632
-
#71 Ha 10 éve töretlen sikerrel futnak, csak nem csinálják olyan rosszul... -
_Vegeta_ #70 ertesetek mar meg ez a mufaj nem arrol szol ki mit tud kitalalni, hanemhogy hogy adja azt elo. -
#69 az összes slágerüket lopták -
blackgamer #68 erről dolgozta át a Scooter?
Billy Idol - Rebel yell.mp3
múltkor egy rádióban hallottam az "I'm raving" eredetiét, annak ki az előadója? -
#67 Jah, már megtaláltam. :) -
_Vegeta_ #66 A friends c. szam klippje. A kiscsaj elszokik a szuleitol, aztan mikor keresik ot beszall az autoba es elhajt, na akkor adja oda a portasbacsinak a robbano surprise-t :) -
#65 Mer a klipben mindkettőnél 1-1 Roland + Ricknél 1 Yamaha dobgép is van. -
#64 -
#63 Axel Coon Ferrist váltotta.
Csak a FTM-ban Rick és Axel szintizik, azér kérdem melyik az. -
#62 -
#61 fingom sincs, de Axel Coon nem a Rick-et váltotta. -
#60 Az Ricknél vagy Axelnél van ? -
#59 na az melyik szám klipje volt ? majdnem mind megvan, de ilyenre nem emléxek -
#58 -
#57 meg mekkora klippjei voltak már..
amikor a meglepetés dobozt odaadják a portás fickónak vagy kinék és az felrobban. ezzel állnak ki a muszlimok oldalán. -
_Vegeta_ #56 Igazad van. -
#55 nálam akkor vágták el magukat mikor a Mauro Picotto Iguana szintit belerakták a fuck the millennium-ba... azóta hallgatni se bírom... -
#54 -
#53 Welcome Posse -
#52 Back in the UK!
Mennyit ugráltunk rá bután... -
#51 hat ez mar eleg regen volt... -
#50 kene csinalni ojat, hogy "slager radio-the next generation", es csak ijen regi notakat kuldeni:) -
#49 épp ilyenekre nosztalgiázok:
delerium,schiller,ayla.. -
_Vegeta_ #48 Jajaja!
Öregem sosem gondoltam h valaha fogok nosztalgiazni. :)) -
#47 a régi szép idök..
:P -
_Vegeta_ #46 Scooter... uristen kiscsavoken mennyit mixeltem a szamait es mennyit ugraltam a zenejukre. Sajna a Sheffield-ota eleg elgagyisodott. :\ -
Dani19.. #45 ugyis mindenki tudja hogy te nagy szkuuter -fan vagy, ne tagadd,és megvan az osszes lemezuk.
eheheh -
#44 robogo...a nev nagyban takarja a zene komolysagat, ha zenekart alapitok, majd speedmoto lesz a neve, hogy ezzel is erzekeltessem az eroviszonyokat, es a komolysagot ehehe -
#43 ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez a Take a Break KURVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÁÁÁ -
#42 hát csak vmi remixet leltem, de azért köszi ;) -
#41 nortx -
#40 De nekem olyan nincs és nem is lesz. -
#39 Kazaa-n fent van. -
#38 Tud vki esetleg egy Jigga Jigga mp3 vagy klip letöltő helyet ? -
#37 Hát ez van! Ekkora fossal keresnek pénzt! -
#36 Hallottatok a mariat? Ekkora szart.
Marshall Masters - I like it loud ocska masolata.
Szanalmas. -
Braveheart #35 Hali, még új vagyok itt, lécci mondjatok pár helyet ahonnét Scooter számokat lehet letölteni, lehetőleg mp3-ban! Köszi!!! -
#34 :DDD -
#32 Haat az "and the beat goes on" is eroteljesen happy rave-szagu volt, max talan az eurotrance jelzot lehetne raaggatni, de hogy meg mindig techno....hallottatok mar igazi technot ? (olyat, amit "hivatalosan" is annak hivnak)
ne csak azt szajkozza mindenki, amit a vivan hall, mert az emberek evek ota a media altal vannak meghulyitve, ott MINDEN elektronikus zenere ravagjak hogy techno, holott a happy rave-nek vajmi keves koze van a technohoz, ugy mint a technonak a progressive trance-hez....ne eljetek mar a media altal krealt mu-vilagban, es tevedesekben... -
#31 Haat. Az and the beat goes on-on meg azert vannak olyan zenek... szerintem. Aztan utana nagyon elment a happy rave iranyaba.