69
hol találhatok új vezérlőket régi kártyákhoz
-
Inquisitor #29 www.ati.com vagy ati.amd.com -
Inquisitor #28 http://www.matrox.com/graphics/en/corpo/support/drivers/latest/home.cfm
Itt van pár G100 kártyához driver, nem tudom meliyk jó neked. Kissé régiek, 2000-2001 közöttiek, de hát a W98 nem egy mai gyerek. -
Toroco #27 Hali!
Szükségem van egy driverre egy régi kártyához, de eddig nem találtam a neten. Valaki nem tudna segíteni, esetleg ha van küldeni egyet a [email protected] ra? a kárty típusa: Matrox C100 4MB AGP, és win98 as driver kéne.
Előre is köszi -
Darth Vader123 #26 RADEON X300/X550-hez honan tok leszedni drivert vagy frissítést vagy mi a neve?És h. rakjam fel? -
sd54321 #25 nyugodtan belerakhatod, de az csak max 4x-sem lesz meghajtva
a táp más téma... a vidikari dobozán rajta van, h min mekkora táp kell neki (aszem 350w)
ha ez alá mész akkor nem elfüstöl (legalábbis normális esetben) hanem túlmelegszik és kikapcsol -
methodman #24 hi! kéne egy jó driver a kártyámhoz elég régi (kari:abit radeon 9200se 128Mb/64bit) -
#23 Szia!
Igen letöltöttem de sajnos azt írja ki telepítés és újra indítás után, hogy inicalizálási hiba meg valami számokat (sok nulla van benne).
Megpróbálom újra rakni az xp-t és utána felrakni az új drivert a kártyához
-
legalább a drivert letöltötted? -
#21 Szia Gabesz amd64!
Először is köszi a választ.
Örülök annak, hogy neked őskövület, mert neked biztos többre is telik. Nekem töbre nem tellett. Az meg, hogy vágod a dolgot, akkor gondolhattad volna, hogy a hömérsélet állításnál pontosan arra gondoltam, hogy ami értéket beállítok, és azt eléri, akkor vagy riaszt vagy, leáll a gép vagy valami módon tudomásomra, hozza a hőmérsékletváltozást. A PC tuningot meg köszi ismerem de, ha már ide írtam, akkor miért kellet, volna máshova is írnom?
Azért köszönöm, hogy segítettél abban, amit kérdeztem és, hogy fel hívtad a figyelmemet az anyagi helyzetemre.
-
Thész Endre #20 Fiúk!
Vettem egy Readon 9800Pro AGP 8x-os kártyát.Szeretném megtudni, hogy minden további nélkül be tehem-e az ASUS TUSL2-C alaplap AGP foglalatába, mivel az csak 2vagy négyszeres beállitást enged. Valahol
olvastam, hogy nem mindegy, hogy mit rakunk az AGP foglalatba, mert valamilyen táp próbláma lehet és ha nem megfelelő a kártya élegeti az alaplapot. Na ezt szeretném elkerülni.Kérlek Benneteket, ha valaki tud ebben segiteni irjon válaszoljon nekem mi most az ábra.
Köszi előre is.Thész Endre -
Inquisitor #19 Előző drivert nem árt legyalulni a jó öreg Driver Cleaner-rel. -
#18 ez elég érdekes,hogy a hőmérsékletet lehet állítani
az új diver pedig itt van nesze,KATT
utána meg a download-ra katt :DDD
aztán van egy ilyen topic is hogy Pc tuning és ott kérdezősködhetsz,hogy kell egy őskövületet felhúzni. -
#17 Sziasztok!
Szeretnék meg tudni egy-két dolgot az Abit ATI 9600xt videó kártyáról.
A könyve angolul írja, hogy van olyan beállítási mód, amivel a hömérsékletett és a MHZ-t lehet állítgatni (overdrive) ezt hol és hogyan tudom elérni. Fel telepítettem a lemezről a drivert de ezzel a driverel nem jön elő az overdrive jelölhetőség. Vagy valamit rosszul csinálok?
A hozzá való legujabb drivert hol találhatom meg a netten?
Állítólag ezt a kártyát lehet húzni egy kicsit. Hogyan? Tudnátok nekem olyan helyet mondani ahol tuningolásrol van szó. Persze magyarul és KB olyan leírások vannak, hogy egy 10éves is megértse.
Köszönöm a segítségeteket. -
#16 És működiiikk. Köszike -
#15 #9 -
#14 X9 senki? :S -
#13 100% -
#12 Köszi, otthon kipróbálom, remélem műkszik. -
#11 Ezt töltsd le!!! Elindítod, és utána már lesz az általad hiányolt opció! -
#10 Sziasztok!
Nos, letöltöttem az NVIDIA legújabb driverét, de hiányzik belőle 1 számomra fontos opció: Frissítési sebességek felülbírálása.
Most akkor hogy lehet belőni játékokhoz különböző felbontásokhoz a Hz-t??? -
#9 Hy all!
Látom elég régen írtatok már ide is, remélem azért valaki elolvassa majd a kommentemet...
Ma feltettem a legújabb, 2.6.61-es Omega Drivert, Mobility Radeon 7500-as videókártyához.
(A konfigom: Fujitsu-Siemens LIFEBOOK E-Series, Mobility Radeon 7500 videókártya és Windows XP SP2, szerintem ennyi hardwares, szoftwares háttérinformáció elég.)
A driver, ami elvileg Catalyst 5.8-nak felel meg,semmiben nem tér el az előzőtől, kivéve egy dologban: számomra meglepő módon a "Képernyő-frissítési gyakoriság" részben 60 Hz mellett most ott van egy 75 Hz-es és egy 100 Hz-es opció is, ami eddig nem volt ott. Ez azért furcsa,mert engedi a beállítást alkalmazni, mármint a 100 Hz-et, és folyamatosan tartja is azt, már addig a rövid ideig persze, ameddig úgy mertem hagyni, ugyanis a laptop monitorja TFT és az általában nem szokta engerdni a 60 Hz-nél magasabb értéket.
Kérdésem ehhez kapcsolódna: szabad-e 100Hz-en hagyni, vagy károsodni fog tőle a monitor? Esetleg csökken az élettartama? Nem mintha olyan sokat számítana egy TFT monitornál a 60 vagy 100 Hz, mert a 60 Hz sem bassza a szememet. Csakugye hajt a kíváncsiság, és érdekel,hogy akkor most mi a helyzet...
Előre is köszi a segítséget... -
#8 Amikor eltávolítod a drivert, mindkettőt töröld, amikor feltelepíted, akkor kezd az AGP-sel, majd a PCI-ost is felrakja magának.
A Radeon kártyáknál az elsődleges (AGP-nek nevezett) megjelenítő és a másodlagos (PCI-osnak nevezett, de valójában csak logikailag különálló kártya) megjelenítő (TV-kimenet vagy DVI-kimenet) két külön kártyának tekinti a driver.
Egy javaslat: mielött új drivert raksz fel, először tömörísd ki valahova a drivert, majd mindig uninstaláld az előző drivert, restart, majd mikor megtalálja az új hardvert, a kitömörített könyvtárt ad meg célként. -
Marcus_ #7 Sziasztok!
Segitsetek légyszives ATI 9600 XT-s kártyám van ezen akarok simán drivert frissiteni.(eddig geforce-m volt)
A programok telepitésében és törlésében rákérdez h a 2 illesztőprogram közül melyiket akarom eltávolítani:A PCI másodlagost v az AGP elsődlegest???
Köszönöm a válaszokat! -
#6 Az ASUS honlapján csak régi win2k-s driver van, de azzal az XP néha fagy, + a Smartdoctor sem megy. De mindegy mert már találtam:
http://www.techno-garb.8m.com
Itt átírt driverek vannak ASUS kártyákra, de legalább működnek. -
#5 mert nincs -
#4 Miért nem jó a gyári XP-s driver? -
#3 Techno-garb ASUS driver kellene V7700-hoz -
#2 ftp://ftp.asuscom.de/pub/ASUSCOM/TREIBER/VGA/V8xx0/Win2KXP_2941.exe -
#1 Hi.
Van egy ASUS V7700 deluxe videókártyám, de az a baj, hogy WinXP alatt csak a detonatort tudom használni, de az meg lefagy(egy .dll miatt). Az a kérdésem hogy tudtok-e magyar vagy külföldi oldalt, ahonnan le tudnék tölteni ha nem is gyári drivert, de működőképeset XP alá.
Köszi