22246
Hattrick
  • JimKirk
    Csapatszellem: földi paradicsom!

• Jakuza001
    Dityko 1 - 4 Tyúkszembrigád
    20929 néző

1 - 0 Franciszek Szaba³a 31'
    1 - 1 Mariano Limachi 33'
    1 - 2 Mariano Limachi 34'
    1 - 3 Olli-Pekka Weberstetter 64'
    1 - 4 Tim van Bonn 81'
  • kazai21
    3:0-ra nyertem:)
  • jhetedikj
    kikaptam :(
  • Sysfox
    Foxtrotty - FC Hungary United 1:0
    g: Vitez (64.)

Nagy győzelem egy eseménytelen mérkőzésen.
  • JimKirk
    Spartacus 4 - 0 Ságujfalu LC

22029 néző

1 - 0 Juho Mikkola 3'
    2 - 0 Stanislav Kosák 16'
    3 - 0 Dimitar Genkov 31'
    4 - 0 Ádám Keveházi 43

Megfelelo kozeppalya lazazva!:)
  • banok
    Banok FC - Celtic Lukas 1 - 4
    36207 néző

0 - 1 Bojan Alimpijeviæ 15'
    0 - 2 Alexander Bujdosó 31'
    1 - 2 Tjibbe Spits 41'
    1 - 3 S³awomir Kubiczek 51'
    1 - 4 Gary Entwistle 70'
  • dartonita
    Szezon legfontosabb meccse es sima 3-1es zako.Szuper :/
  • JimKirk
    Baromi jo otlet volt!:) Ha ma megvolt a megflelo KP, akkor ezentul mindig lazazni fogunk!
  • Sysfox
    Mint mindig...
  • JimKirk
    Maga is lazazik?
  • Sysfox
    Mire leírtam már változott is az eredmény!

64. perc. A hazai csapat a vendégek jobb oldali védelmének hiányosságait sikerrel használta ki, és Zoran Vitez (Foxtrotty) nem hibázott. 1 - 0.

Hajrá!

Az ellenfél erős csapat, a három évvel ezelőtti bajnok erős középpályával, de meglepetésre 53%-ban enyém a birtoklás.
  • Sysfox
    Foxtrotty - FC Hungary United 0:0

Eddig mindkettő meccsem 0:0 volt, a harmadik is az lesz? Most olyan a csapat, mint a Real Madrid Capello idejében... :D
  • sajtburger
    Nálam sem túl fényes a helyzet.. :(

3:1 eddig az állás, talán egy X-re jók vagyunk. :S
  • banok
    Eddig szaharul állok. 1-2 oda. :(
  • kazai21
    Én is lazázok,de még csak 1:0-ra vezetek,78%-ban nálam a labda:)
  • JimKirk
    Szunetben 4-0!
  • JimKirk
    Vezetunk lazazva!
  • JimKirk
    Multiskilles hatvedeket erdemes csak nevelgetni, en most mar csak olyanokat igazolok, azokban van sok penz, es ha tudnak atadni, akkor nagyon jol lehet alkalmazni az ellentamadast. En mar itt sokszor leirtam a velemenyemet a 4-4-2-hatved edzes-jatekelmeny triorol, most inkabb megkimelek tole mindenkit!:) Most is csak azert valtottam 5 vedos felallasra, mert 2 szezont vegetalni akarok. Mindenki ugy jatsza ezt a jatekot, ahogy akarja!
  • dartonita
    A komoly erosites kimerul a 30folottiekben,a legjobb jatekosom lassan 35 eves(o az edzom),es jelenleg a fizetesek majdnem annyit elvisznek mint a bevetelem.Stagnalok,a nem edzett posztjaim csak oregszenek es gyengulnek,nemigazan latom a fejlodest.Mikor 1-1 garnitura beerik,akkor eladom a legjobb 5ot,es edzem tovabb a maradekot ujabb 5 vedovel.Megint veszek 28-30eveseket nem edzett posztra,es folytatodik a kor.Vegetalok a 6.osztalyban most mar eleg regota kulonosebb esely nelkul a feljutasra vagy a kiesesre.Nem tudom mit csinalok rosszul,de pl sokkerben ha nem koltok semmire,akkor azert szepen novoget a penzem.Itt egyaltalan nem.Van 200m forintom ami kb semmire sem eleg.Ennyi volt ideny elejen is,ennyi lesz a vegen is.Szal tenyleg tanacstalan vagyok kicsit,a 3-5-2vel legalabb a jatekelmenyem none...talan.
    Btw nem fogom eladni a vilagklasszis vedoket,vegre nem ver bucira az elso 3 helyezett a csoportban iden.
  • kovacsgeri
    Azért tettem ki 650 000-ért, mert így kapnék érte annyi pénzt, amennyiért megéri, de szerintem nem lesz rá vevő.
    Múltkori titáni védőmért kb 400 000-t kaptam, úgyhogy ha nem muszáj eladnom valakit, akkor inkább fix árra teszem ezentúl.
  • JimKirk
    Azt se felejtsuk el, hogy te gyak. csak az utobbi 1-2 szezonban kezdtel el komolyan erositeni a kozeppalyadra!
  • JimKirk
    Megis kiraktad atadora?

#19700 dartonita:

Szerintem nem eri meg vilagklasszis szinten eladni a vedoket, en most mindenkeppen titani szintig fogom edzeni a fiukat, azokat mar nagyon jo aron lehet eladogatni. Geri is 650-ert tette ki a titani vedojet, szerintem annyiert siman elviszik, az meg mar egy nagyon komoly osszeg.
  • kovacsgeri
    Nekem most lett egy 21 éves titáni védőm! Nincs szívem eladni... pedig innentől kb csak kevesebbet fog érni
  • dartonita
    Hat mivel ripityomra vernek 10bol 9x a 3-5-2es csapatok,most epp azon gondolkozom hogy megtartok 5 vilagklasszis vedot,kiszorom a tobbit es nekiallok fiatal kpkat edzeni.A tokom tele van azzal hogy helyzetem alig van miota vedoket edzek es ilyen ellenfelek jonnek sorban.Vagyis kb miota regisztraltam :D
  • JimKirk
    Meddig szeretned edzeni oket?

A játékos Védekezés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.

A játékos Védekezés képessége jó szintről remek szintre fejlődött.

• dartonita
    Na vegre megvan az elso vilagklasszis 20eves vedom.Elvileg 2-3heten belul lesz 6.
  • banok
    kösz. Csak kicsit sok a 30-on fölüli.
  • JimKirk
  • sajtburger
    Bejött az edzés, mind két csatárom szintet lépett. :)
  • pe28
    Győzelem a kupában :) 4-1 ide

Csapatszellem: földi paradicsom!
    Önbizalom: teljességgel önelégült --> emiatt aggódok egy kicsit, hétvégén idegenbe megyek, nagyon nyerni kéne most is.

Következő kupaellenfelem eléggé erős, kérdéses hogy melyik csapattal játszik, lehet megpróbálom meglepni egy 5-2-3 vagy 4-4-2vel. Kinek mi a véleménye?
  • JimKirk
    Ne becsuld le az a Realt, mert ma nagyon erosek voltak a kupaban!
    En megtamadnam a bal oldalat, az a leggyengebb pontja! En csapadod jobb oldalaval tamadnek: tamado szelso, szelre tolt belso KP, szelre tolt csatar(akar ketto).
    Ne bizz a birtokalasban, mert ma is kozepszeru kozepalyaja volt.

Szerintem igy egy X-re mindenkeppen jo lehetsz!
  • sajtburger
    Nos, hétvégén egy győzhető meccs elébe nézünk. Az ellenfélnék 2 sérült játékos is van, így ez nekünk kicsit kedvez. Jó lenne megszerezni már az első V. osztályos győzelemet a 2 X után, sanszunk meg van rá, védelmünk és így a középpályánk is erősebb. Meglátjuk mi lesz, de igen szép kis mérkőzés elébe nézünk, főleg idegenben. :)

Mi a véleményetek? :)
  • Magic Boy
    Nagyon jól tolod és a csapatod is nagyon jól összeraktad.
  • banok
    AS pécs - Banok FC 0 - 7
    28369 néző

0 - 1 László Végh 28'
    0 - 2 Jani Palmgren 36'
    0 - 3 Janheinz Studtrucker 55'
    0 - 4 Janheinz Studtrucker 60'
    0 - 5 Jacco Veenstra 66'
    0 - 6 Klemen Katiè 67'
    0 - 7 Florencio Buazo 74'

PIC :) A következő is VI. osztályú és verhető.
  • daver88
    királyi gárda 1 - 2 Kopters (11-esekkel)

Lazázva, új felállásal...pedig sima vereségre számítottam...jövő hétre pedig ahogy néztem közel egyenrangú lesz az ellenfél...
  • jhetedikj
    Falábúak 1 - 4 Pinnyéd CF

1 - 0 Florentin Croitoru 8'
    1 - 1 Tomas Biebl 36'
    1 - 2 Hetény Rill 39'
    1 - 3 Marvin Michael Ganglmair 60'
    1 - 4 Tomas Biebl 83'

42%-os birtoklásom ellenére simán hoztam a meccset, jó lenne még jövő héten is bent maradni. :D
  • Magic Boy
    A jövőhéten én is a legjobbjaimmal kupázok, mert akarok menni még egy kört és a bajnokságban most könnyű meccseim jönnek, amiket B csapattal is hoznom kell.
  • REALista
    0:2-re nyertem a kupában.Jövőhetén már a védelmet leszámítva az első számú csapatot küldöm a pályára.
  • JimKirk