16420
  • h3nry
    Hát ma sikerült majdnem boldogan befejezni a játékot akár tegnap... Az viszont kiderült, hogy nem tulzottan tolerans itt mindenki egy kezdővel. Mind1 legalább ezt is megtanultam. Csak egy kicsit furcsálom... de mind1 remelem ez volt az uccsó negatív tapasztalatom itt.
  • Lifeforce
    Nem tudom mi van ezzel a szarral.
    Biztos megfigyeltétek a szerver nem ál le.Nem kezdődnek előről a mappok.
    Sztem 2napja baszakodik az ubi.
    Amint kijön az 1.1-es pach és vele a linux szerver akkor tudok még indítani-tattni jó szervert.
  • radical
    Én se tudtam ma felmenni, de csak azért nem, mert vagy 50 airsofttal foglalkozó oldalt meg airsoftos fegyverkatalógust böngésztem át. Egyre jobban tetszik.
  • oneal1
    én nem tudok most felmenni
  • [Rush]
    megy a szerver...........
  • Gabor_(HSF)
    na az jolenne elviselnem én is azt a 100mbitet..na megy a coop server ip je 81.182.26.19 pw=hun de az ubin is látni kellene
  • Petyus_
    8 géped van? Be kellene húzni hozzád egy 100Mbit-et asszem megoldódnának a szervergondok. :D

Lifeforce-ra megpróbál rászólni valaki? Nekem nincs ICQ-m.
  • Gabor_(HSF)
    persze hogy dedicated, min montam mar 8 gepem van és 2 különélló adsl ,de szaross 512 csak,azt pedig nem erre a gamera talaltak ki
  • Rephyx
    nyomd a cimet gabor
  • Petyus_
    Egy kis coop móka mehetne. :)
  • Gabor_(HSF)
    csak 2 szaross 512 es adsl el szolgálhatok
  • Gabor_(HSF)
    jol tünik neked
  • Rephyx
    Van valaki okos emberke aki fel tudna loni egy szervert ?:)
  • Gabor_(HSF)
    ha gondoljátok inditok egy coopt 5 emberre,az adv max 6 ig jo ugyhogy nem eröltetem
  • Xboxman
    kösz!
    Egyébként nekem nagyon úgy tűnik ,hogy ez a HSF szerver ADSl host:)
  • Gabor_(HSF)
    HA menne de ebben az idegállapotban még azse megy
  • Xboxman
    Végre rászánom magam egy kis Rs-ezésra aztán nincs szerver!Valaki nemtudja a HSF szerver címét(márha van olyan)?
  • Rephyx
    Nektek sem megy a szerver ?
  • Petyus_
    A 4000. hozzászólás!
  • Petyus_
    Holnapra a 4k a cél!
  • Petyus_
    Pojén volt, nem értetted?
  • Petyus_
    Neked viszont egyből megy? Ezt nem értem.
  • Tikal #3274
    tömör válasz
  • Petyus_
  • Tikal #3271
    ezt most nem értem, ki béna? vagy ez önironia volt részedről?
  • oneal1
    baszk ide én nem tudok felmenni:((
  • Gabor_(HSF)
    na ezt jol meg fogalmaztam...azé értitek remélem
  • Gabor_(HSF)
    Dark én "csiplek" téged de nem mondanán ray -re hogy kjezdö--....nem egy világklasszis , de azért érzi a gamét,és hát teis sokat fejlödtél az elmult honapokban de neked is és nekem is van még mit tanulnod ebben a játékban.. ez a game kicsit ellendult a valoságtól(ha az RS est vesszük etalonként)ugyhogy mindenkinek ven még mit tanulnia
  • Petyus_
    Hát n00bok!

Egyébként csak vicceltem.
  • Petyus_
    Hát nemtom.. tényleg elég bénák vagytok mert szinte mindig odaférek a fraglista 2.-3. helyére legalább..

..pedig kormányal célzok! (gázpedál felnéz, fék lenéz, kormány balra-jobbra a strafe a váltókarok jobbra-balra meg a lean).
  • oneal1
    mér kik vannak fenn??
  • Tikal #3264
    én inkább annak örülök ha jo játékost tudok leszedni:)
    de idővel majd belejön mindenki, ez minden gamenél igy van, nem? Kezdők mindenhol vannak
  • Petyus_
    Hülye vagy? n00bok ellen nem jáccok!
  • oneal1
    ti feltudtatok menni??
    nekem nem akar:(
  • oneal1
    gyertek gamelni:)
  • Gabor_(HSF)
    LOL
  • Gabor_(HSF)
    bocsibocsi befejeztem
  • Gabor_(HSF)
    Na én elmondtam mindent azthiszem.. azé még lehetünk barátok is akár... nem FLUG?
  • Gabor_(HSF)
    És ez nam azért lessz mert haragszanak rád ,vagy nemtettszik a neved,csupán ez a szokás az R6 sorozatban már 4 éve,szeretnének játszani,lehetőleg warp és lag nélkül
  • Gabor_(HSF)
    égyébbként FLUG hamajd egyszer bejutsz egy külföldi serverre és 200 nál nagyobb pinged lessz ,beköszönni se lessz idöd már kiis basztak