22246
Hattrick
-
Narandil #1390 egyik haverom is csatár edző, de őnem szokott beállítani semmit... és így is nyeri a meccseket... -
#1389 tévedsz:)
a középen támadás a leghatásosabb:)
énis igy csináltam, ellentámadást, a taktika szintje jo ha közészerü volt, most hogy középen támadok 3csatival, min remek, de leginkább nagyszerü:) -
#1388 Jaja, 4-3-3-at játszok én is és 6 fiatal csatárt edzek így.
Ellentámadás a megfelelő taktika ennél a felállásnál, a többi nem hatásos. -
Narandil #1387 Üdv!
ÉN úgy tudom a csillag nem sokat számít... amúgy a 3-4-4 az 3 védő? és ha jól számolom akkor ez 11 ember, és akkor a 12. a kapus... ha adhatok egy tanácsot akkor szerintem 4-3-3-t játszass, ha csati edző vagy... -
Nuki #1386 ezek szerint most elkeseredett az sg-front (egy része legalábbis)
nembaj leszünk még jobbak, ne adja senki föl!!!!4 -
#1385 3 vereség.... -
Nuki #1384 megint vesztettem, most az utolsó előtitől nembaj nem adom fel!!4 -
Grenzjager #1383 vlaszeg nem adom fel a gammát, de abban segítsetek, hogy hogy készüljek tudatosan a kiesésre ?? mert a bentmaradás lehetetlen olyan csapatok között ahol az V.ben magyar és indonéz U20válogatottak, 50-60 ezres stadinok vannak, és körbe verésnek nyomát se látom....
legalább ebből legyen valami előnyöm... -
#1382 Amikor először feljutottam a IV-be, hát eléggé megterhelő volt a sok vereség miatt, de nem adtam fel és azonnal vissza is jutottam. Ne add fel, küzdj! -
Grenzjager #1381 na lehet hogy befejezem.........
ma volt a második hazai vereségem (2-4)
ez a két hazai vereség nagyon betett...
elöszőr "40 csillagom kapott ki 34 csillagtól" 3-4-re, majd most "39 csillagom kapott ki a 32.5 csiilagtól" 2-4... már most fosok legközelebb a csoport leggyengébbjével játszom aki mindig 31 csillag körül hoz....
csatit edzem, kiemelkedőek, középszerű és megfelelő átadással, szarnak gólokat lőni.... a középpályám ratyi 3.5-4 csillag körül. 3-4-4-et szoktam nyomatni amúgy....
gondom, hogy nem látom értelmét a kiesés utáni folytatásnak, mert nem hinném hogy valaha is visszaküzdöm magam (voltam már amúgy a VI.-ban anno), mivel a hatod is egyre jobban bedurvul, mindneki fejlődik, és a mostani ligatársak és a csapatom közti különbség az szinte állandó.........
mit csináljak??
hogy nyomjam úgy végig a szezont h szinte tuti kiesek (3 csapat "tűnt verhetőnek szezon elején, ebből 2 itthon vert meg :(((( )
adjak el mindenkit és elölről csak 17 évesekkel??
kirúgjam a szóvivőket?? minek legyen több drukkerem ha a szezon végén úgy is 10% lelép.....??
-
#1380 Orvost vegyél fel, a sérülteken csak az segít. -
#1379 1-7, idegenbeli sima győzelem, de a legjobb védőm lesérült 6 hétre :(
ha most veszek egy rakat gyúrót akkor lecsökken ez az idő? -
#1378 0:0 lett, erőteljesedik az a gyanúm, hogy ki fogok esni :( -
#1377 fasza, mots-al kikaptam 3-0ra...
lecsusztam a 3. helyre az elsöröl.... -
#1376 3-1-re nyertem, 9 ponttal második vagyok a tabellán csak a gólkülönbség miatt. Eddig 100% :)
A csapat a legutóbbi 3 tétmérkőzésen veretlen, és sorozatban 3 győzelme van.
Szurkolók hangulata: fellegjáró
:P -
#1375 én is mots-oltam a bajnokságban előttem álló csapat ellen és 3-1- re vezetek -
#1374 eddig nekem még sose jött be...
hát most se. eztán többet nem fogok ilyet -
#1373 Én is mots-oltam, eddig 2-1-re vezetek :) -
#1372 soha a büdös életbe nem csinálok többször szezon legfontosabb meccsét...
2-0 az ellennek. pedig én vagyok az esélyesebb! -
Nuki #1371 azt tudom hogy nem jó ha túl sokan játszanak egy poszton vagy mi, de egy barátságos mérk miatt :|
nembaj most ma már győzelmet aratok =) -
pilboy #1370
én meg azt hittem már félsz tőlem -
pilfer #1369 Ergo érdemes elolvasni a szabályzatot. -
Nuki #1368 barátságos meccset kipróbáltam négy csatárral és elment egy edzésem
tessék okulni ebbül :] -
#1367 Most nagy esélyem van rá, ő kikapott előző meccsen, én nyertem tehát a morál már különbség :) -
#1366 -
#1365 :DD
nem félek töled, csak nem akarlak szarrá verni:D -
pilboy #1364 menekülsz a meccs elől? -
#1363 hehe, csak szeretnéd:P -
pilboy #1362 nos :D
akkor megvárom, míg az első kör után kiesel a kaposvári kupából és simán megtudunk mérkőzni -
pilboy #1361 jah, de az is elképzelhető, h ezzel a MOTS-al elbaltázod az egész évedet -
#1360 Hétvégén bajnokit bemots-olom mert azzal játszok aki ötöd osztályból leesett közénk. Ha megverem akár lehetek csoportelső is :P -
#1359 szintúgy:)
egyebként nyertem 2-3 ra meccsen
a köv kupa meccsen otthon leszek -
Nuki #1358 [szerényen várja szombat, nyerjen végre és jöjjön föl mint a talajvíz] -
#1357 nos:D
ha addig nem indul a kaposvári régio kupa, amin indulok, és jobb helyezésre számitok mint legutobb, ahol is a legjobb 8közé jutásért estem ki, akkor játszhatunk:P -
#1356 lol:DDD -
#1355 ellenfél nyerni kupa 6-0
megszakadni nekem 13 sorozatbeli győzelem
csapatszellem lenni boldog, de önbizalom lett csapnivaló. Szurkolók hangulat változni ingerült.
Kb ennyi :D -
#1354 Áhh zsír, pont felépült az 51000-es befoadóképességű stadionom
Bár a meteorológusok mára esőt jósoltak, a csodálatos Ferencvárosi_TC Arena 40781 nézőjének mégsem kellett elővennie az esernyőket.
Igaz kikaptam 1-0-ra Nekem 36,5 csillag, ellennek meg 26,5
Tetű random.... -
#1353 Először 4. majd az elmúlt szezonban az 5. voltam a IV.28-ban. -
pilboy #1352 sztályú=osztályú -
pilboy #1351 én a tavalyi évben a 4-5. legerősebb V. sztályú csoportban lettem 3.