56
  • killahdog
    #56
    Na ez a ps2 siker két okbol van :) 1 az a sok idiota kiskinai gyerek aki elmegy a szomszédba ahol gyártják aztán féláron kapja... :) 2. megszállotak, kik nem a teljesitményre mennek.... meghát hogy a ps2 az milyen vagány meg az enyhén szellemi torzulást elöidéző pokémon idegroncsolot is gondolom kiadták rá... :) én ha választanék 1000% Xbox mégha microsoftal kapcs. vannak elöitéleteim is... :)
  • K.András
    #44
    Ha számodra csak az a siker, ha elsö helyen van az eladási listán valami, akkor tévedsz.
    Szerintem egy olyan cég mint a microsoft,megtalálja a modját hogyan kéne olyan konzolt késziteni, ami árában teljesitményében is felülmulja a ps2-öt(teljesitményben már megvan)...
    Arrol beszélni hogy nem lesz ujj x-box, azért mert mit szolnak a részvényesek, hát ekkora baromságot nem sokat hallottam még.
    Szerintem nem lehet egy kétmilliárdos üzletröl egy év alatt azt megálapitani, sikeres e avagy sem,szerintem legalább öt-tiz évre elöre kell gondolkozniuk ahoz, hogy ekkora összeget beleöljenek valamibe..S ha nem hozza az elsö évben amit a fanok várnak, azért nem fognak egy ekkora üzletet eldobni maguktol...
  • Alien!
    #39
    Mondjuk úgy,hogy a nicked találó....
  • Alien!
    #38
    Azért megnyugtatlak,ezt a generációt már a Sony uralja,lehet,hogy majd esetleg később megerősödik az MS,de amiről a cikk szól kezd beigazolódni....Egyenlőre harmatgyenge az X,a konkurencia meg erős....Mondjuk egy biztos ebben a csatában mi is sz*punk,mert felgyorsul a fejlesztés üteme,és az eddigi 5-6 év élettartam helyett majd 2 évente váltogatják a gépek egymást..Tiszta PC...
  • Devla
    #33
    Viszont ha konzolon jatszol PC helyett, akkor megin ugyanaz a problema: csomo jatekrol lemaradsz, ha nem veszed meg mindharom gepet 200ezerert, es igy is lemaradsz a jo kis szamgepes jatekokrol, amik konzolra nem jonnek ki, hiszen ezek melle max. egy gyenge irodai gepre telik meg egy penzesebb embernek is. En peldaul nem tudnam eldonteni XBOXot(Halo) vagy PS2t(FFX) vegyek, inkabb megvarom, mig kijonnek PCre vagy csinalnak vegre egy emulatort.
  • galocza
    #22
    szerénység rulz. grand canyon - aaaaarghhhhhh...
  • rolika
    #19
    én örülnék a sony sikerének, már csak azért is, hogy valaki végre megmutatná billyboynak, merre is van az arra, de szerintem a ps2 csak a mostani generáció "háborúját" nyerte meg...
    azt viszont nem tartom valószínűnek, hogy xbox2-3 rohamtempóban kijönne (#14). ez igen csak megzavarná a box-rajongókat: hova tennék évente ezeket a hatalmas cuccokat? :)
  • braindance
    #17
    Hmm, kicsit lamma kérdés, de nem rossz befektetés M.o-n a konzol (GC, PS2, Xbox)? Nekem úgy tűnik az embernek rámegy a gatyája is a játékokra.
    Veszel a konzolodhoz 5 játékot, és már annyiba van mint a konzol, nem?
    Mondjuk egy PS2 60eFt, (jó, tudom ennyiért nem kapni még itthon) + játékonként 14eFt, az kicsit húzós.
    A GC-hez ugye nem lehet másolni, az Xboxba DVD kell, a PS2-be meg vegyesen?
  • Devla
    #16
    Itt a lenyeg. Ha nem lennenek exluziv konzolos jatekok, amik nem jelenhetnek meg PCre, kb. tized ennyi konzolt se tudnanak eladni. A kiadok kenytelenek a jatekok eladasaval milliokat bukni ezek a korlatozasok miatt, kulonben rajuk rohadna az osszes jatekgep es megnagyobb lenne a veszteseguk. Persze ez csak az en velemenyem, lehet tevedek... Egyebkent szeretem a PCt es a konzolt is, bar a legutobbi gepem n64. Nem ertem, miert kell utalnia egymast a ket tabornak.
  • CSOCSO
    #11
    ezt a sok afszt aki itt van: minek konzol van pc? a konzol gyerekeknek való.. csak amig pc re jön az ilyen nagy durranás mint doom 3 meg ut2003 etc addig konzolra 3 szor ennyi nagy név jött!! ennyit erről!!!
  • Laci73
    #8
    1.A PC vitathatatlanul univerzálisabb mint bármely konzol. (én is Pc párti vagyok.) DE. Előbb-utóbb minden területen színre lép az ún. specializálódás. Lehet hogy a jövőben már speciális célszámítógépek lesznek (külön 3D-re, külön a különféle munkahelyekre stb.) amelyek konzol-hibridek is lehetnek.
    2. Régi mondás: suszter maradj a kaptafánál. Mert ugye vannak akik azt hiszik hogy minden sz@rból (ezt most általánosságban értem, nem az Xbox-ra) aranyat lehet csinálni...
    3. És a milliárdos aranytojást tojó tyúkot (PC-oprendszer) nem kell megenni (azaz önmaga ellen ne fejlesszen senki, lásd Xbox, amelyik épp a PC-ket szorítaná ki... úgyhogy tud hülyéket csinálni ez a Bill apó)