22246
Hattrick
-
#19524 A gyúró csökkenti elvileg a sérülés esélyét, a doki csak gyógyít. Én sose tapasztaltam, hogy segített volna, csak pénzkidobás szerintem. -
#19523 Ugyanmar 8%-os eronleti edzes mellett az elozo ideny 6. forulojatol kettesevel serultek le a meghatarozo jatekosaim, meg laza jatek mellett is.
Nevetseges.
Az pedig kifejezetten idegesito volt hogy a 27-28 eves jatekosaimat nem tudtam emiatt edzeni es kb vagy ket szinttel kevesebbjuk van, mikozben elakartam oket adni, hogy jo penzt kapjak ertuk, igy meg a serulesek es a negyed merkozesek miatt nem kaptak edzest, es maradtak ragyogo szinten a vilagklasszis helyett.
Pont most amikor a keszitok teljesen szetforgacsoltak a transfermarketet es az ilyen jatekosokert lehet kapni jo esetben 100 milliot a negyszaz helyett.
Szoval tele a hocipom ezekkel a merkozes beallitasokkal, ahol minden forduloban ket jatekos serul le 3 hetekre 10 orvos mellett. -
#19522 Nah a csatáromat 20 perc után már le is rúgták.. jól indul a szezon mondhatom.. nem bírt volna egy félidőt ki, aztán jött volna a csere.. :/ -
#19521 Nekem 9:45-kor kezdődött, mint mindig. Bár a csoportomban két embernek is 10-kor kezdődik. -
#19520 Én úgy tudom, hogy csak az első forduló! -
#19519 A magyar kupa meccsek 10:30-kor szoktak kezdődni?? vagy csak ettől a szezontól változott a menetrend?? eddig 9:30-kor kezdődött, vagy csak nekem rémlik rosszul!? -
#19518 Az új csoportom a VI.125 (71916)!
Szerintem fel tudnék jutni, de nem akarok. -
#19517 Azért nem olyan rossz dolog ám az az isteni pontrúgás!
Nálam a világklasszis se lett volna gyenge, csak éppen keveset játszattam, mert voltak nála jobb csatáraim is. 3 gólt rúgott szabadrúgásból, de utána sajnos nemigen kaptam a meccseken ilyet. Így eladtam, buktam rajta kb. 50.000e forintot. :) -
#19516 Holnap indul a kupa és a szezon végre!
Mindenki győzelmi esélyekkel lép pályára? -
#19515 %-t, bocsesz.
Csak egyik korábbi játékosomat majdnem 400 millióért lehet megveszik, ami durva.. De pont kapóra jönne, és még sem szűnne meg a klub.. :D -
#19514 Ha egy korábbi, saját nevelésű játékosomat eladják, hány 10%-t kapom én meg az összegének mint anyaegyesület? Mondjuk ha 400 millióért vennék meg? -
#19513 Sajat maga vette vissza a jatekost, mert kutyanak se kellett. :D -
#19512 Akkor siman lehetseges az isteni szint! Viszont csak 150 milliot kapott erte, ami baromi keves egy evekig edzett jatekosert, elvetelmult egy gyerek lehet a tulaj. -
#19511 En is igy gondolom!
-
#19510 -
#19509 A pontrúgó és a kapus nem lehet ugyanaz, pontosabban már egy ideje nem lehet beállítani a kapust pontrúgónak. :)
-
#19508 Pont ezt akartam írni, hogy nagyjából 2 edzés egy szintlépés, szerintem gyorsan lépnek pontrúgásban, pláne a bónusszal.
-
#19507 Nem licitáltam rá, túl öreg már. :) -
#19506 Hm ez erdekes mert a tabllazatban ugyanugy lepnek szintet mint a tobbi edzes utan. -
#19505 Pontrúgás: Az edzést a csapatod összes pályára lépett játékosa megkapja. Egy-egy játékos kortól függetlenül 2,2 hét alatt lép szintet belőle.
Egesz gyorsan lepnek szintet... -
#19504 most kiváncsiságból rákerestem isteni pontrúgású emberekre, 19 éves 32 napos is volt...
link -
#19503 Igazad van, itt valami buzlik!
De ettol fuggetlenul nagyon fontos, hogy legyen egy jo pontrugoja az embernek.
-
#19502 Nem az a lenyeg hogy mi szamit a csapatban,hanem az hogy nincs olyan epeszu ember szvsz ebben a jatekban aki elkezdene edzetni 4-5 idenyen keresztul pontrugast mert volt egy nagyszeru pontrugasu ifije es mint leirtam akkor is mire kiedzi lesz vagy 25,5 eves es itt ez a jatekos meg nincs 21 se.
Itt valaki belenyult neki az adatbazisba, mert mashogy soha az eletben nem lenne ilyen jatekosa ilyen fiatalon.
-
#19501 "Pontrúgás: kinek fejleszt?: Valamennyi pályára lépő játékos, 25% bónusz a pontrúgónak és a kapusnak"
lehet ő volt pontrugónak és kapusnak is beállítva, aztán a hattrick duplán számolja :D, jobb tippem nincs -
#19500 Nagyon sokat szamit egy fasza ponturgo a csapatban!:) Az elozo szezonban az osszes(6) golja pontrugasbol szuletett.
-
#19499 Mindegy az, ha 17 evesen 0 naposan indul jo szintrol, akkor is csak majdnem 26 evesen lesz isteni. Ha titanirol indul akkor lesz 22 evesen isteni es ugy, hogy a minimum ronlettel edz, de amugy is ki az a hulye, aki kihoz egy jatekost mondjuk nagyszeru pntrugassal es utana meg leedz ilyen kondiciok mellett 100/5% eronleti edzes mellett meg vagy 4 idenyt ?.
Itt valami nekem nagyon nem kerek, hogy lett ennek ilyen jatekosa. -
#19498 A 29 eves termeszetfeletti csatarom 360 millioert ment el, a jo csatarom pedig 18 millioert. Sajnos a nagyszeru 18 eves hatvedemet nem vittek el, ot holnap kirakom ujra.
Jakuza #19495: Ez valoban erdekes! -
#19497 hát az a 20 már mindjárt 21, de tényleg meglepő, gondolom az erőnlét edzés is alacsony lehetett jó sokáig -
#19496 Ezt nem tudtam! Koszi! -
#19495 Ennek vajon milyen trukkozessel lett 20 evesen ilyen alacsony bajnoksagban isteni pontrugasu jatekosa ? -
#19494 Egy valamihez ért, de abban a legjobb.. igen komoly a srác.. Ha megkaparintod, helyedben tolnám neki a játékszervezést. ;) -
#19493 Nem semmi a srác! Itt látszik, hogy mennyire nem számít bele a TSI-be a pontrúgás. :) Az értékbecslő szerint 3.900e-t ér.
-
#19492 A sorsolás előre le van zsírozva, lehet tudni, hogy ki ellen játszol, nem kell ezért megvárni a sorsolást. :)
Azt hiszem, az első forduló a 1-2,3-4,5-6,7-8, nem valami izgalmas.
Amint megvan az új csoport, már lehet számolgatni, kalkulálni. -
#19491 Felet kapod akkor is. -
#19490 Amúgy ha idegenben játszok a kupában, akkor valamennyi jegy bevételt nem kapok? Nem feleződik ott? Erre nem emlékszem pontosan. Azt tudom, hogy egy másik menedzser játékban feleződik a magyar kupa bevétel.. -
#19489 Bizony, és még idegenben is kezdek a bajnokságban. Pedig hazai pályán egy +70 körüli összeggel számolhattam volna. Nehéz meccsre számítok, de talán egy győzelemmel kezdhetjük meg az első V. osztályos szezonunkat, verhetőnek érzem az ellenfelemet, meglátjuk. :)
Viszont ez a -40 elég necces lesz.. most 3 csere játékost eladok, abból jó lenne 40-50 milliót kapni. Ha nem.. akkor további lépéseket kell meghúzni.. :/ -
#19488 84k -
#19487 Elado jatekosok @ [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1021728945&no=19469]#19469[/URL] !
Ma fel 10-kor jarnak le a licitek.
Fernando Gallardo (kesobb akar edzo is lehet belole)
Csaba Nahóczky
Baykal Ferah -
#19486 Akkor remelem lenyugozobol 100 millio alatt lesz az atkepzes.
#19483 sajtburger:
Azert igy sem lesz egyszeru kigazdalkodnod azt a heti 40 millios minuszt.
Na vegre sorsoltak a bajnoksagban! Hazai palyan kezdek az egyik erosebb csapat ellen, jo lenne nyerni. -
#19485 Akkor adj el egy cserejatekost, akit konnyu potolni kesobb.
Azzal 2-3 hetet ki lehet birni mikortol elkezdenek jonni a penzek ujra.