16420
  • zoli80
    Life megoldja:) ÉN bizok benne,ő olyan:)8000ezer pénz meg kurva sok szerintem,annak ellenére hogy dolgozom.
  • Tam@s_(HSF)
    Ja ebből az lesz hogy meg kell venni!
    de ha valaki lekodolta az azt is jelenti hogy fel is lehet törni! nem?
    amugy akkor lanon se jó már?
  • Lifeforce
    Ha belegondoltok akkor még ez is gázos 10000cdkey ellenörzés egyszerre még ha csak egy sima php hívás is.Akármilyen bika gép képtelenség enny embert kiszolgálni. és csodálkozunk, hogy laggzik a gamma.LooL.
    Aki üzemeltet egy szervert annak megéri, hogy a fent játszó embereknek bisztosítsa a cdkulcs ellenörzést.Csak tudni kellene, hogyan működik.
  • fluga
    Egyébként nekem igy sokkal jobban tetszik a játék, hogy nincsen extra tár (rush igazad volt), vége a rambózásnak (mp5re nagytár, aztán a szart is kilőjük a sarokból)
  • Crem
    Egyébként JÓ reggelt mindenkinek!

• Crem
    Akkor miért nem az AK-t vetted ki?

• Petyus_
    IGI2-ről van szó! :P
  • claw_
    ö betűvel, amit én átírtam 0-ra optionsben lévén szeretek ö betűt írni...
  • guces
    Nem nem, 1kis aproság amire választ nem kaptam hogy hol mivel lehet a konzolt elöhivni a F2-re nem reagál, elvileg ez lenne.
  • Lifeforce
    Valami php-s szarság megy a cdkulcs ellenörzésben de rá kellene jönni a mikéntjére :)
    Na de most mentem aludni,holnap folytatom cika mindenkinek.
  • Lifeforce
    Mit kellene segíteni?
    Ha végigjátszás kellene vagy pályáról leírás azt inkább abba a fórumba tedd fel.
  • Lifeforce
    Most éppen azon munkálkodom, hogy a szerveren hogyan lehetne cdkulcs ellenörző szervert csinálni :)
  • guces
    Igen müxi, köszönöm probálkozom. IGI2-be tudnál segiteni?
  • Lifeforce
    Elküldtem a mailcímedre egyet ami a neved alatt van.
    Remélem müxik.Mármint a neved alatti freemail.
  • guces
    Probálkozom de ha tudnál küldeni jó lenne köszi
  • CB-LSC
    ez a harmadik amire azt mondtam.A BF-re is mondtam még de azt nem kell részleteznek miért ábrándultam ki a játékból pedig qrva jó játék nem is azzal van a baj.A másik az IGI2 de szerintem ezt sem kell részleteznem ott meg a játékkal van a baj mert sajna a netkód egy O.
  • CB-LSC
    A CD-n az van de ha nagyon kell megdoblak eggyel.
  • guces
    Ez mit jelent? Esetleg tudnál küldeni exe-t? Ha igy lenne hálás vagyok elöre köszi.
  • Lifeforce
    A másik az, hogy mindent fel lehet törni csak a játék szinvonalát rontják el a védelemmel.
  • Lifeforce
    Merthogy nem hiszem el, hogy nem jöttek rá a répák, hogy ami jó azt igy is úgy is megveszik.
    Ami jó.Ami meg nem azt akkor sem veszik meg.
  • Lifeforce
    Néma embernek anyja sem érti a szavát :)
  • Lifeforce
    Egy kérdést megengedsz?
    Hányadik játék is a Ravenshield amire aztmondtad, hogy megveszed és milyen fasza?Nem kell messzire menni csak 2-3hónapra. :DDDDD
    Megmondom mi a szar van.
    Az van, hogy megvan a lehetőség egy nagyon jó és profi játékra csak szarnak rá és a nagy pénzeket vennék fel.
    1-2játék kivételével mindegyik játék egy bughegy még a 6.pach után is.
    És mind ez miért?Mert a játék már lassan nem játék hanem védelem.Lassan a hálózaton cdkulcsok harca folyik nem pedig a játék merthogy azt nem lehet a lagghegytől.Vedd meg és gyári cdkulcsal sem enged fel a szerver.Na és mi?
    Tegyük fel, hogy minden ok.Vettél egy szoftvert amiben van lan és mégsincs mert internet nélkül nem indítható.Milliárdos lennék akkor megvenném de csak azért, hogy utánna feljelensem a fasszopókat, hogy vettem valamit amivel nem lehet játszani.
  • guces
    Köszi de akkor azt hiszem ennyi volt nem ismerek senkit aki tudna eredeti exe-tküldeni, de segitséged köszönöm.
  • Petyus_
    Nem a Red Storm csinálta, Ubi Soft Montreal. A Red Storm tulajdonképpen csak a nevét adta. :)

Egyébként igazad van.. mindenkinek legyen CD-Key-e. Pl. az is jó lenne ha a lebukott csíterek így kaphatnának egy szép nagy örökös bant.. csak sajnos ez az Ubis rendszer rohadtul lagossá teszi a játékot, ez az egy baja van.

Meg a másik: magyar szervert szerintem "illene" törten özemeltetni, ha esetleg jönnének újoncok/hobbipléjek ők is tudják nyomni.
  • CB-LSC
    bocs még egy gondolat.A sof2 fórumban kiugrottak a bőrükből az emberek mikor azt hallották hogy valaki tud eredeti sof2 játékot 6900-ért és rendeltek vagy tízen pedig nyomják vagy 1-2 éve.
    Jöhet a flame meg a fuck.
  • CB-LSC
    kapja be mi?De mit csinálnál ha nem csináltatták volna meg a játékot a Red storm-al?Lehet hogy egyedül vagyok így de azt gondolom jogosan fáradoznak több kevesebb sikerrel a warez ellen mert ha megcsinálnak valamit és nem hanyagolják el mert nyomják a pach-eket folyamatosan igenis megérdemlik azt a pénzt főleg ha 7900 lessz télleg mert nem hiszem el hogy aki dolgozik az nem tud ennyit kifizetni ha nagyon szeret egy játékot.Akinek csak pár hétig tartanak a játékok az ne vegye meg egyetértek.
  • CB-LSC
    a crackelt exe-re nem megy fel.Reinstall vagy kérjél valakitől eredeti exe-t.
  • schoma
    Hazaérek jó kis serezésből, erre mi fogad itt?

Akkor az UbiSoft
  • guces
    Helloka mindenkinek
    Lenne 1 kérdésem, tegnap CB-LSC adott 1 tippet (4252-üz)1.1-es patch-el kapcsba de nem müködik, nem találja a lecserélendö fájlt: old file odes not exist? ez a hiba üz, lenne valakinek erre tippe mit tegyek? Elöre köszi
  • zoli80
    rohadjanak meg!!!és ha 1.0val nyomnánk?
  • Petyus_
    Hát ez oltári nagy szívás.. :(
  • Petyus_
    Na ezt nézzétek gyíkok! Berakok én is egy képet az igazi kemény kommandósoktól (KennyG-től nyúltam a szomszéd fórumból:))

• Lifeforce
    Az egy jó kérdés.
    És, hogy mindenki jól aludjon elmondok még1 kurva rossz hírt.
    Az open parancsal való bejutást is kijavították. :(
    Nem müxik mostmár az sem :(
    Na most legyetek okosak :(
  • Lifeforce
    Csak az extra tár lett kiszedve mert mindenki azt használta és egy ak-hoz soha nem volt tekercstár. :)
  • Lifeforce
    Pont ezért nem segítettek nekem sem.
    Amikor már egy napot foglalkozniuk kell valamivel akkor csak a singlet törik.
  • Lifeforce
    Én.
    Van egy pár ismerősöm :)
  • Lifeforce
    Igen.Fel lehet törni de rengeteg idő és a crack csapatok nem foglalkoznak ezzel mert hosszadalmas.
    Én szívesen feltörném ha programozó lennék de nem vagyok az és súlyosan a program mélyébe kell nyulni hozzá.
  • zoli80
    reggelig:)
  • zoli80
    Van kérdésem,lehet hogy hülye:) Fel kell raknom az 1.1est?
  • Lifeforce
    Na akkor holnap reggeltől átállunk.