632
-
zoolee #391 Teccik ez a KÁN-KÁN sztájl..XD
Am tetszik. -
#390 új szám-And no matches
szerintetek? -
Daza500 #389 Attól még lehet rá tombolni. :) -
blackgamer #388 lekaptam kiváncsiságból a legutóbbi albumot, már a Does the fish have chips?-nél lehidaltam :)
loptak részt a Prodigy - Smack My Bitch Up-ból, belevágott egy kis Blur - Song 2-t, és még egy csaj is nyög benne
ultra lál szerintem :( -
blackgamer #387 egy régi dal átirata -
#386 aki még nem látta volna,annak itt a klipp,még Combino is van benne:))) -
#385 szerintem hallgatható -
#384 nagyon jól teszed,tényleg jó zenét csinálnak nagyon... új számról mi a véleményetek: The question what is the question. -
ktomi22 #383 haverom.. de régen ilyen zenét hallgattam.. és most vissza térek régi énemhez sooter által :) -
zoolee #382 Ki tartotta a hittérítést? -
ktomi22 #381 be kell valljam.. SCOOTER fan lettem.. legjobb zene a scooter.. -
#380 Nem kötekedésképpen, de összeszámoltátok már, hogy hány dalában nyúlt a Scooter régebbi zenékhez...? Megdöbbentő a lista :) -
#379 Tudja valaki milyen témára íródott a Ignition? -
zoolee #378 Jaja....Ez is nagyon zsír....
De kicsit magas.. -
Daza500 #377 Jó a banner, de szerintem ez szebben mutatna:
-
zoolee #376 Ezen már mejdnem 3 hónapja egyfojtában röhögök ahogy le hecccssattolja a dj -t. -
zoolee #375 De jó a nyú banner!!!!! -
#374 Köszi... -
#373 szerintem jó lett -
#372 Csináltam új bannert, mert a réginek nem jó az URL-je...remélem minnél hamarabb beteszik... -
Daza500 #371 Nem vagy te egy kicsit...átverve ?
Pályafutása alatt nemnagyon volt a Scooter-nek Oxygen című száma... -
zoolee #370 SCOOTER -
Daza500 #369 Előadó ? -
#368 Mivel nem találtam hátteret a neten, csináltam egyet magamnak ...ha kell valakinek, itt van: >>> KATT ! <<< -
zoolee #367 Zene.... -
Daza500 #366 Én a kedvenc együttesemnél valahogy nem az album számainak a címét nézem, hanem inkább a dalok minőségét. -
#365 Elolvastátok az új album számainak a címeit?Hogy lehet ilyen hülye neveket kitalálni?Tudtommal ez nem a stílus velejárója... -
Daza500 #364 Az miaz -
zoolee #363 Hogy álltok a scooter-oxygen -nel??? -
zoolee #362 Thx...
-
Daza500 #361 Elküldve. -
zoolee #360 ööö...
[email protected]
358#:akkor jó, hogy nem láttam sehol. -
Daza500 #359 Adsz egy e-mail címet, átküldöm neked. -
Daza500 #358 Nem album track. -
zoolee #357 Nem emléxem...
Nem néztem utánna, 2 hétig volt meg... -
#356 melyik albumon is van?:) -
zoolee #355 Na, senki nem akar segíteni nekem???? -
#354 köszi -
#353 Abba - Arrival
per is volt belőle, ezért a 2. kiadásán az albumnak már más dallammal szól a zene, és a cime: Swinging In The Jungle -
zoolee #352 PLS, valaki tegye fel rapidra a scooter New Year's Day nevű számát mert windows reinstall volt én meg balga módjára nem írtam ki őket és most nem találom lime wireön...
Ha feltette akkor pls linket is adjon...
Előre is kössz.