R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ok folks. In case you haven't heard, patch 1.4 will be available tomorrow morning (PST). It'll include all the fixes mentioned previously...and for those of you that missed it, check out Andre Roy's Live Team Update for the specifics.
-Volkan
Sajna tegnap mikor már harmadszorra dobott téged le a géped akkor megfordult a virus is a fejemben
Megprószálok akkor én is valamit védekezni ellene nehogy így járjak én is!
C-64 kazettás,ff monitor,28K modem
kiirja hogy nem stimmel a nyelv.angolt,magyart probáltam.ötlet?
Köszi a figyelmeztetést ! 1 hónapja mindig kilövöm a vírusírtót, nehogy bezavarjon!
Ui: Nem elég a sok csaló még ez is!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Punkbuster Debuts in v1.41 - 8/7/2003
Volkan, Ubi.com Commnuity Manager, let everyone know that nothing is to be feared, Punkbuster is still on schedule for mid August - end of August, in patch 1.41 (Thanks widkidone &
"Because we scrapped 1.32 in favor of 1.4 (which contains more stuff now), PB will be made available in 1.41 as a seperate patch that should come out at around the same time as 1.4. We're still on schedule for mid-August!"
Samuray "Volkan" Copur
Community Manager
ubi.com
Ne ezt csináld ha nem sikerül
Megjöttem a lagziból!😊
Hajnalig ment a
Utánna meg páran ott maradtunk a minõségi sörök próbakostolására...
Ui: marha érdekes lenne, ha egy linkelést se bénázok el és még a helyesírás is jó!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nincs baj a románokkal sem. Tök rendesek õk is. Kb. annyi ott a hülye, mint nálunk, szóval nem kell beszopni mindent abi a médiából jön!
Bocs Zoli mégegyszer ... 😞
A medve nem játék.
\"Andrey\"
ezt nem értettem,de mindegy😊
mi volt elmúlt, helyette van a király occsó sör, meg a cép csajok, meg a változatosság 😉
mennyi most a boltban
mer most el akarom kezdeneki komolyan a játékot
!Forza Ferrari!
de hétfõn este megyek tuti
!Forza Ferrari!