16
  • mainruler
    Messze a legjobbak egyébként a Ricoh CD-k, csak sajnos Magyarországon, nem lehet őket beszerezni.
    Egy sima Ricoh 74min-es CD-t minden gond nélkül megírtam 99min-re (+33%!!) ráadásul a maximális írhatósági sebességénél többel!! Persze a Ricoh CD tényleg Ricoh gyártmány és nem szar Ritek vagy Taiyo Yuden, ez lehet a dolog lényege...
  • mainruler
    Ismételten furcsának tartom, hogy például a TDK író saját oszlopot kapott, holott a szerző saját bevallása szerint is csak egy helyen lehetett kapni a 15 bolt közül (s ez persze nem érdemli ki az "elvétve kapható" kategóriát...), addig az egyre terjeszkedő (mármint egyre több helyen beszerezhető) Mitsumi vagy Ricoh írók csak az "elvétve kapható" kategóriát érdemelték ki (holott legalább 100x jobbak a TDK-nál. Ezt azért írtam, mert úgy tűnik, inkább márka alapján megy az osztályozás).

Ja és a Reflex Ultra TDK-k NEM TDK gyártmányok, hanem Taiyo Yuden-ek. És ugyanolyan szarok, mint a sima TDK-k. Túlírni nem lehet őket rendesen, és nem is valami megbízhatóak. Mondjuk a szar D-View-nál azért jobb, de nem az igazi.
  • nyunyu
    Hmm, a regi, 12x irhato d-view az meg TDK volt, a 16x meg Taiyo Yuden... Riteket szerencsere meg nem irtam...
  • Pheel
    A Yamaha szar, égessétek el. És ez nem az én, hanem a pulikutyám és a fél colos kerti csapom véleménye. :-)))

Akkora ROTFL :)
  • Laci73
    Biztos hogy igazi TDK?
  • Bekomman
    TDK 74 perces 120Ft/db kis mennyiségben is. Én vezetek.
  • Gabest
    Remélem jól látom a párhuzamot a dvd olvasók és írók tömeges elterjedésének kezdetében, miszerint a cd 40/50x-es változata környékén történt meg :P
  • Szilasz
    Szerintem bemész egy akármilyen komolyabbnak nevezhető boltba, s megprobálod, vagy pedig a neten rendelsz...