letöröltem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsére nem így van 

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Format parancsot visszalehet vonatni?
mivel?
kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban
Nos, a digitális fényképezõgépek (a vmilyen kártyás) táróló-eszközeihez ezek a visszaállító programok sajna nem jók, ugyanis ezek nem úgy mûködnek mint egy vinyó, hanem mint egy memória, csak a csatlakoztató progik láttatják meghajtónak.
A jelenlegi helyzet szerint nem ismeretes visszaállító program.
Ha vkinek mégis sikerül ilyet gyártania az nagyot szakíthat vele.
A jelenlegi helyzet szerint nem ismeretes visszaállító program.
Ha vkinek mégis sikerül ilyet gyártania az nagyot szakíthat vele.
SEGÍTSETEK!
Letoroltem nem baj? (igen, nem, nem tudom) 

és az a restoration 2514-es program az hol érhetõ el? Légyszi segítsen valaki, elég fontos!!! kösz
Vagy adja meg valaki lépésrõl lépésre mit kell a fájllal csinálni, melyiket kell kicsimagolni stb, hátha ez a megoldás, bár nem hiszem, hogy mûködne
Jó lenne segítség, mert elég fontos adatok vannak rajta, köszi szépen
Jó lenne segítség, mert elég fontos adatok vannak rajta, köszi szépen
Akkor most mit csdináljak, nekem mindig not foundot ír ki???
Köszi a segítséget, már csak ez a pici van hátra.
KÖSZI
Köszi a segítséget, már csak ez a pici van hátra.
KÖSZI
nem tudom...
én feltettem, feltörtem, elindítottam, visszahozta, és megkérdezte, hogy hova mentse. Megmondtam, és megcsinálta...
én feltettem, feltörtem, elindítottam, visszahozta, és megkérdezte, hogy hova mentse. Megmondtam, és megcsinálta...
Meg valami olyat ír ki mindkettõre, hogy Not found! Most mi a baja, mit nem talál?
OK, köszi szépen! Már csak az lenne, hogy megnyitottam elõször azt az exe-t, és megjelent a program (Getdataback), majd elindítottam az F:-nek a visszahozását. Ez most jelent valamit? Ez azt jelenti, hogy most már licensed version lesz?
mail ment
Köszi, akkor mondok e-mail-címet, kettõt is: [email protected] és [email protected], csak hogy biztos legyen, hogy valahonnnan meg tudom szerezni... Megköszöném!
Vagy cracks.am -on keresd meg a verziót.
Amit írtam link, ott nincs "licence"? Mert akkor mondj egy mailcímet, és elküldöm a hozzávalót 😊
Ok, köszi szépen, az eltûnz adatok egy részét visszahoztam, köszönöm! Csak még egyetlen gond van, hogy visszahozni a winchesterre nem lehet csak a 'licensed', avagy az engedélyezett verzióval. Azt hol lehet megtalálni? Ha erre is tudnál válaszolni, megköszönném! KÖSZI!
Easy recoveryt meg google-n lehet megtalálni, asszem, arra nem tudok linket
http://www.tar.hu/zacskoo/Getdataback.zip
LÉGYSZI SEGÍTS, honnan szerezhetem meg ezeket a progikat???
Köszi szépen, de hol lehet ezeket letölteni? Mert jó lenne tudni, így nem tudok ezzel mit kezdeni. KÖSZI
Getdata back nevû progit ajánlom, képes eltûnt adatokat visszahozni, vagy easy recovery pro, vagy mi.
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy elég furcsa volt a gépem mostanság és gondoltam, elvégzem a Scandisk-et és aztán a töredezettségmentesítõt. A Scandisken viszont minden hibát kijavítottam ('a hiba javítása'), de volt amire kiírta, hogy nem lehet javítani. Ez eddig ok. De ezután a D: meghajtómon rossz fájlokat találtam, az F: meghajtóm kiürült, csak a C: meg az E: maradt meg jól! Nem tudom, mi történt! Állítólag van olyan a Windowsban, hogy vissza lehet állítani a Scandisk elõtti állapotot! Ez nagyon jó lenne, fontos adatok voltak! Kérlek segítsen valaki, nagyon fontos!!!
NAGYON FONTOS, ÉLETBEVÁGÓ! KÖSZÖNÖM!
Sziasztok
Az a helyzet, hogy elég furcsa volt a gépem mostanság és gondoltam, elvégzem a Scandisk-et és aztán a töredezettségmentesítõt. A Scandisken viszont minden hibát kijavítottam ('a hiba javítása'), de volt amire kiírta, hogy nem lehet javítani. Ez eddig ok. De ezután a D: meghajtómon rossz fájlokat találtam, az F: meghajtóm kiürült, csak a C: meg az E: maradt meg jól! Nem tudom, mi történt! Állítólag van olyan a Windowsban, hogy vissza lehet állítani a Scandisk elõtti állapotot! Ez nagyon jó lenne, fontos adatok voltak! Kérlek segítsen valaki, nagyon fontos!!!
NAGYON FONTOS, ÉLETBEVÁGÓ! KÖSZÖNÖM!
Sziasztok
Norton Utilitiesben volt unerase, bár azzal nem tudom mekkora sikert lehet elérni. Szerintem semekkorát, de próbálkozni lehet 

Véletlenül az egyik FAT32 particiómba beletöröltem dos ablakban futtatott NC5-tel(dosos) WinME alatt. Létezik e olyan program amivel vissza tudnám állitani a letörölt fájlokat. A fixit-tet ismerem az nem tudja mert csak a windows alapján állit vissza. A tiramisu-val sem sikerült. Régen volt olyan dosos program hogy unerase vagy valami hasonló.
Tudnátok e segitteni.
Köszönettel Máthé Tibor Pécs
Tudnátok e segitteni.
Köszönettel Máthé Tibor Pécs