22246
Hattrick
-
Grenzjager #670 nincs gyógyszer????
nem hiszem el, hogy hat hét alatt 360-at nőtt a TSI és semmi több -
M.A.D. #669 Azért ennyire nincs ht-random. Az csak a meccseken van, néha. Szerencsére. -
Grenzjager #668 nem esett a forma, midegyiknek vagy jó maradt, vagy aki gázosabb volt annak most megfelelőre nőtt....
az a bajom a hattrickkal, hogy egyre kevsebb logikát látok benne....
mert ha erre csak annyi a válasz, hogy HT random, akkor törlöm a csapatom, mert ha holnap 2000 TSI-vel fog esni....mert ugya a random szemét volt. szabályszerűség, vagy logika pedug nincs
20 éves, megfelelő vagy jó formájú portugál csatárom így fejlődik... kész röhej (ÉS MINDIG JÁTSZOTT MÉG A SZÜNETBEN IS MENT NÁLAM A GÓL:SZERZÉS mert volt ozstályozó stb)
50. hét dec 2010 TSI gólszerzés: jó
51. hét dec 2040 TSI gólszerzés: jó
52. hét dec 2140 TSI gólszerzés: jó
1. hét jan 2260 TSI gólszerzés: jó
2. hét jan 2370 TSI gólszerzés: jó
3. hét jan (mostani) 2370 TSI gólszerzés: jó
na ez a másik bajom, pedig "JÓ" ad ezdőm, és mindig játszott a spíler, nem volt lap vagy sérülés...
nem találom a logikát az edzésben
sőt abban sem, hogy minek edzem, mert ugye van fizetése és eddig azt nem hozza vissza.....
azon is filózom, hogy inkább kiesem a VI-ba, mert ott jobban lehet fejlődni mint az V. Mondjuk ez parasztság lesz mert azt a csoportot ahova kiesek kb 5-7 szezonon kereswztül feltartanám, mert direkt úgy játszanék, hogy osztályozós legyek, de azt elbukjam -
pilboy #667 az sztem globálisan esik... :P -
M.A.D. #666 a form-jaik nem estek véletlenül??? akkor esik a tsi is. -
Grenzjager #665 na nézem a mai edzéseket és döbbenten figyelek..............
(csatár edző vaok)
Az egyik csatimnak nőt a TSI-je 100-zal, egy másiké nem változott a TÖBBINEK MEG MIND CSÖKKENT !!!!
pedig mindenki játszott egy mérkőzést, mind a 6an, vagy bajnokin vagy kupán... ennyi erővel a legerősebb csapatommal is kiállhattam volna a kupában...
kezdem rohadtul nem érteni ezt a játékot........
MERT HOL VAN BENNE A LOGIKA ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? -
Grenzjager #664 bocsi de nekem nagyon fontos, hogy nemzetköziek legyenek a barijaim, mert saját játékosomból csinálnék edzőt, és kell neki a "remek" tapasztalat. (nemzetközin meg ugye jobban nő)
Úgyhogy én még kihagyom az SG-kupát -
#663 már csak 10 kell :) -
#662 kihivtalak.
eddig egy privát érkezett sg kupa miatt. én is kiestem a kupábol, szal már 2-en vagyunk. várom a többiek jelentkezését.
bey -
pilboy #661 kösz
az sem lenne jó, ha a maradék 12 bajnokimon mindig "kitalálna" ellenem vmit...
eddig 2 nagy sérülés, 1 kiállítás, 86. percben kapott gólos vereség, hosszabbításban kiesek MK-ból -
M.A.D. #660 részvétem. :((( a ht-random senkit sem kerül el. nálunk is volt kiállítás, igaz mi hoztuk így is simán. de azért, nem lenne jó minden kupameccset 10 emberrel befejezni. -
pilboy #659 3. meccs az idén, 3. kemény random-szemétség:
több helyzetem volt (igaz, h PIC-eltem) az MK-ban, kiállítás a 75. perc körül és kiestem aranygóllal -
JuveDelPiero #658 Sziasztok! Nemtudnátok nekem segiteni abban hogy a ht-arenas oldalamhoz honnan tudnék szerezni flash órát meg még egy pár dolgot? Előre is köszi! (ezzel kapcsolatos oldal is jó) -
Grenzjager #657 Jha ha lesz valakinek olyan magyar csatija akinek legalább jó az átadása, és legalább középszerű a gólszerzése, normális emberi tulajdonságokkal. 17-18 éves az szóljon, mert akár szépen rálicitálnék...
akkor már adjuk sg-zőknek a zsét.... -
Grenzjager #656 Polak Wegier dwa bratanki !!! -
#655 itt a párja, ő csak 400 ezer volt:
Stois³aw Byæ (90493129)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van.
Ország: Polska
TSI: 400
Fizetés: 134 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Fenrir SE
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Erőnlét: csapnivaló
Védés: katasztrofális
Játékszervezés: csapnivaló
Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: gyenge
Védekezés: csapnivaló
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: pocsék
-
#654 megtartom és beolvasztom a nagy csapatba, sok ott már az öreg akit váltani kell -
Grenzjager #653 teljesen príma :) -
#652 új szerzeményem, most vettem 800 ezerért
Edward Ryba (90606122)
17 éves, megfelelő forma, egészséges
Kedves fickó, aki temperamentumos és egyenes.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van.
Ország: Polska
TSI: 470
Fizetés: 139 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: Fenrir SE
Erőnlét: középszerű
Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék
Átadás: megfelelő
Szélsőjáték: pocsék
Védekezés: pocsék
Gólszerzés: középszerű
Pontrúgás: csapnivaló
-
M.A.D. #651 Gratula a győzteseknek. Mi is továbbmentünk pic-kelve, de megint egy kiállítás nálunk. 2 kupameccs és két piros. Az utóbbi 2 szezonban ha volt 2 kiállítás össz. Legalább nem sérülés, így az edzés nem bánja. -
Grenzjager #650 izgi volt a mai Magyar Kupa meccsem is...
1-0 Xavier Angel Henche (14)
2-0 Áron Baranyai (28)
2-1 Sergi Rubio (31)
2-2 Áron Nemcsik (32)
3-2 Xavier Angel Henche (37)
3-3 Sergi Rubio (40)
4-3 Alex Ott (41)
5-3 Xavier Angel Henche (72)
5-4 Kevin Simon (73)
5-5 Duncan Madelin (74)
5-6 Andre Sterkrade (95)
végül nyertem -
#649 igen, nem is csinálom (már csináltam eleget :))
csak a mostani bari meccsekről le is késtem :/
nah mind1, majd kövi héten :) -
Grenzjager #648 azt ne csináld !!!
Hívj meg 26 darab horvát ötöd és hatodosztályú csapatot a Te staionodba. Egy elfogja fogadni, ez 100%. -
#647 :D kössz :D
bár a bajnokságban megint "jól" kezdtem, de a következő csapatot megverem elvileg. Viszont nincs barátságos meccsem, a sok külföldi hív ki kupaszabályokkal, de az nekem nem éri meg hogy 1200-ért kiutazzanak, aztán 380-at ha visszakapok. Szóval most nagyon úgy tűnik hogy csak 11 játékosom fog edzést kapni :/ -
Grenzjager #646 bár.... 20 éves "vén trotty"
eladom -
M.A.D. #645 Én is így vagyok ezzel. Mármint szeretem, ha van egy posztra 2 játékos, akik posztjukon jók. Ezért nem haladok előre. 22 egyforma játékost szeretnék a klubba, aztán lehet kupa meg bajnokság...no meg sérülés, eltíltás. :)
-
Grenzjager #644 király az edződ !! -
Grenzjager #643 Charoen Sudsiri (84166541)
20 éves, középszerű forma, egészséges
Kedves fickó, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és katasztrofális vezetői képessége van.
Specialitása: Erőteljes
Ország: Prathet Thai
TSI: 610
Fizetés: 149 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
Tulajdonos: 1.FC Grenzkommando
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: jó
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: pocsék
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: pocsék
Gólok száma: 0
Mesterhármasok száma: 0
Szezonban lőtt bajnoki gólok: 0
Szezonban lőtt kupagólok: 0
aztán 1 milla volt a legmagasabb licit, ami az enyém volt... bár ha közép-európai online-tumultus időben teszem ki a piacra akkor még így is kaszálhatok rajta...
meg azon filózom, hogy megtartom 7. csatárnak, amolyan beugrónak, hogy lesérül valaki akkor is legyen kit edzeni... -
Grenzjager #642 nem jön be a hattrick, ha meg még is nagy nehezen elindul, akkor grrrrr de lassú -
#641 Aki még nem kötött le bari meccset, az kihívhatna, ha gondolja :
Id: 580717 -
M.A.D. #640 :) ..."akire még részegen licitáltam"...
Előfordult velem is egyszer (asszem). :))
Ez a HT mellékhatása. -
Grenzjager #639 na meg lesz a csati utánpótlásom vettem egy jó átadású argentín ifit....
most már csak meg kell szabadulnom egy ugyanilyen thai ifitől, akire még részegen licitáltam ...és senki se emelt...
aztán vettem észre, hogy sunyi...
mondjuk az A csapatba nem férne be.... szal még filózom rajta, mert jó áron vettem, fejlődő képes, szintén jó emberi tulajdonságokkal, csakhát a sunyit áron alul adom el -
M.A.D. #638 :)))Egyedet lassan eladom.
Sőt! Én megtaláltam az alter ego-mat is. Aki befizetett supp-nak, annaka sorában van egy ugyanolyan nevű játékos, mint ahogy engem hívnak. Viccből megvette egy hatodosztályú magyar csapattól. :)
-
Grenzjager #637 az "Egyed" meg a keresztneve....
ez van, ilyen a hattrick random...
sőt még rosszabbul is elsülhetett volna -
#636 és az Egyed? -
Grenzjager #635 Katalin a vezeték neve :) -
#634 vannak női játékosok is? :) -
Grenzjager #633 nekem 10 gyúróm van, főleg hogy a középpályásaim között már sok a tata... 31-32 évesek.... -
pilboy #632 már a kupameccs után felvettem a 4 hetes sérült miatt
úgy látszik nem elég 5 gyúró (bár ez is csak random, tesómnak 1 van és alig van sérülése...) -
Grenzjager #631 vegyél fel 10 dokit
más nem tudok mondani...