Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
Hat ez baromi jo... Mennyire esett vissza?
JimKirk
En most csereltem le a "jo" edzot egy megfelelore, megfelelo vezetoi kepesseggel! Sikerult is a csapatnak megtartania a nyugodt csapatszellemet.
gercse
most hogy éppen témánál vagyunk,
én sikeresen benéztem ezt a mondatot:
"Edzõképzés saját játékosból
Ha egy játékosból képzel edzõt, megtartja a vezetõi képességét. "
Azt hittem, hogy nem fog romlani a vezetõi képessége, de akkor ez nem azt jelenti, mert az edzõmé romlott.

Magic Boy
Minél nagyobb a vezetõi képessége annál jobb.

A támadó vagy védekezõ felfogás (nekem egyik se) meg attól függ, hogy a csapatodat hol akarod erõsíteni.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

sapkafej
ne spórolj a vezetõi képességen

György

sajtburger
Nos, ahogy gondolni lehetett kikaptunk, b csapat játszott ifikkel, ez volt a cél. Viszont a bevételbõl gondolkodok egy edzõ vásárlásán.

Jó edzõ csapnivaló vezetõi képességgel? Ez az optimális a csapatra és a játékosokra nézve, illetve a fejlõdést tekintve? Támadó vagy védekezõ az számít?

JimKirk
GODLIKE!!!<#worship><#worship><#worship>
dartonita
Tok mindegy,barimeccs volt,de nem ertem mi ez a falabverseny 😊

jhetedikj
Durva meccsen kaptam ki:

Pinnyéd CF - Doom FC. 1 - 2

0 - 1 Sébastien Plouviez 44'
1 - 1 Yohan Roosenboom 47'
1 - 2 David Tranchida 105'
sárga Marvin Michael Ganglmair 34'
sárga Tjeerd Harmans 44'

piros Marvin Michael Ganglmair 54'
piros Tjeerd Harmans 81'

sérült Sisebuto Gorostidi 35'
sérült Golan Lapidot 44'
sérült Jimmy Marcusson 44'
sérült Rogério Maizena 55'

a 2 piros-t én kaptam az összes sérült az ellenfélé

anno 1987

Magic Boy
Te legalább gyõztél 11-esekkel, nem úgy mint Jakuza001 nemrég a kupában.
Pedig õ is hasonlóan sok 11-est lõtt.

dartonita
Dénes Fedeles hosszú gondolkodás után iszonyatos erõvel a jobb alsó sarok mellé vágta a labdát. Ezen nem volt értelme filozofálni, az eredmény változatlanul 0 - 0. Reynaldo Sáenz de Baranda jól helyezett lövést küldött a bal sarokra, de a csalódott Nyíregyházi-szurkolók bánatára Hasan Aygün remek vetõdéssel hárított. Az eredmény nem változott, továbbra is 0 - 0. A mérkõzés sorsdöntõ pillanatában nagy nyomás nehezedett Krisztián Tordai (Szinkopa) vállaira, el is rontotta lövését, mely Juan Manuel Laguna Zabia kezei között halt el. Az állás 0 - 0 maradt. Lõrinc Janovszki (Nyíregyházi) higgadtan és teljes erõbõl rúgta el a labdát, de a kapus, Hasan Aygün széttárt karjai blokkolták a lövést. Nincs gól, az állás maradt 0 - 0. Guillem Millaret maga volt a tanácstalanság mintaképe a labda tizenegyespontra állításától egészen a büntetõ égbe lövéséig. Kimaradt a lehetõség. A magabiztos Tommy Gannon (Nyíregyházi) pontos lövése rakétaként száguldott a kapu felé, de Hasan Aygün jól helyezkedett, így nincs gól. Fanis Agaliotis magabiztosan futott a labdának, jól helyezett lövését azonban Juan Manuel Laguna Zabia kiütötte, így maradt az állás 0 - 0. Maurilio Forti pár lépéses nekifutás után lazán helyezett a kapu fölé. David Darín (Szinkopa) higgadtan és teljes erõbõl rúgta el a labdát, de a kapus, Juan Manuel Laguna Zabia széttárt karjai blokkolták a lövést. Nincs gól, az állás maradt 0 - 0. Jens Storholt idegei egyszerûen felmondták a szolgálatot, rosszul helyezett lövését Hasan Aygün könnyedén ütötte ki. Krisztián Szûcs (Szinkopa) ma egész nap bizonytalanul mozgott a pályán, ez a lövése is gyengére sikerült. 0 - 0 maradt az állás. Juan Manuel Laguna Zabia idegei egyszerûen felmondták a szolgálatot, rosszul helyezett lövését Hasan Aygün könnyedén ütötte ki.

Ez igy valami vicc vagy a hattricken ilyen uberfasza a meccsmotor?

Magic Boy
59 000 eFt-ért vettem, úgy akarom eladni, hogy ehhez képest minnél több pénzt kapjak érte.

sapkafej
rookie mistake!

György

gabber_saviola
60 ért persze, hogy elviszik.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
Szerinted így sérülten elviszik?

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Magic Boy
<#eljen>

Magic Boy
2 hetes lett, de a 10 orvos hátha lehozza 1 hetesre péntekig.

Magic Boy
<#taps>

gabber_saviola
tapaszos vagy több hetes lett?

Magic Boy
Ma az edzõmeccsen lesérült az a védõm, akit tegnap kiraktam átadóra.

gabber_saviola
<#wow2><#eljen><#taps><#pias>

kovacsgeri
A balhátvédem 4 gólt lõtt a kupameccsen, és így simán továbbjutottam! xD

gercse
nekem egy 5öd osztályút sikerült legyûrni, nem számítottam rá, de meglett

elmész a faszomba 😄DDDD NAGYGRAT! <#worship><#worship><#worship> meg is érdemli, hogy lebecsült.
nb2-es csapatot vertem a kupában bassszátok meg!!!!!!! 😄DDDD
Hali mindenkinek. Még uj vagyok itt, a Harrtickot is nem rég kezdtem. De nagyon tetszik de még van mit tanulnom és ha valaki tud némi jó tanáccsal szolgálni és van kedve az keresse a VII 331 osztályban oroszlán nevû csapatom. Múlthéten kikaptam sajna igy most 2. vagyok de szeretnék feljutni a VI-ba. Korai lenne?Az ifim nagyon gyenge. Elõre is köszi.
lehet, hogy ne volt elég embere
daver88
hát azt látom...😞

Magic Boy
Az lehet, de máris vezet ellened.<#vigyor0>

daver88
najó 10, kapussal 😊

daver88
"A nagyon elszánt maccabi átgondolt ‭3-3-3‬ taktikát választott a mai mérkõzésre."

Izraelbe mentem barátságosra, ott mások a szabályok??? 😄 mer akárhogy is számolom, az csak 9 😄

akkor kevertem, bocs, egyszerre egy vagon ht-s oldalt nézegettem, hogy melyik használható
jhetedikj
sehol nem írja egy játékos árát sem -.-

fogalmam sincs te mit néztél

anno 1987

most nézem, hogy azért osztani kell vagy öttel azt az árat 😄
a játékos mostani árára mennyire ad valós értéket?
Magic Boy
Még így is nagyon jó oldal.

jhetedikj
Megy az alltid, de szûkítettek a statisztikák körén.

anno 1987

fubaszki, van szemöldöke a gyereknek 😄

most írt alá, tudom, hogy egy vén geci, de relatíve occsón jött hiányposztra

én itt születtem, meg itt is lakok, egyébként csak azért kérdeztem, mert munkatársam ott az ifiedzõ 😄
Nem,de Szirmabesenyõben lakom,és járok ki a meccsekre.
Te hogy kötõdsz Kazincbarcikához?
Köszönöm szépen mindenkinek!
csak nem ott focizol? 😄
ha az egyik tulajdonsága "jó" lenne, akkor igen, de így szvsz nem ér annyit, de kíváncsia várom a végét
JimKirk
Ha barmi kerdesed van a jatekkal kapcsolatban, akkor nyugodtan fordulj hozzank bizalommal!😊
dartonita
Kosz Jim,teszunk egy probat.

Sysfox
Hajrá! 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Szép napot!
Most kaptam meg a csapatomat:
Szirmabesenyõi SE
1646899
VII.190.

JimKirk
Szerintem 80-100 korul fog elmenni, en kedd este 9-kor raknam ki!