Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Magyar Kupa
guppi - Banok FC 1 - 3
0 - 1 Arnaud Pétin 15'
0 - 2 Mikko Kakkinen 24'
0 - 3 Arnaud Pétin 52'
1 - 3 Alexey Kopytko 73'
továbbmentem!! 😊
guppi - Banok FC 1 - 3
0 - 1 Arnaud Pétin 15'
0 - 2 Mikko Kakkinen 24'
0 - 3 Arnaud Pétin 52'
1 - 3 Alexey Kopytko 73'
továbbmentem!! 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
na tényleg itt volt a vége a kupaszereplésemnek, bár ahhoz képest, hogy az nb1-es ellenfelem a legjobb támadóival állt fel, csak négyet kaptam 😄
Most kezdte Capello, nem régen. Mit vártok? Kiemelkedõt? 😄
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
HellO! Most lettem támogató. Csináltam egy gagyi mezt, és utánna csináltam egy jobbat, de ha az újat beteszem mindig visszaváltja a égire. Mit tudok csinálni? Hogy törölhetem a régit, vagy hogy állítsam be, hogy az új maradjon meg?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Érdekes, hogy kimaxolt a srác, de riport még mindig lost..
Amúgy itt a srác, még forró:
Valaki szert szeretne tenne rá, privátban megbeszélhetjük.. 😉
Amúgy itt a srác, még forró:
Valaki szert szeretne tenne rá, privátban megbeszélhetjük.. 😉
Ilyet nekem is írt nem is olyan rég. Jelentkezz ki, aztán pár perc múlva be és utána normálisan fogja írni az edzésriportot.
Mi a búbánatos **** van?
Mai ifi edzés: Elnézést, de nem emlékszem. Úgy tûnik, elhagytam a feljegyzéseimet.
Há megõrülök.. <#pias>#pias><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#mf1>#mf1> pont egy jó átadású, megfelelõ játékszervezésû játékosnál tudtam volna maxolni a szélsõ játékot.. hogy a ..
Mai ifi edzés: Elnézést, de nem emlékszem. Úgy tûnik, elhagytam a feljegyzéseimet.
Há megõrülök.. <#pias>#pias><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#mf1>#mf1> pont egy jó átadású, megfelelõ játékszervezésû játékosnál tudtam volna maxolni a szélsõ játékot.. hogy a ..
megmondva az õszintét, dettó 😄
Még nem estem ki a kupából, szerdán drukkoljatok, megpróbálok még egy körrel továbbmenni, érdekes meccs lesz!
Ha hétvégén bravúrgyõzelmet hajtott végre a csapat idegenben.
Rezi SK - Magic Family 0 - 1
Fõbb események
0 - 1 Landuin Arnberger 61' (Magic Family)
1 sárga lap Paul Ulrich Kahanek 44' (Rezi SK)
Ezzel újra boldogok lettek a szurkolóim. (elõtte csalódottak voltak)
Rezi SK - Magic Family 0 - 1
Fõbb események
0 - 1 Landuin Arnberger 61' (Magic Family)
1 sárga lap Paul Ulrich Kahanek 44' (Rezi SK)
Ezzel újra boldogok lettek a szurkolóim. (elõtte csalódottak voltak)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
mutass már egy pikcsõrt a srácról 😄
lehet, hogy paksra akar igazolni 😄
Stars 0 - 3 HATE
0 - 1 Massimo Gulino 31'
0 - 2 Massimo Gulino 69'
0 - 3 Massimo Gulino 80'
Beteg ez a kölyök, négy meccs 10 gól, két mesterhármas 😄
0 - 1 Massimo Gulino 31'
0 - 2 Massimo Gulino 69'
0 - 3 Massimo Gulino 80'
Beteg ez a kölyök, négy meccs 10 gól, két mesterhármas 😄
kiraly power team - Fc. Catalunya 1 - 3
1 - 0 Artur Gallart 5'
1 - 1 Barna Illovszky 22'
1 - 2 Lucio Bessoayn 62'
1 - 3 Endre Bogdán 72'
Óriási mérkõzés volt, bár nagyon rosszul kezdtünk, de átvettük a mérkõzést és magabiztosan gyõztünk. Így pedig kezd eldõlni, hogy idén is a Tapolcával vívjuk a nagy csatát, a 2 meccsünk fog eldönteni mindent. Lucio Bessoayn a szezon közi nagy igazolásunk elsõ meccsén rögtön eredményes volt. 😊
1 - 0 Artur Gallart 5'
1 - 1 Barna Illovszky 22'
1 - 2 Lucio Bessoayn 62'
1 - 3 Endre Bogdán 72'
Óriási mérkõzés volt, bár nagyon rosszul kezdtünk, de átvettük a mérkõzést és magabiztosan gyõztünk. Így pedig kezd eldõlni, hogy idén is a Tapolcával vívjuk a nagy csatát, a 2 meccsünk fog eldönteni mindent. Lucio Bessoayn a szezon közi nagy igazolásunk elsõ meccsén rögtön eredményes volt. 😊
3-ik vagyik a csoportban és a következõ meccsen az utolsó helyezet bot csapat ellen játszom.
megvertem a listavezetõt, ezzel átvettem a helyét, ha innen nem leszek bajnok, akkor abbahagyom 😄
amúgy van eladó védõm, ha kell valakinek, ma jár le:

amúgy van eladó védõm, ha kell valakinek, ma jár le:

???
Kozeppalyan vertem, vedelemben vertem, tamadasanal jobb volt a vedelmem.
Papirforma : 17.99 14.27 67.74 1:3
Csak az utolso 15 percben a tipikus mindent kihagy a csapat szituacio jott a 3:3-as bughalmaznal.
"A játék ezen szakaszában a vendégek kerültek fölénybe, számos alkalommal közel kerültek a vezetés megszerzéséhez, különösen mikor Tim van Bonn jobb oldalon átjutott a védelmen és útját már csak Selami Gökdemir állta el - de a hazaiak hálóõre az utolsó pillanatban megkaparintotta a labdát. 77. perc: Seran Corts térdsérülést szenvedett, és el kellett hagynia a pályát. Helyére Marcell Kanyok állt be. A játék 82. percében Olli-Pekka Weberstetter egy mesteri ollózással majdnem vezetést szerzett a vendégcsapatnak, lövése nem sokkal ment mellé. 82. perc: a hazai csapat hibát hibára halmozott, így könnyen vezetést szerezhettek volna a vendégek, de Tim van Bonn a kapussal szembekerülve képtelen volt értékesíteni a bal oldali helyzetet. Ez a félidõ egyértelmûen Tyúkszembrigád-fölényt mutatott, ugyanis 55 százalékban birtokolták a labdát."
Kozeppalyan vertem, vedelemben vertem, tamadasanal jobb volt a vedelmem.
Papirforma : 17.99 14.27 67.74 1:3
Csak az utolso 15 percben a tipikus mindent kihagy a csapat szituacio jott a 3:3-as bughalmaznal.
"A játék ezen szakaszában a vendégek kerültek fölénybe, számos alkalommal közel kerültek a vezetés megszerzéséhez, különösen mikor Tim van Bonn jobb oldalon átjutott a védelmen és útját már csak Selami Gökdemir állta el - de a hazaiak hálóõre az utolsó pillanatban megkaparintotta a labdát. 77. perc: Seran Corts térdsérülést szenvedett, és el kellett hagynia a pályát. Helyére Marcell Kanyok állt be. A játék 82. percében Olli-Pekka Weberstetter egy mesteri ollózással majdnem vezetést szerzett a vendégcsapatnak, lövése nem sokkal ment mellé. 82. perc: a hazai csapat hibát hibára halmozott, így könnyen vezetést szerezhettek volna a vendégek, de Tim van Bonn a kapussal szembekerülve képtelen volt értékesíteni a bal oldali helyzetet. Ez a félidõ egyértelmûen Tyúkszembrigád-fölényt mutatott, ugyanis 55 százalékban birtokolták a labdát."
Ettõl függetlenül ha megnézed az összesítést, teljesen jogos a döntetlen, egyetlen poszton sem verted meg..
Én alapból 4-4-2 vel mentem volna és egyik köépsõ KP-t elõre toltam volna legalább, mivel ezt a taktikát játssza már meccsek óta, hogy középen egy védõt hagy...
nem védeni akartam bárkit is, csak a véleményem írtam le..
Én alapból 4-4-2 vel mentem volna és egyik köépsõ KP-t elõre toltam volna legalább, mivel ezt a taktikát játssza már meccsek óta, hogy középen egy védõt hagy...
nem védeni akartam bárkit is, csak a véleményem írtam le..
<#nyes>#nyes>
Tetszik, vagy nem, egy idiota vagy!<#puszi>#puszi>
Ideje lenne mar ejakualnod egyet, akar ra is ranthatnal, mert a felgyulemlett ondo mennyiseg mar kihatsssal van az agymukodesere is!<#vigyor2>#vigyor2>
Epekedve varom az intellektualis ervekkel teli megnyilvanulasodat!<#taps>#taps>
Ideje lenne mar ejakualnod egyet, akar ra is ranthatnal, mert a felgyulemlett ondo mennyiseg mar kihatsssal van az agymukodesere is!<#vigyor2>#vigyor2>
Epekedve varom az intellektualis ervekkel teli megnyilvanulasodat!<#taps>#taps>
Mi ez a "fasz" szoveg ?
Itt az ideje, hogy visszavegyel az unintellektualis erveid megnyilvanulasaibol.
Itt az ideje, hogy visszavegyel az unintellektualis erveid megnyilvanulasaibol.
te is csak addig vagy jófej, amíg egyetértenek veled?
bocs, hogy hozzádszóltam, nem tudtam, hogy egy vérbeli fasz leszel, amikor nem azt hallod, amit hallani akarsz. <#csodalk>#csodalk>
bocs, hogy hozzádszóltam, nem tudtam, hogy egy vérbeli fasz leszel, amikor nem azt hallod, amit hallani akarsz. <#csodalk>#csodalk>
György
Mar pardon, de parolazz a haverjaiddal, en sem a tesvered sem a haverod nem vagyok.
Tartalekold rajuk a bro a testver az oreg es egyeb kifejezeseidet.
Tartalekold rajuk a bro a testver az oreg es egyeb kifejezeseidet.
Szirmabesenyõi SE - Újra töltve 1-0
nem, csak mindig itt méltatlankodsz, most is rámförmedsz, amikor megmondom mi van 😊 easy, bro
György
Valaki ezt allitotta ?
Newm ellenben siman lekellett volna hoznia a merkozest 0:3-ra 1:3-ra.
Ehelyett megint jott a hiteles merkozes motor bug, ami mindig ugyanugy zajlik. Erofoleny kozeppalyan 1:3-as vezetes es onnan mindig 3:3.
Nem csak nalam, hanem mindig akar bot csapat ellen is 9 jatekos ellen.
Most lehet innen megint okoskodnod.
Newm ellenben siman lekellett volna hoznia a merkozest 0:3-ra 1:3-ra.
Ehelyett megint jott a hiteles merkozes motor bug, ami mindig ugyanugy zajlik. Erofoleny kozeppalyan 1:3-as vezetes es onnan mindig 3:3.
Nem csak nalam, hanem mindig akar bot csapat ellen is 9 jatekos ellen.
Most lehet innen megint okoskodnod.
Foxtrotty 8 - 0 Evolution
1 - 0 Piotr Palenga 11'
2 - 0 János Farkas 14'
3 - 0 Pablo Cervantes 29'
4 - 0 Mihály Füvesi 32'
5 - 0 Patryk £ychowski 33'
6 - 0 Pablo Cervantes 57'
7 - 0 Mihály Füvesi 64'
8 - 0 Antti Keltamäki 65'
1 - 0 Piotr Palenga 11'
2 - 0 János Farkas 14'
3 - 0 Pablo Cervantes 29'
4 - 0 Mihály Füvesi 32'
5 - 0 Patryk £ychowski 33'
6 - 0 Pablo Cervantes 57'
7 - 0 Mihály Füvesi 64'
8 - 0 Antti Keltamäki 65'
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
szerintem egyáltalán nincs olyan zúzójó csapatod, hogy bármikor is méltatlankodj, ha nem nyertél. majd duplaennyi össztsi-nél lehet 100%-os gyõzelmekrõl beszélni. most lehet utálni
György
Pinnyéd CF - Tatai Honvéd Atlétikai Club 5 - 0
1 - 0 Tomas Biebl 27'
2 - 0 Israel Vijil 37'
3 - 0 Israel Vijil 40'
4 - 0 Alexis Beaumont 55'
5 - 0 Piero Minardi 81'
A csoport egyik legjobb csapatát sikerült legyõznünk, úgy tûnik bevált a taktikám. Egyik szélsõm lesérült :/
1 - 0 Tomas Biebl 27'
2 - 0 Israel Vijil 37'
3 - 0 Israel Vijil 40'
4 - 0 Alexis Beaumont 55'
5 - 0 Piero Minardi 81'
A csoport egyik legjobb csapatát sikerült legyõznünk, úgy tûnik bevált a taktikám. Egyik szélsõm lesérült :/
anno 1987
Vezetünk szabadrúgásból 1-0-ra!
Gólvágók United - Banok FC 3 - 2
0 - 1 Arnaud Pétin 8'
1 - 1 Sa¹a Markoviæ 39'
1 - 2 Mikko Kakkinen 53'
2 - 2 Frédéric Thibaut 56'
3 - 2 Alejandro Ruiz 64'
0 - 1 Arnaud Pétin 8'
1 - 1 Sa¹a Markoviæ 39'
1 - 2 Mikko Kakkinen 53'
2 - 2 Frédéric Thibaut 56'
3 - 2 Alejandro Ruiz 64'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Eddig 0-0 és nekem volt egy lövésem...és már majdnem a 70. percben járunk...
Spartacus 3 - 2 ChalseaFC
1 - 0 Ádám Keveházi 2'
2 - 0 Fernando Gallardo 21'
3 - 0 Dimitar Genkov 25'
3 - 1 Wulf Thielau 35'
3 - 2 Martin Vuèiæ 87'
A következõ tétmeccsrõl eltiltva Bengt Hodor 26'
Tokeletesen bejott a taktika, igy tovabbra is 100%-osak vagyunk hazai palyan!😊 Boldogsag!<#szeret>#szeret>
1 - 0 Ádám Keveházi 2'
2 - 0 Fernando Gallardo 21'
3 - 0 Dimitar Genkov 25'
3 - 1 Wulf Thielau 35'
3 - 2 Martin Vuèiæ 87'
A következõ tétmeccsrõl eltiltva Bengt Hodor 26'
Tokeletesen bejott a taktika, igy tovabbra is 100%-osak vagyunk hazai palyan!😊 Boldogsag!<#szeret>#szeret>