22246
Hattrick
  • HURRICAN
    Valaki játszana velem egy bari meccset?

Nyírség FC (581037)
  • Sippie
    Én idegenben nyertem 2-0-ra a csoport 4.-el szemben, de sajna a 7. helyről már nem tudok elmozdulni, ha az uccsó meccsemet is megnyerem akkor is azonos pontszámunk lesz a 6.-al de gólarányban ő a jobb.
    Viszont megkaptam a csődhelyzet jelentést, úgyhogy még 4x léphetek be... egy játékost már eladó listára tettem
    Jan Wasserbauer 1080 TSI, 18 éves
    Erőnlét Középszerű Védés katasztr.
    Középpálya Középszerű Átadás gyenge
    Szélsőjáték Középszerű Védekezés gyenge
    Gólszerzés Jó Pontrúgás pocsék
  • Fenrir
    2-0-ról kikaptam 2-4-re a csoportelsőtől :)
  • Grenzjager
    3-1-ig bírtam, aztán 3-5 lett A VÉGE :(
  • HURRICAN
    nyertem 2-1 -re idegenben :)
  • Sippie
    Katalin mint sympathetic guy... érdekes :D:D:D
    de azért szép ;)
  • pilboy
    hányadik szint az extra-terrestrial?
  • M.A.D.
    Egyed Katalin (21534640)
    23 years, solid form, healthy
    A sympathetic guy who is balanced and honest.
    Has weak experience and passable leadership abilities.

Nationality: Magyarország
    Total Skill Index (TSI): 106 240
    Wage: 8 000 eFt/week

Stamina: excellent
    Goalkeeping:disastrous
    Playmaking: extra-terrestrial
    Passing: weak
    Winger: poor
    Defending: passable
    Scoring: poor
    Set Pieces: solid

mint ifi került fel, anno.
  • pilboy
    muti mindenki a legjobb spílerét

enyém: (nem rég vettem)
    Erwin Heidkoppelgraben [1 sárga lap]
    TSI=8 150, 22 éves, jó formában
    Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van

Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: középszerű Átadás: megfelelő
    Szélsőjáték: gyenge Védekezés: kiemelkedő
    Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: jó
  • Grenzjager
    és a pontrúgása is középszerű, azért annak is számítania kell...
  • Grenzjager
    na ez az, 90-ért nem ment el, 80-ért nem ment el, 70-ért nem ment el, most 59-be tettem ki... de nem hinném, árbecslésre meg semmi, mert pont nincs hasonló :(

de amúgy az öntörvényű még mindig jobb mintha sunyi lenne becsületes helyett...
  • Láma!

Camilo Hernández (75708167)
    20 éves, jó forma, egészséges
    Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
    TSI:1 620

Erőnlét:középszerű Védés:katasztrofális
    Játékszervezés:csapnivaló Átadás:megfelelő
    Szélsőjáték:csapnivaló Védekezés:pocsék
    Gólszerzés:remek Pontrúgás:katasztrofális

őt még edzetem.

meg őt is, nemtom miért nem lépett most szintet

Morgan Castillo (77441376)
    18 éves, jó forma, egészséges
    Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és pocsék vezetői képessége van.
    Specialitása: Gyors

TSI: 2 660

Erőnlét:pocsék Védés:katasztrofális
    Játékszervezés: megfelelő Átadás:megfelelő
    Szélsőjáték:középszerű Védekezés:középszerű
    Gólszerzés:jó Pontrúgás:csapnivaló
  • Láma!
    hát ha nem öntörvényű lenne, akkor min 100milla.
    de igy...
  • Grenzjager
    EGY ILYEN CSÓKÁÉRT SZERINTETEK MENNYIT KÉRJEK ?

19 éves, megfelelő forma, egészséges
    Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
    Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
    Specialitása: Kiszámíthatatlan TSI: 1 340
    Erőnlét: megfelelő Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: pocsék Átadás: középszerű
    Szélsőjáték: pocsék Védekezés: pocsék
    Gólszerzés: remek Pontrúgás: középszerű

• Grenzjager
    ismételten nem vagyok megelégedve az edzés sebességével... átlagban 100-150 TSI-t javultak az edzett spílereim...
  • Grenzjager
    12.000 fő van a spanyol várólistán!!

az 1.4 millió lakosu Észtországból majdnem 6 ezren HATTRICKOZnak.
    (Magyarországon 8028, Spanyolo. 45 ezer)
  • Láma!
    hm, az lehet, csak hogy magyarázzam meg na.
    szal vannak olyan játékosaim, akik bizonyos posztokon csak cserék, és csak akkor játszanak, ha az addott hely megüresedik.
    és van 3-4 akit azért játszatok barátságosokon. szal nekem olyan hogy b csapat nincs.remélem érthetö volt:D
  • Fenrir
    nekem kevesebb játékosom van mint neked de így is 8 ember van B-re
  • Láma!
    ohh, most értem csak haza,
    hurrican, köszi.
    igazibol nekem nincs full b csapatom, ahogy igy megnézem, csak 2 b játékos volt, mert a kapust elfelejtettem cserélni:D
    szal...
    az eredmény nem tükrözi a két csapat közti valós tudáskölünbséget, mert mint olyan, jelen esetben nincs. mindkét csapat egyformán jo, csak nekem nincs b-m, mert nem tartok annyi játékost:D
  • HURRICAN
    Hát tényleg van még fejlesztenivaló, de ne add fel előbb-utóbb meglesz az eredménye.

Lámának meg grat :)

Én is kikaptam 4-1-re kupameccsen :(
  • Fenrir
    Prog. FC - Fenrir SE 4 - 2

Meccsnézés: HT Élőben (Live)
    Dátum: 12/7/2005 at 09.45
    MatchID: 58343835
    Stadion: Prog. FC Arena
    Nézőszám: 908

Kellemes, tiszta idő fogadta a stadionba kilátogató 908 nézőt. A látszólag jól felkészült Prog. 4-3-3 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdő tizenegy: Cabeção - Szepesi, Bardi, Huba, Kian Cheng - Bischofsheim, Mesterházy, Stokman - Hernández, Castillo, Nguyen.

A nagyon elszánt Fenrir átgondolt 3-4-3 taktikát választott a mai mérkőzésre. A csapat Turlea - Villar, Kossuth, Szöllősi - Leindler, Stohl, Szotyori, Breukers - Tömösi, Hatvani, Röst összeállításban kezdett.

Prog. az ellentámadásokra helyezte a hangsúlyt, elképzelésüket középszerű szinten sikerült megvalósítaniuk. Az ellenfelet meglepni igyekvő Fenrir középen vezetett támadásokra helyezte a hangsúlyt. 16 perc telt el a mérkőzésből, amikor a hazaiak megszerezték a vezetést. Egy jobb oldali beadást követően Brúnó Mesterházy közelről pöccintett a kapuba. 1 - 0. Villámgyors bal oldali akció végén Ágoston Szepesi éles szögből, precízen lőtt a rövid sarokba. Ezzel 2 - 0 a helyzetet okosan kihasználó Prog. javára. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Prog. átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. Egy kiugratás után Frigyes Tömösi (Fenrir) teljesen üresen maradt a hazai védők mögött, és gólt lőhetett volna a meccs 30. minutumában, de nem tudott élni a lehetőséggel. Az első 45 perc után 2 - 0 állt az eredményjelző táblán. A labdabirtoklási arány a félidőben 56% volt a frissebben mozgó Prog. javára.

Villámgyors bal oldali akció végén Camilo Hernández éles szögből, precízen lőtt a rövid sarokba. Ezzel 3 - 0 a helyzetet okosan kihasználó Prog. javára. Nem sokkal később egy középen vezetett formás támadás után Brúnó Mesterházy góllal fejezte be az akciót, és tette megnyugtatóvá az iramot fölényesen diktáló Prog. előnyét, 4 - 0. A továbbra is küzdő Fenrir új életet lehelt a mérkőzésbe, amikor Zsolt Hatvani szépíthetett volna az eredményen a találkozó 69. percében, de a baloldali távoli lövés után a kapufáról kipattanó labdát a hazai védők kivágták a mezőnybe. A jobb oldalon vezetett látványos akció végén Kristóf Stohl gólt szerzett csapatának, mellyel az állás 4 - 1 a mérkőzés 74. percében. A néha feltűnően szabálytalanul játszó Fenrir-játékos, József Leindler hosszasan rángatta ellenfele mezét, ezért sárga lapot kapott. Egy Fenrir-szintű csapat akkora helyzetet nem hagy ki, mint amekkora Miklós Röst előtt adódott a meccs 88. percében. Az állás a nem mindennapi találattal 4 - 2. István Kossuth (Fenrir) durva szabálytalansága sárga lapot ért. A labdabirtoklási arány a félidőben 59% volt a frissebben mozgó Fenrir javára.

Camilo Hernández (Prog.) ma csapata legjobbjának bizonyult, míg Ludwig Bischofsheim felejthető produkciót nyújtott. A helyenként jól játszó Fenrir játékosa, Rafael Szöllősi mai teljesítményével társai fölé nőtt, ám Kristóf Stohl teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 4 - 2.

van még fejlesztenivaló a B csapatomon :)
  • Grenzjager
    na itt a jó példa, a csóka a csoportunkban már 7 hete nem lépett be. Szal neki szevasz van.
  • Grenzjager
    Bár a legrosszabb a hattrickban a következő:

ha például most nekem V. osztályú csapatom van, neked meg VI. és cirka én fél évvel előbb kezdtem a játékot neked SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LESZ JOBB CSAPATOD MINT NEKEM, és nekem sem egy IV. osztályúnál. Bari meccset nyerhetsz ellenem, ha összekerülünénk egy bajnokságban, lehet h nyersz ellenem, de nem végeznél előrébb a tabellán, SOHA. Ez azért gáz. Az előrejutás előbb-útóbb vagy talán már most is, kihalásos illetve "megunásos" alapokon mükődik....
  • Grenzjager
    na akkor a szurkolók "magas" száma miatt nem kell minden áron megtartani a csapatot.

• Sippie
    298 tag :)
  • Grenzjager
    ..szal ma 1-2 a bajnoktól... jövőhéten tuti 0-8... aztán jön az uccsó meccsem, ha X akkor irány vissza a VI. osztály, ha győzelem akkor osztályzó... van esély mert az uccsó ellenfelemmel harcolok a maradásért...
  • Grenzjager
    Sippie! Hány drukkered van?

mert attól is függ, hogy érdemes e újrakezdened, vagy add el a legjobbjaid...
  • Grenzjager
    szinte ugyanez a szitu, V. osztály, 7. hely, 10. pont....stb

de még nem ment el kedvem....
  • Sippie
    "Buda Vörösmarty [Lábadozik, de már játszhat]
    TSI=630, 30 éves, megfelelő formában
    Tapasztalata katasztrofális, és megfelelő vezetői képessége van [Erőteljes]

Erőnlét: középszerű Védés: pocsék
    Játékszervezés: katasztrofális Átadás: jó
    Szélsőjáték: középszerű Védekezés: pocsék
    Gólszerzés: csapnivaló Pontrúgás: gyenge"

Kell valakinek? Nem tartom valószínűnek, de azért megkérdem, nincs szivem kirúgni :) 400e-ért vihető.
  • Sippie
    Oks kösz :)
    Kiraktam 4 játékost eladólistára.
  • HURRICAN
    mivel neked most az a legfontosabb hogy biztosan eladj pár játékost, ezért javaslok egy árbecslést és ott mondjuk a legalacsonyabbat írd be ha jó a játékos ugyis tullicitálják.
  • HURRICAN
    nekem is volt már, hogy nyertem 4-3 -ra aztán a belső védőm volt a csapatom legjobbja :)
  • Sippie
    Szerintetek hogy adjam el a játékosokat? Csupán 400-ért tegyem ki mindet, amelyik jó úgyis túllicitálják, vagy használjam az árbecslést?
  • Láma!
    nemtom, de tényleg ö kapta a legkevesebb csillagot:DD
    birom a hattricket, foci manager, de a gol számit legkevésbé:D
  • HURRICAN
    mi lett volna ott ha ő nőtt volna a társai fölé, dupla mesterhármas? :)
  • Láma!
    " A helyenként jól játszó Prog. játékosa, Camilo Hernández mai teljesítményével társai fölé nőtt, míg Ludwig Bischofsheim felejthető produkciót nyújtott."
    végülis az elsö srác 2-t a másoik mesterhármast rugott, de az tényleg felejthetö:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • HURRICAN
    nyertem 2-0 -ra
  • Fenrir
    lol most játszottam egy x-et a csoportelsővel úgy hogy majdnem B csapattal álltam fel :D
  • Láma!
    msot néztem. régebben védöket edzettem, lettis egy remek védöm, eladtam, azota nem foglalkoztam velük igazán, csak a csatáredzés (ez volt ugy 2honapja) és nézema tabellát, a 3. legtöbb golt rugtam, de a 3. legtöbbet is kaptam...:o
  • Láma!
    én is nyertem, 2-5