153
Minden szív kék-fehér!
-
Hajnalcat #112 Hülyének nézik sajnos a szurkolókat :((, de minket nem lehet becsapni!
Ráadásul lehet, hogy a szombati nyitómeccset is máshol kell lejátszani, mert lejárt lejárt a Zalaegerszeg stadionjának a "hitelessége".
Bővebben itt:
Link -
#111 nem tudom ezt hogy gondolta a vezetőség
nevetséges -
Hajnalcat #110 A Feri nevezetű egyéneknél mostanában nagy divat a hazudozás... -
Hajnalcat #109 Na ja, megint hazudtak egy jót... -
#108 Röviddel ezelőtt ért véget a ZTE szurkolói ankétja, amelyen a klub vezetői, még a csapatról igen jól informált drukkereknek is komoly meglepetést okoztak. Na, nem a programmal - tudott volt, hogy a csapat új igazolásait mutatják be -, hanem a leigazolt játékosok számával és - reményeik szerint - az újoncok minőségével.
A román védő, Ciprian Dianu két és fél éves, a szlovák kapus, Martin Lipcak másfél éves szerződést kötött a klubbal, míg honfitársa, a Ruzomberoktól érkező és a középpályán bevethető Juraj Dovicovic fél évre kölcsönbe érkezett Zalába.
Róluk eddig is ismert volt, hogy Simon Antal csapatánál folytatják, ám az olasz Sienában nevelkedett horvát csatár Besnik Ramadaniról még nem lehetett hallani. A legutóbb a macedón Vardar Skopjénél szereplő támadó három évre kötelezte el magát.
Az igazi nagy durranás azonban Rajko Lekic leigazolása.
A 26 éves csatár 2004-ben a Silkeborg színeiben 37 bajnokin 35 gólt lőtt, ezzel dán gólkirály lett. Ezt követően két évet a spanyol másodosztályú Jereznél töltött, ám pusztán részsikereket mondhatott magáénak, így hazatért, és Dániában az OB Odense játékosa lett. Korábban térdsérülése hátráltatta a spanyoloknál, és az OB-nél is csak egyszer jött ki neki igazán a lépés: novemberben az UEFA-kupa csoportkörében az ő duplájával verte a dán brigád 2-0-ra a holland Heerenveent.
Lekic fél évre kölcsönbe érkezett a zalaiakhoz.
JUHHHUUUU! -
#107 Ferenczi az angol másodoszztályba igazolt!
Sok sikert neki! -
#106 de tudod a két tizi közben nem lőttek gólt, sikerült tartani az eredményt, és azokat is ki kellett harcolni. szóval szia! -
#105 mind2 11es lol :D -
#104 Viharos erejű szélben vette fel a harcot a ZTE az osztrák Grazer AK együttesével és a zalaiak nem vallottak szégyent. A már-már irreális körülmények - sokszor a labdát egyszerűen odébbfújta a szél, eltérítette útjáról - közepette is egyenrangú ellenfelei tudtak lenni a GAK-nak, amely csak az első félidő utolsó 10 percében került fölénybe.
A szünetben sort cserélt a hazai csapat, ami végképp kiölte a ritmust a játékából, és a 65. percben egy büntetőből meg is szerezte a vezetést a ZTE. A GAK próbált tempót váltani, és mezőnyfölénybe került, de komoly helyzetet nem alakított ki. Aztán az utolsó percben a szél egy védő kezére sodorta a labdát, újabb büntető, újabb gól: így aztán bravúros győzelmet aratott a ZTE.
G: Sebők J., Kocsárdi (mindkettő 11-es) -
#103 Zalaegerszeg, január 31., 18.30 A zalaiaknál szereplő próbajátékosok nem váltották meg a világot.
A Sebők Vilmost és Varga Zoltánt betegség, Simonfalvit és Ludánszkit sérülés miatt nélkülöző Zalaegerszeg hamarjában hátrányba került NB II-es ellenfelével szemben. A mérkőzés nagyrészében többet támadó kék-fehérek Máté Péter révén a szünetig egyenlítettek, majd bár a hazaiak névsora a második félidőre alaposan kicserélődött - Simon Antal két szerb és egy nigériai próbajátékost is pályára küldött -, Waltnerék fölényben maradtak. Amíg azonban a hazaiak rendre elrontották a támadásbefejezéseket, a lehetőségeivel jobban sáfárkodó Gyirmót két gyors megindulásból berámolt két gólt Pogacsics hálójába. A zalaiaknál szereplő próbajátékosok nem váltották meg a világot, így a klubnál várhatóan megköszönik nekik a részvételt.
A ZTE összeállítása
Pogacsics - Kocsárdi (Tóth Z.), Csóka (Kütsön A.), Botis, Kádár T. (Geff) - Molnár B. (Vujovic), Máté - Ljubojevic (Nagy L.), Franciskovic (Sebők J.), Koplárovics - Waltner, Jaksic -
#102 :D tényleg!!!Akkor a topic nyitónak boldog szülinapot:) -
#101 kösz, de az még nincs:D -
#100 Boldod Szülinapot Zete Topic!!! -
#99 ma van a topik nyitónk szülinapja, kár, hogy már nem látogatja az oldalt, a fórumot. de BSZ neki!:) -
#98 A ZTE idei első felkészülési mérkőzésén Simon Antal vezetőedző ifjúsági játékosokkal teletűzdelt csapatot küldött pályára az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Celldömölk ellen. A kék-fehérek keretének másik fele ma futóedzésen vett részt, így a dobogó 3. helyén telelő együttes nagyrészét a fiatal reménységek alkották a műfüves pályán lejátszott találkozón. A hazaiaknál a 18 esztendős Kádár András két találatot jegyzett.
A ZTE összeállítása: Varga Z. - Kádár T., Csóka, Graszl (Lyes), Sámson - Kádár A., Ljubojevic (Miszori), Franciskovic, Simonfalvi - Sebők J., Ludánszki
G.: Kádár A.
-
#97 akkor mégsem annyi :) -
#96 Utolsó látogatás időpontja: 2006. 05. 28. 21:41 -
#95 pedig tényleg annak tűnt.ha smiley nélkül írta volna,akkor nem lett volna gond.
egyébként Máté,tudtad h ezt a topikot is egy moderátor nyitotta? :D
mert Dikkma moderátor,csak már vagy 2 éve nem volt az sg-n -
#94 azért írtam oda a :D-t h azért tévedésbe ne essetek, nem szimpatizálok a zte-vel. -
#93 "kiesett a zete :D"
te most idejöttél provokálni minket? -
#92 ZTE-Honvéd 4-2
kiesett a zte :D -
#91 -
#90 sopron zte 5-1 kaposvár zte 2-1 (teremtorna) -
#89 Én pesti zete drukker vagyok, már vagy 5éve, nem tudom miért szerettem bele pont ebbe a csapatba, talán, mert akkor bajnokok lettünk, és akkor kezdem a focival komolyabban foglalkozni. Zalaegerszegen eddig sajnos csak egyszer voltam meccsen, de a pestieken mindig ott vagyok:) Hajrá ZETE! -
pacclacc #88 Hát ZTE városában születtem, de nem megyek ki meccsre ha nem lesz ingyenes a belépő. Ilyen szar focival, nem értem hogy tudunk a második helyen maradni. Hát valami eszméletlen szar a magyar foci.
Mindenesetre hajrá ZTE!!! -
#87 és volt 1 nem zetés is;) -
#86 jaja, kint voltam én is:) a hangulat nagyon jó volt, ahhoz képest, hogy mi volt a legutóbbi MTK-ZTE-en (6-3), akkor azt hiszem kb.10-en voltunk zetések. Czvitkovics gyerek de büdös nagy gólt lőtt istenem....
Nálunk pedig elég érdekes volt, hogy csak egy csatárral játszottunk, pedig a Simon Antal azt mondta, hogy a 3 pontért jöttünk, az az egy csatár is a Sebők Józsi volt, aki lassú volt, mint a bűn. Mikor meg beállt a Robi, hát voltak szép megmozdulásai, de egy szart sem ért. -
Hajnalcat #85 Knézi és Bicskei volt a kommentátor...és ezt mondogatták, hogy így szeretjük az MTK-t úgy szeretjük az MTK-t...
Sajnos kikaptunk 2-0-ra. :(
Ja és egész végig hűen buzdította a ZTE-t az a szurkolótábor, amelyik elutazott meccsre, tökre lehetett hallani végig az éneklést: Hajrá ZTE Álé stb... errefel benyögi Knézi, hogy végig csendben volt a ZTE szurkolótábora és csak az MTK táborának a hangját lehetett hallani. Pont fordítva volt igazából.
Arról nem is beszélve hogy egész meccs alatt Garamit mutogatták. Ki a fenét érdekli az MTK edzőjének a feje, a meccsre vagyok kíváncsi és nem az ellenfél edzőjének a fejére. -
fradista91 #84 Pedig nem jellemező a DunaTV-re a seggnyalás...
Nem nézem a meccset, de ha tényleg ennyire egyoldalúan kommentálnak, belenézek... -
Hajnalcat #83 Ennyire undorító közvetítést az életben nem hallottam még. Csak az MTK seggét nyalják a kommentátorok. Hányinger! -
#82 nagy szarban vagyunk 2-0ra vezet a dvsc...:S -
#81 Önbizalommal teli Vasas, az első helyért küzdő ZTE: ebből akár egy jó mérkőzés is lehetett volna. Így sem volt nagyon rossz a két csapat zalaegerszegi csatája, de ennél jóval többet vártunk.
Az első félórában például Józsi hatalmas helyzetét leszámítva szinte semmi sem történt, mindkét együttes sok hibával, pontatlanul játszott, gyakoriak voltak a szabálytalanságok. Az utolsó negyedórára azonban a ZTE-nek köszönhetően felpörgött a játék, a hazaiak több helyzetet is elhibáztak - hogy mást ne mondjunk, Sebők Vilmos tizenegyesből sem tudott a hálóba találni, Sebők József pedig ajtó-ablak helyzetben kilőtte a labdát a stadionból.
A második játékrészt a Vasas kezdte jobban, az angyalföldiek néhányszor meg tudták keverni a ZTE védelmét, más kérdés, hogy gólra nem sikerült váltani a fölényt. Ez meg is bosszulta magát, miután Fehér Zoltán egy balszerencsés mozdulattal a saját kapujába juttatta a labdát. Ez meg is fogta Mészöly Géza együttesét, Waltner kétszer is gólt szerezhetett volna a 69., illetve a 73. percben. A mérkőzés legvégére ismételten felpörgött a játék, előbb a csereként beálló Majoros, majd a túloldalon Tóth Zoltán hibázott jó helyzetben. A végén Lázok egyenlíthetett volna, de jó cselek után a kapu mellé lőtt, így a lefújás előtt még egy lesgólt is összehozó ZTE visszavette a vezetést a bajnokságban.
Simon Antal (ZTE): - A három pont megvan, ez a lényeg. Az első félidőben kihagyott helyzetek miatt mondom, hogy magunknak tettük nehézzé ezt a találkozót. Nagyon jól játszott a Vasas, úgy futballoztak, ahogy idengenben kell, szervezetten, egységesen, ennek ellenére már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést.
Mészöly Géza (Vasas): - Roppantul bosszús vagyok, mert több volt ebben a mérkőzésben. Szervezetten játszottunk, de a lehetőségeinket ki kellett volna használnunk, és még több helyzetet kellett volna kidolgoznunk.
-
Hajnalcat #80 Nyertünk 1-0-ra. :)
-
#79 Ma ZTE-Vasas, tippeket várok!:D -
#78 hát nem kellett volna kikapni, az biztos.... Legközelebb nem kéne hibázni -
pacclacc #77 Na a paksnak eladtuk a 3 pontot, csak azt nem tudom mennyi pénzt kaptunk érte.
Vagy a tipmixet is el tudom képzelni! Pont a pakstol kell kikapni???? -
ZTE FC - Haladás 6:1 2006, október 11, 17:30
Hétközi edzőmérkőzést játszott a ZTE FC labdarúgócsapata a szombathelyi Haladás csapatával.
Közepes iramban kezdtek a csapatok, a vendégek nem tisztelték magasabb osztályú ellenfelüket. Pontrugásból Józsi György találatával vezetést szereztünk, majd Waltner Róbert fejes góljával és akciógóljával a szünetre három gólos előnnyel térhettünk. A szünetben Simon Antal felfrissítette a csapat védelmi tengelyét, az ifisták közül többeknek is játéklehetőséget biztosított. A II. félidő elején a Haladás gyors góllal szépített, amire a ZTE ismételten gólokkal válaszolt. Egy szabálytalanság után megítélt büntetőt Ferenczi higgadtan vágta a kapuba, majd egy akciógólból is eredményes volt. A mérkőzést végeredményét Nagy Lajos parádés gólja alakította ki. ZTE FC - Haladás 6:1 ( 3:0 ) ZTE-Stadion, 300fő, 2006. október 11. ZTE: Kampa - Kocsárdi, Botis, Csóka, Józsi - Koplárovics, Lendvai, Sebők J., Franciskovic - Waltner, Molnár T. Csere: Varga, Balla, Borsos, Dóczi, Kocsis, Nagy L., Ferenczi, Ljubojevic, Tóth Z., Máté P., Balázs Haladás: Sipos G. - Baráth, Subicz, Balassa, Guzmics - Schimmer, Nagy G, Rajos, Sipos N. - Andorka, Mihalecz Csere: Grőber, Joó, Udvari, Dallos, Imre, Mongonelli, Borsi, Gyurácz, Csutak, Horváth Á., Hujber
-
Hajnalcat #75 Ezt nézzétek!
Ha adtok vért, ingyen bemehettek ZTE meccsre. -
Hajnalcat #74 Juj, őt inkább ne! De ha nagyon akarod...Végülis őstag a ZTE-nél, csak nagyon bénán játszik, de nem tehet róla, így született.
Sebők Józsi, Molnár Balázs, Lendvai Miklós, Nagy Lajos, ők a kedvenceim. -
#73 én a kocsárdi gergőt mindenképpen beraknám, ti hogy gondoljátok?