22246
Hattrick
  • Sippie
    Hm, azt a furcsaságot vettem észre, hogy ha HTRatingsban, a csatárjaimat szélre helyezem, akkor a jobb és bal oldali támadás remek, illetve jó szintre ugrik fel, a középső meg persze gyengül valamilyen szinten.
    Eléggé brutális változás, mert összesen vagy 16%-os javulást érnék el ha mindkét csatárom a szélre helyezném, a program szerint, viszont a csatáraim szélsőjátéka, finoman fogalmazva is hagy némi kívánni valót maga után.
    A programmal van a gáz? Vagy a csatároknál szélre húzódás esetén nem számít a szélsőjáték? vagy most mivan? :D Érdemes szélre tolni őket, valakinek van ilyen tapasztalata?
  • pilboy
    őt igazoltam tegnap este 364 800 EFt-ért

Robert Eich (45009246)
    21 éves, középszerű forma, egészséges
    Kedves fickó, aki temperamentumos és sunyi.
    Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetői képessége van.

Ország: flag Schweiz
    TSI: 13 880
    Fizetés: 974 eFt/hét beleértve a 20%-os prémiumot
    Tulajdonos: Manchester FC Fehérvár
    Lapok: 2
    Sérülések: Egészséges

Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
    Játékszervezés: csapnivaló Átadás: megfelelő
    Szélsőjáték: pocsék Védekezés: ragyogó
    Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: pocsék
  • M.A.D.
    évente csökken. le van írva.
  • M.A.D.
    off: a negyedik legjobb (legerősebb?) csoportunk van a negyedosztályban (de örülök, mondhatom). IV.55. (hatstat).
  • banok
    végre mindenki egészséges nálam
    De ma csak két szrkoló jött.
  • Grenzjager
    szarul :((

6 hétre lesérült a kapusom :((

emelett a múltkori részeségből kifolyólagos rossz beállítást megismételtem....

csak 1 percem volt a nagy rhansában hogy kezdőt adjak és az egyik csatárom védő lett, hozott is fél csillagot....

na így lett idegenben a 3-3

a sérülés meg a rossz beállítás miatt kb 5 csillagot buktam, amivel nyerhettem volna is....
  • HURRICAN
    Nyertem 1-0 ra, maradtam a 4. helyen.
  • Sippie
    Hogy sikerültek a bajnokik? :)
    Én 8-1-re nyertem, jó lett a gólarányom :D

Csoportársaknál 2-2-nél figyeltem az eseményeket... Hát nem lennék a hazai csapat helyében.
    "A középső védők nagyot hibáztak a mérkőzés 88. percében, Grzegorz S³odki őrizetlenül maradt, és a helyzetet kihasználva gólt szerzett csapata, az általa oly nagyon szeretett arsenal számára. Az állás 2 - 3. A mérkőzés 89. percében az egyik arsenal játékos, Ervin Tandori sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt. 90. perc: Daniel Wamitz nagyszerűen beívelt szögletét Gustavo Perdigão erős és pontos fejese követte, így a pontrúgást elvégző arsenal csapata örülhetett a gólnak. 2 - 4. 90 percnyi játék után a mesterük által űzött arsenal játékosai egy sikeres kényszerítőt hajtottak végre, ezt követően Grzegorz S³odki növelte csapata előnyét: 2 - 5."

88. percig 2-2, ráadásul az ellenfél 2-0ról állt fel... pech :D:D
  • user123
    a beleszurkules 1 evad utan jon? mert azota jatszom :P
  • pilboy
    a szabályzatban benne van, h idővel csökken a vezetői képesség, úgymond "beleszürkül" a melóba
    ezért kell néha lecserélni az edzőt is

éppen én is ebben a helyzetben vok
  • user123
    ja bocsi, marmint az edzomnek :)
  • user123
    Hozzateszem, hogy azt sem tudom miert csokkent a vezetoi kepessege kozepszerurol gyengere. Ez is egy kulon diskurzust alkotna:)
  • user123
    megfelelő edző, aki támadó szellemű
    Öntörvényű ember, aki temperamentumos és sunyi.
    Tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van.
    Ez az edzom.

23 jatekosbol 2 bajkevero 4 sunyi es 2 balhes.
    Otlet?
  • M.A.D.
    1. milyen edződ van? 2. milyen játékosok? pl. ha dishonest-es vagy hiteltelen...
  • user123
    Sracok a csapatszellemem miert esik vissza mindig fellegjarorol boldogra, ha nyerek a bajnoki merkozeseken ? Szamomra erthetetlen ez a dolog. Meg ha veszitenek akkor megertem, vagy ha vasarolnek vagy eladnek jatekost, de igy hogy semmi nem tortent, csak nyertem bajnokin ...
    Valakinek valami otlete?
    Koszi
  • pilboy
    végre nyertem 5-1-re meglepetésre
    a szurkolók hangulata higgadtról fellegjáróra lépett (4 szint)
  • Sippie
    most először teltházam volt a játékban... annyi bevételem volt, ami 3 hét idegenben játszott szezont is kiegyenlítene :D
    ilyenkor kár hogy nem nagyobb a stadionom, de tény hogy a csoportelsővel játszottam, valszeg azért voltak ennyien :)
  • M.A.D.
    mi az újonc tát csapatával játszunk. itt is volt gól.
  • HURRICAN
    már 1-1 :)
  • M.A.D.
    mi meg szenvedünk...:(((
    -jó lassú már megint a ht!-
  • HURRICAN
    1-0 ra vezet az ellenfelem :(
  • Grenzjager
    Covy-t keresd !!!

Ő az index.hu hattrick fórumán is elég gyakran ott van

(ennyit mondtak a "nagyok")
  • Láma!
    jah, énis csatárt edzettem idáig. van 2 19éves remek. de az ifiböl felhoztam egy 18 éves jo védésű kapust 3800-as Tsi-vel, szal haver azt mondta, hogy azt edzessem fel gyorsan, és adjam el,mert gyorsan fejlödik. hallgattam rá, kiderül mire lesz jo.
  • M.A.D.
    ettől féltem. i fogok esni. :( de az edzést nem adom fel a kupa miatt.

MatchID: 67634257
  • Grenzjager
    csatikat
  • fhsasa
    én csatárt edzek. van is 1 kiemelkedő, 2 nagyszerű, 2 remek (egyik 17 éves), meg egy megfelelő (ez is 17) :D
  • pilboy
    meg kell csinálni a diplomát
    utána ok lesz
  • HURRICAN
    most csatikat edzek, de én is gondolkodtam már a kapusedzében - csak nem volt merszem belekezdeni :)
  • Láma!
    kérdésem lenne.
    mit edzettek mostanság?
    énm ráálltam a kapusokra.
  • Grenzjager
    ??
  • Grenzjager
    beírtam a fórumunkba, hátha a nagyok közül tud vki segíteni
  • Fenrir
    2 napja küldtem a levelet és 2 napja baxik válaszolni a magyar gm...faxa...
  • Drend
    Egy hete kezdtem, a 14. fel.t nem tudom megcsinálni mert nem tudok még felállást változtatni. nincsenek nekem meg még a játékosok neve alatti kis +lenyíló menük így nem tudom őket más poszton játszatni. kezdte már valaki mostanában és hogy sikerült ezt megcsinálni?
  • Fenrir
    Írtam a magyar gm-nek levelet hogy most szándékosan vagyok letíltva vagy valami bug van...Ma sem tudok belépni...
  • Grenzjager
    nekem is megy
  • Fenrir
    jó a jelszavam és a kódom is mert lekértem de nem enged belépni
  • HURRICAN
    Nem tudom mi lehet a gond, mert én be tudok lépni.
  • Fenrir
    Csak én nem tudok belépni a Hattrickba vagy van másnak is gondja vele?
  • fhsasa
    1. Újpest FC 4 31 - 0 12
    2. macsise 4 5 - 1 12
    3. Ózd se 4 11 - 3 9
    4. miskolc 4 9 - 5 6
    5. dunai krokodil 4 6 - 11 6
    6. DVTK LIPUSZ NORBERT 4 1 - 12 3
    7. Ercsi se 4 2 - 16 0
    8. falábfc 4 1 - 18 0

1. Artur Füglistaller Újpest FC 7
    2. Izudin Hajric Újpest FC 6

3. Krzysiek Jarszak Ózd se 5
    4. Emanoil Voicilã Újpest FC 5 kapusom
    5. Petre Scãrlãtescu miskolc 4
    6. Samy Thévenin Újpest FC 4
    7. Szymon Rêdziak Újpest FC 3

8. Árpád Krisztián miskolc 2
    9. Roland Spindler Ózd se 2
    10. David Gasteiger Újpest FC 2

Kövi meccsen 2 nagyszerű csatáromat leszek kényszerű kihagyni. Egyik sérülés (4 hét), másik eltiltás miatt nem lesz.
  • Sippie
    nekem eddig király, a csoportban jelenleg a második helyen állok 9 pontal és 12-4-es gólaránnyal. 3 gólt még az első meccsemen nyaltam be a csoport 3.-tól, akivel még egy nagyot fogunk meccselni az utolsó fordulóban, valszeg akkor fog eldőlni a 2. hely sorsa ha ugyanígy megy minden.
    A kövi meccsem egy nagy zakó lesz a csoportelsőtől azt már előre látom, úgyhogy kapásból vissza is esek a 4. helyre, mert a többiek meg könnyű ellenfeleket kaptak most. Aztán utána megint egy sima győzelem lesz elvileg.
    Ha valakinek nincs még lekötött Bari meccse akkor kihívhat: 580717

Ami idegesít hogy a csapatszellem is esett, a szponzorok hangulata meg ingerült, úgy hogy második vagyok... Há mi kell ezeknek vazz... A mai meccset 0-3-ra hoztam amúgy, 3. zsinórbeli győzelem :)