R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAY.
azaz,és nálam úgy mûködik ez,hogy simán játszom napokig minden gond nélkül és utána folyamatosan kib...ik velem,majd újra jó

C-64 kazettás,ff monitor,28K modem

official 12 n vagyok
Petyus_
Nekem van olyan amikor fekete marad a monitor és csak a power segít.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ha meg nincsfent ako várd meg amig valamelyik guru aki végignézi az oszes servert hogy crackelte benyog egy muködö crackelt servert :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Én mennék.
jah. most hogy igy mondod ilyenem nekem is volt már, hogy eccercsak 640 lett és minden kiirás bazinagylett:)

Eredeti játéktulajdonosok közül játszik most valaki valahol? :)

RAY.
Nem arra gondoltam,hogy a szerver miatt

........csak ott játszotta el velem ezt a szarságot vagy 10-szer

RAY.
Nem tudtam a felbontást nagyobbra állítani

Petyus_
Ray és jómagam csak úgy tudjuk átállítani a játékot 640*480 felbontásról ha ki-be lépkedünk a menübe.

DE mi ez a 640-es bug?

Egyébként nem lenne rossz együttesen bemenni egy serverre játszani többen magyarok, nem igy szétszórva. Esetleg TS-ni is lehetne közben. TS server van, csak használnunk kell:)

Petyus_
A 640*480 bug az nem szerverfüggõ szerintem. :) Nekem is van még mindig, nagyon fasza dolog. :D

Ray hogyhogy csak 640-et szerette? nagyob felbontásban kiakadt a játék vagy mi?

fogd már fel hogy 1.1 töröttnél nem lehet multyzni 50szer leirták már...!!!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

RAY.
A filterben valamelyik(mindegy melyik) négyzetet bejelentkezés elött hagyd üresen!

RAY.
rám

RAY.
Ahh,ma jó jácmák voltak

Nyomtuk Crem-mel,aztán Barnus-sal is találkoztunk(igaz,az a szerver csak a 640x480-at szerette nálam és leléptem ).

Belépek a következõre,ott meg Rush köszön rá

Mindenhol ott vannak a magyarok tényleg

átmentem official 25-re
zoli80
1.1el no multi!

zoli80
ha nem dobozos és akarsz multizni ne is tedd fel az 1.1et!

Törölt felhasználó
megpróbáltam jónéhányat de nem mennek:( vagycsak nekem nem
zoli80
van valaki torton?

TSAF-en vagyok.
zoli80
mi baja a labadnak war?ugye semmi komoly?

Sziasztok, megvan a dobozos game, szóljatok ha fent vagytok valahol!
Slow
egyébként igazad van, bocs szpájki...

másik, hogy a http://hunters.hu/ jó oldal, ide a fórum tetejére inkább azt kéne írni, ráadásul hgs nem müxik...

hunters-en van olyan fórum, amibe ezeket a tipikus kérdésekre a válaszokat le lehet írni...(lásd BF fórum fejlécében<--- BurnBaby tündérlány összefoglalói)

Slow
én is, mégis visszaolvasok ;)

Slow
folyamatosan errõl van szó....
van rá megoldás, de az már õrület, hogy minden 50 hozzászólás után el kell ismételni....

igen, leginkább külföldi gazag emberek {8-)

http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja

Valaki valahol jaccik eredetivel?

Crem
Ez tényleg jó server!

Vannak mapok, ahol 0% a sikerélményem!:((((((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Na...

Mára ennyi!

Belefáradtam!:(

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Vagytok most valahol? Ip?

a.carkey
Van most olyan, hogy HGS?

A medve nem játék.

Slow
én úgy tudom, hogy csak az 1.2 es peccsel jön a linux cucc, meg a ASE támogatás...

Petyus_
Még nincs, de az 1.2 patch-el egyidõben fog kijönni. Aszondják jól mûködik a Red Hattel vannak gondjai talán.

Slow
recept:
vidd haza, próbáldd ki, írd fel, vidd vissza és cseréltesd ki, add oda valakinek a régit és játszatok együtt ;)

a.carkey
Nagy testvér mindent lát, vagy, hogy "maiul" mondjam:
BIK BRÁNER VIZSLÁT TÉGÖD ...

Más. Két hétig itthon vagyok. Mikor jelenik meg a game? A héten, amikor más dolgom is van. De, mint olvastam volt egy kis gondotok a CD Key-vel. Holnap szerzem csak be. Egybõl kérjek egy másik keyt is, vagy elõször vigyem haza és próbáljam ki? Tipp?

A medve nem játék.

Fiuk.
Üdv néktek.
Egy kérdés.
Tudtok róla, hogy létezik-e linuxszerver RvS-bõl?
schoma
Bukni nem bukhatsz rajta semmit!
Próba, cseresznye.
Az automekszeseket tegnap elnézve (most voltam ott elõször, és remélem utoljára ) nem lehet nagy gáz. Eléggé naivnak néztek ki.
Mosolyogj szépen, add a tudatlan kezdõ PCst és nem lesz gáz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

tetudod :D
pedig felirod a számot radir viszaviszed ha bejön van mégegy keyed ha nem akoris megmarad a régi... :D

azt inkább nem

elöbb mondták... radir :D

baze. az lett volna a jó ha nem jó a keyem :(

schoma
Írd ide a Key-t és megmondom, hogy jó-e!

De komolyra fordítva: IGEN, ilyen elrendezésben kell lennie. Az elsõ 3 tag: RVS.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

mi bingó? jó most a keyem vagy sem?

schoma
Bingó

hányas tagolású a rendes key? nekem 3-4-4-4-4

Slow
radir rulez
na rush is büszke kulcs-tulaj =)

azthiszem innetõl már nem nehéz lezongorázni a dolgot

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu