26
A gépem 128mb ramja még az sct se bírja! :(
-
TheZsenyka #26 Cső Thomas... ez van... arghhh :) -
TheZsenyka #25 Persze hogy az, no. -
mutánsláb #24 na, találtam egyébkén valahol egy memória felszabadító progit... 8playeren még mindig nem tudok gémelni :)
hangkártyával van valami, mert ha hang bevan kapcsolva 2játékoson szaggat (mármint a sc) -
mutánsláb #23 a rendszervisszaállító letiltása? tuti? :-? -
#21 Van az pedig -
#18 Ez az Késlelteve visszaírt gyorsítótár visszaírásának letiltása minden meghajtónál? Ezt kell kipipálni? -
TheZsenyka #17 START menü / beállítások / vezérlőpult / rendszer ikon/ teljesítmény fül / fájlrendszer gomb / hibaelhárytás fül / legalsó bejegyzés ----> na ez az... (komolyan) -
mutánsláb #16 najóvanmá...
azt mondjátok meg vazmeg, hogy lehet az autorestore-t kikapcsolni -
TheZsenyka #14 ARGHHHH... :) Mutánsláb... vicceltem vazz... AMORF... nem érted? :) -
mutánsláb #13 na de az AUTORESTORE-t HOL KELL KIKAPCSOLNI???
erre vagyok most leginkább kiváncsi :) -
tomcs #11 hmm keresgeljel csak a neten nem tom hirtelen mia neve de ha nagyon nem talalsz elkuldom..
1 floppyt kell csinalni, arrol bootolni es hagyni menni mondjuk egesz ejszaka..
keress olyasmiket hogy "ram test floppy image" stb -
mutánsláb #10 tudnál ajánlani egy ilyen memo tesztert? mert az enyémnek már vagy egy hónapja lejárt a trialja :) -
mutánsláb #9 meg lehet valahol nézni, hogy AMORF-e, vagy csak ha gépház falát lekapom? -
mutánsláb #8 na, és az hol van? -
TheZsenyka #6 Lehet hogy Amorf memóriamodulod van! Az AMORF modulok 128MB-osnak mutatják magukat vásárláskor, de nagy melegben hajlamosak 16MB-ra apadni. -
#5 Ja, a WinME-vel nekem is eleg bajom van.
Ha kikapcsolod az Auto Restore-t, az lehet, hogy segit. -
mutánsláb #3 ja, bocsi...
oprendszer:
Windows ME
(vmi szám is van alatta: 4.90.3000)
öcsié uez -
mutánsláb #1 A gond: szal, elindítok egy játékot pl a starcraftot, az elején még gyors, de aztán a játék közepe felé már kezd "mátrixosodni" :) vagyis mindenki átmegy csigába, akarom mondani belassul a gép mint állat. Elég ha én vagyok komp ellen. Ha kikapcsolom a játék hangját, a gép már 3 játékost elbír, amíg úgy 200 embere nem lesz mindenkinek és megint elkezd lassulni. 100% hogy nem az sc tehet róla (aki nem ismeri annak mondom), hiszen nagyon régi játék és már egy p2-vel is akadásmentesen lehet nyomni. A többi játék (főleg a 3ds-ok) meg szaggatnak mint pogácsát a nagymutter :( (persze a 3d-s kártya se özönvíz előtti darab :)
A gépem konfigja (ha minden igaz):
P3 Celeron 700mhz 128mb ram
videókártya: GF2 MX 400
hangkártya: Creative Sound Blaster AudioPCI (WDM)
Öcsémnek meg volt egy 64mb 266mhz-es P2-ese TNT2-vel, és röhögve lerázta a gépe teljesítménye az enyémet :/
(juteszembe: memória fogyás akkor tűnt fel amikor egy ilyen mem. felszabadító progival a stat. szerint pár perce 0mb vót szabad...)
Akinek van vmi tippje, vagy ismerősnek van hasonló "csodagépe" szóljon plz :)