16
-
Supergamer_real #16 Biztos lehetsz benne angolul el tudom mondani.De azt sokan nem szeretnek:) -
Rive #15 Valószínűleg azért, mert nem teljesen tisztázott a core/lapka/mag/CPU szavak használata. A core jelentheti akár a teljes lapkát, de sokszor csak az L2 nélkül értik, sőt, néha a cache nélküli dolgokat értik alatta. -
Supergamer_real #14 nem, page 12... de nemtom miert irtam magon kivult.... -
Supergamer_real #13 http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/DownloadableAssets/MPF_Hammer_Presentation.PDF
Page 11 -
Rive #10 Ha lusta voltál beszúrni a képet, akkor lennél szíves legalább a helyét beírni?...
Amíg _fényképen_ nem látom a második lapkát a proci hordozóján, addig nem hiszem!
Ca. másfélszeres árba kerülne, ráadásul problémás lenne a hűtése... Amit én eddig tudok a dologról, bizony egy szilíciumon lesz a core-val a kontroller! -
Supergamer_real #9 Hammer (Lusta voltam beszurni a kepet)
[DDR memory controller] L
2
[Hammer core][L1 instruction cache]
c
[L2 instruction cache] a
c
[Hypertransport] h
e -
Supergamer_real #8 Rive: nemtom lattad-e a hammert - eljutottal-e iden (remelhetoleg igen) a cebitre - de nagyon meggyozo volt a cebiten ahogy a 32/64bites kodot egy idoben futtatta.Ottani egy ket ujsagiro kepeket is csinalt, de nemtom, hogy kiengedtek-e oket a sajtoszobabol.Mindenesetre a hammer mukodik es szepen hozza a reklamozott plussz teljesitmenyt az XPkhez kepest. -
Supergamer_real #7 Bocsanat csak el voltam foglalva.A processor lapjara van raintegralva, de fizikailag nem a magon belul van. -
Rive #6 Afféle hibrid vastagréteg megoldásra gondolt, szerintem. De nem: kifejezetten a prociba lesz beépítve a memória-kontroller. -
Rive #4 Az első jobb volt, a procimagBA integrált vezérlő van... -
Supergamer_real #3 A procilapra nem magra ... -
Supergamer_real #2 Igen, integralt a procimagra.