipp?
A medve nem játék.
Üdv néktek.
Egy kérdés.
Tudtok róla, hogy létezik-e linuxszerver RvS-bõl?
Próba, cseresznye.
Az automekszeseket tegnap elnézve (most voltam ott elõször, és remélem utoljára
) nem lehet nagy gáz. Eléggé naivnak néztek ki.
Mosolyogj szépen, add a tudatlan kezdõ PCst és nem lesz gáz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
pedig felirod a számot radir viszaviszed ha bejön van mégegy keyed ha nem akoris megmarad a régi... :D
De komolyra fordítva: IGEN, ilyen elrendezésben kell lennie. Az elsõ 3 tag: RVS.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu