22
avagy a ZENE
-
#22 Jazz ??? Mondjuk ez itten:
-
SgtPepper #21 Milyen lehet az "igénytelen" jazz? És milyen a "mainstream" jazz? -
#20 Lol, van ilyen topik?:o -
Jimi Hendrix #19 Eger - Művészetek Háza
2006. március 24. 19:00
Roma Jazz Nap
Szakcsi Jr. Quartet
Babos Project Special
Trió Midnight
2006. március 25. 19:00
Ethno Jazz Nap
Makám
Ágoston Quartet
Tin Tin Quartet -
mrgenya #18 vmit kellene csinálni ezzel a fórummol, hogy feléldejen, és utánna ne halálozzon el oly gyorsan. írjatok nekem arról, hogy hol, milyen jazz koncertekre lehet elmenni! -
Laci #16 Jazz király. Nekem csak Dave Brubeck van -
#15 John Patitucci itt volt fent: http://rmp.freeweb.hu most nem tudom, hogy fent van-e. Ha nincs, akkor írj egy mail-t, és megbeszéljük. [[email protected]] -
Shrike #14 Michel Camilo-t szeretitek? -
Shrike #13 Az gaz, de lentebb irtak egy weboladalt, hogy van vagy 50 jazz szam. Nezd meg ott, mert tenyleg vannak, mas helyet nem tudok. En ha letoltok, akkor mindig Audiogalaxyval szoktam. -
Big_Apple #12 Igen, csak az Audiogalaxy nem megy a melóhelyemen a tűzfal mögül. :(((( -
Shrike #11 Audiogalaxy, mindenkitol le lehet tolteni. -
Big_Apple #10 Chick Corea nekem annyira nem jön be, de ezt most meghallgatva, hmmm... tetszett. Nincs valami jó jazz letöltési lehetőség? -
Shrike #9 Ismeritek a Chick Corea New Trio uj albumat? marmint asszem 2001-es, de ez a legfrissebb, a cime: Past Present and Future es nagyon jo. -
Big_Apple #7 Meg van már! De John Patitucci-t nem találtam! :-(
Danesz, tudsz valami lelőhelyet? Előre is köszi!
Most éppen StreetWize-t hallgatok! :) -
Big_Apple #6 Sziasztok! Hopp! Örülök hogy rátaláltam eme gyöngy zúgára a netnek. Jazz rajongók? Itt a helyem. Elsőként nagyon lámát kérdezek:rmp.freeweb.hu
-ról hogyan tudok letölteni? Nem látok semmi letöltési oldalt. Tudnátok segíteni?
-
Shrike #5 ismerem patituccit, o is nagyszeru zenesz, dave weckl bandet es billy cobhamet toltsel le, sztem ezek a legjobbak, mind a ketto dobos es igy az egesz zene kozeppontjaban a dob all. Nekem ez nagyon bejon, mondjuk lehet azert mert jomagam is dobos vagyok :) -
#4 én is jazz kedvelő vagyok, de a jazz-mainstream vonalát, ugyanúgy, ahogy a standerdeket nem szeretem
számomra az igazi a 100% instrumentális, kísérletezős jazz, az se baj, ha elektronikus
Squarepusher, Amon Tobin, a régiek közül Pastorius
magyar szinten Balázs Elemér Group és Emil Rulez, bár ez utóbbiak elég könnyűek -
#2 www.tar.hu/rofinghood
Tehát 4 ftp szerver full tele mp3 albu,mokkal és mind műkszik
ja a letöltés lazán megy 50 k val
van valameik vagyesbe vagy 50 jazz szám -
Shrike #1 Szeretei meg itt vki rajtam kivul az igenyes jazz zenet? Olyanokra gondolok mint pl: Chick Corea, Al Jarreau, Pat Metheny, Marcus Miller, Dave Weckl, Billy Cobham, Arturo Sandoval stb.
Volt vki a magyar radio tehetsegkutatojanak a dontojen v. a galajan??