153
Minden szív kék-fehér!
-
#32 ne vigyétek tulzásba zte drukkerek. :) -
#31 Kicsit késett a válasz... ...de van!:D Hajrá ZETE! -
#30 Egy ZTE drukker sincs rajtam kívűl ezen a kurva honlapon? -
#29 A Pápát meg kellene verni, ha a felső házba akarunk végezni! -
#28 ZTE: elküldték Janjicsot
Ivan Janjiccsal szerződést bontott a ZTE FC vezetősége. A szerb középpályás teljesítményével elégedetlen volt a szakmai stáb, ráadásul sokba is került a játékos. Egyelőre nem tudni, hogy az MTK-tól érkezett Ivan Janjics továbbra is Magyarországon folytatja-e pályafutását, avagy visszatér a hazájába.
-
#27 Hajrá ZTE! -
#26 Kocsival két és fél óra alatt le lehet nyomni.. busszal ha nem áll meg sehol, 3.5 :)
-
#25 messze van, nem mentem el (meg sajnos elég realista is vagyok:) ) -
#22 gratula -
#21 Bajnok a Zalahús-ZTE
2002-05-22 19:39 Berta István
A Zete egy pontja és az MTK veresége az első bajnoki címet szállította 'Egerszegre
nyomtatható verzió cikk továbbküldése hozzászólás nagyobb betű
A Zalaegerszeg labdarúgócsapata története során első alkalommal nyerte meg a bajnokságot, miután 1-1-et játszott a Ferencvárossal és behozhatatlan előnyt szerzett a szombati, utolsó forduló előtt.
Zalahús-ZTE - Ferencvárosi TC
1-1 (0-0)
Zalaegerszeg, 16 000 néző. Vezette: Ábrahám (Balajti, Georgiu).
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi, Urbán, Csóka, Szamosi - Nagy L., Molnár B., Balog Cs. (Sabo, 70. p.), Róth (Bonchis, 90. p.) - Kenesei (Ljubojevic, 83. p.), Waltner.
Ferencváros: Szűcs - Balog Z. (Vén, 53. p.), Vukmir, Dragóner, Gyepes - Kriston, Lipcsei, Szkukalek (Zombori, 87. p.) - Pinte (Jovic, 53. p.), Gera, Penksa.
Gólszerzők: Sabo (71. p.), illetve: Gyepes (53. p.).
Sárga lap: Nagy L. (45. p.), Waltner (85. p.), illetve: Gyepes (2. p.), Szkukalek (32. p.), Dragóner (80. p.).
A találkozó - mint valamennyi mai mérkőzés - egyperces gyászszünettel kezdődött a múlt héten elhunyt Kubala László emlékére.
A meccset a fehér szerelésben játszó ZTE kezdte a zöldbe öltözött Ferencváros ellen.
53. perc: Vén jobb oldali szabadrúgása a védőkről Gyepes elé pattant, aki 5 m-ről, estében a hálóba lőtt (0-1).
71. perc: Nagy L. sarkallta Waltner elé a labdát, aki remekül tálalt a középen érkező Sabo elé, a csereként beállt csatár 10 m-ről a bal sarokba lőtt (1-1).
80. perc: Kenesei tört be a 16-oson belülre, ahol ütközött Gyepessel, a játékvezető 11-est ítélt. A megítélt büntetőt a sértett a bal sarok felé rúgta, Szűcs azonban hárított.
A ZTE a számára döntő fontosságú mérkőzésen nem játszott túl jól, de hatalmas lelkesedéssel kicsikarta az elsőséghez szükséges egy pontot, így fennállása során először lett bajnok, mivel előnye behozhatatlan az utolsó forduló előtt.
Bozsik Péter, a bajnok ZTE vezetőedzője: - "Csodálatos közönségünk segítségével sikerült sporttörténelmet írni Zalaegerszegen. Mindenkinek köszönöm az egész évi munkáját, amivel hozzájárult ehhez a nagyszerű sikerhez. A tervek között szerepelt a nemzetközi kupaszereplést érő hely elérése, s bár a bajnoki cím nem volt elvárás, azt hiszem a városban senki sem szomorkodik, hogy megszereztük."
jipííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Egerszegiek menjenek fürdeni a Dísz térre :DDDD -
#20 :))))))))))))
((((((((((((:
:))))))))))))
((((((((((((: -
#19 :)))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#18 na jó ezt visszavonom, most nézem csak, hogy magyar nyelvvel be lehet lépni -
#17 ez tök jó, mostmár van két hasznavehetetlen honlapotok, csak így tovább -
#16 ez király, egészen mesés így élni, hogy dikkma vigyorok rajtam.
ja és mért is vagyok tudatlan? nem írtam azt, hogy a zte a legjobb magyar csapat, azt sem, hogy Qk nyerték a legtöbb bajnokságot, legtöbb magyar kupát, sQt még azt sem állítottam, hogy egyedüliként megnyerték az uefa kupát, és bejutottak a bl-be, de tovább megyek, még az sem hangzott el a számból, hogy az egész világ kék fehér. ja és én nem tudom, mert még sosem kerültem ilyen helyzetbe, de nem hiszem, hogy a hangyát kurva nagy röhögQgörcs fogja el,mikor meglátja az arca felé közeledQ elefántlábat. -
#15 Efreet! ha ráérsz, beleírod az alcímbe hogy www.ztefc.hu ? -
#14 Meghagylak tudatlanságodban, a lényeg hogy most én vigyorok rajtad :))))
MUHAHAHAHHAHAAAAAAA
-
#13 hát, ha össze fogtok az mtk-val, chealse-vel,porto-val, kompromisszumot köttök a reállal és az utéval(mondjuk a szívsebészekkel sem árt jóban lenni, még Qk is segíthetnek) de pár(százezer) rebellis akkor is marad
ja és ajánlom mindenki figyelmébe a www.ftc.hu oldalt, ha mqvelQdni akar(és annak is , aki nem elégszik meg a egy kék háttérrel, egy kis zászlóval, és egy under const. felirattal ;) ) -
#12 De még lehet :)) -
#11 az alcímre: azért hál'istennek nem mindegyik -
#10 mi ez a kecskelegelö :D jo nagy keritese van :D -
#9 Modemesek, lázadjatok! :))
-
#8 Mert itt vannak nézők
(Én vhol a dobos alatt vagyok, a tömegben :)
(A kék inges napszemüveges csávó albérlőtársam :) -
#7 Az idei bajnokság 3. helyezett csapata, így ismerősebb? -
#4 hajrá Fradi :) -
#3 phúúúúú -
#2 ZTE-Dunaferr 3-1
Tizennégyezer ünneplő Egerszegen
Hírforrás: www.BORSODILIGA.hu
Zalaegerszeg, május 18., 19.15
A ZTE a Dunaferr legyőzésével óriási lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé.
Bár Zalaegerszegen megszokottak a meccseken a tömött lelátók, azért ezúttal mégis szinte meghökkentő volt az a tömeg, amely a mérkőzés kezdésére összejött a stadionban. Szinte minden olyan helyre szóló jegy elkelt, amely nem esik lezárt szektorba. A szurkolók bizonyították, hogy igenis nagyon várják csapatuktól a nagy eredményt, azt, amelyről ma már nyíltan beszélnek városszerte: a bajnoki címet.
A hazai együttes ennek megfelelően kezdte a mérkőzést. Rögtön akciózni kezdett, s mert a Dunaferr is láthatóan győzelemre játszott, igazán élvezetes, látványos és izgalmas meccs kerekedett. S bár a hőség miatt az iram nem volt kifogástalan, azért a szurkolók nem unatkoztak.
Az idő múlásával a ZTE fölénybe került, s megszerezte a vezetést még a szünet előtt, hogy aztán a szünet után hátrányba kerüljön. Egressy ugyanis kiállíttatta magát, és ezzel bizony nehéz helyzetbe hozhatta volna a csapatát. De a ZTE nem jött zavarba, olyannyira, hogy hamarjában szerzett még két idegnyugtató gólt. Ettől azonban nagy nyugalom szállta meg a hazaiakat, olyan nagy, hogy a Dunaferr is lőtt egy gólt, s fölényben játszott. Ám Bozsik Péter hamar felrázta a játékosait, meg aztán a szurkolók sem hagyták túlzottan elpilledni az övéiket, akik végül megnyerték az oly fontos meccset.
S hogy a szurkolók mennyire együtt lélegeznek a játékosokkal, arra egy példa: a meccs lefújása után mindenki a stadionban maradt, s igazi fieszta kezdődött, amikor a hangosanbeszélő bemondta: Újpest-FTC 3-2.
Sálálá.
-
#1 MUHAHAHAHAA :)))))
MUHA
MUHAHA
MUHAHHAA
ROTFL!