Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lehet, mert Puskás-kupa döntõjét most fogom lejátszani<#whatever>
de meg fogom adni a lehetõséget a visszavágásra

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Láma!
miért nem megy már megint?<#boxer><#boxer>

Láma!
barimeccs?😛PP

bigfoot
köszi!és gratula midenkinek!!!

megvertem 4-1-re a bajnokot, és 2. lettem, immár harmadszor (no nem sorozatban 😊 )

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sippie
6. lettem, osztályozót játszhatok V-ben maradásért, de asszem nem maradok, jobban járok ha lemegyek VI.82 elég gyér csoport, legalább körbe verem õket, lesz sok nézõm, jippiájéó 😄
Fyrex
és grat, nagyon jók vagytok!

Avanti Crociati!

Fyrex
gólkirály lettem és megnyertem a 7. osztályt

tudom ez említést sem érdemel, de azért én örülök 😊

Avanti Crociati!

gólkirály de 3. lettem ^^ (32 éves jó csatárom rúgta a legtöbbet, a másik két nagyszerüm labdába se rúgott XD)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Láma!
grat mindenkinek!!!

Fenrir
Gratula uraim 😊

A halál csupán a kezdet...

HURRICAN
gólkirály és bajnok lettem VI.439 ben zsinórban másodszor 😊))

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

bigfoot
gólkirály és bajnok lettem 5. osztályban!!!

Fenrir
Neked is, izgalmas meccsek voltak. A másik meccsen a 89.-ik percig 0-0 volt, már kezdtem kétségbeesni, de rúgtak 1 perc alatt kettõt úgyhogy 1 helyett 2 helyezést ugrottam 😊

Láma!
megvan a 2. hely😊
én csak egyet léptem elöre, de az nagyon kellett😄
grat neked!

Fenrir
Megvan a negyedik hely, utolsó fordulóban 2 helyet léptem elõre 😄

Láma!
nálam közben 1-3, a másikon meg 2-3, szal eddig minden ok😊

Fenrir
Rúgtam én is egyet, 1-4 😊

Láma!
vezetek!!!!!!!

Fenrir
Én is úgy állok mint te, ha nyerek és az veszít akinek kéne akkor 2 helyet lépek elõre. Jelenleg én a részemrõl jól állok mert 1-3-ra vezetek (kopp-kopp), sajna még 0-0 az állás a másik meccsen, bár egyfolytában az ellenfél épít támadásokat úgyhogy elõbb-utóbb becsusszan 1-2 gól remélem.

Láma!
na, közben elértem😊
köszi a közvetitést

Láma!
bazmeg, lesérült a középsõ védöm😞(((
nemrég épült fel...
aszsem vennem kell egyet, fasz kivan, a másik meccs jol áll, de nyernemkéne😮

Fenrir
Rozsdás Csoki Team T - Prog. FC (A mérkõzés 45 perce folyik.) 1 - 1

Focira csak nagy jóindulattal alkalmasnak nevezhetõ idõjárás fogadta a kilátogató 11958 nézõt, akik kíváncsian várták, mit mutat a két csapat a felázott Rozsdás Csoki Team T Arena gyepén. A nagyon elszánt Rozsdás átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkõzésre. A csapat Böõ - Kurucsai, Rosenberg-Lipins, Gant - Arce, Dimák, Zámbó, Svéd, János - Biega³a, Káldi összeállításban kezdett.

4-4-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Prog. csapata. A kezdõ csapat: Quijada - Suárez, Bardi, Avis, Hendriks - Sidal, Bjarnason, Biery, Heijster - Hernández, Castillo.

Prog. a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. Zsombor Kurucsai össze-vissza csúszkált a vizes talajon. Szokásos gyors felfutásaiból ma egyet sem láthattunk. 0 - 1 lett az állás a 18. percben, amikor Camilo Hernández áttört a középsõ védelmen, és megszerezte a vezetést Prog. számára. A lelkes Rozsdás-játékosok folyamatosan foglalkoztatták a vendégek középsõ védõit, a 21. percben is helyzetbe kerültek, de Teofil Dimák lövése messze elkerülte a hálót. Carlos Avis egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkõzés. Helyére a meccs 26. percében Wong Kian Cheng állt. Csaba János (Rozsdás) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Artur Biega³a várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 1 - 1. A félidõben 1 - 1 állt az eredményjelzõ táblán. Ez a félidõ egyértelmûen Rozsdás-fölényt mutatott, ugyanis 58 százalékban birtokolták a labdát.

Jánvári fc - A.C.Molnár (A mérkõzés 45 perce folyik.) 1 - 2

45. perc: Az elsõ 45 perc után 1 - 2 állt az eredményjelzõ táblán. A labdabirtoklási arány a félidõben 56% volt a frissebben mozgó A.C.Molnár javára.

Láma!
jah, bocs, akkor az😊 <#vigyor5>

Fenrir
Molnár fc-t nem találtam csak a csoportelsõ neve hasonlít rá: A.C.Molnár

Láma!
jaja

Fenrir
Ez a csapatod?

Prog. FC (578911)

Ország: Magyarország
Régió: Kaposvár
Stadion: Prog. FC Arena
Nyelv: Magyar
Csoport: VI.174

Tulajdonos

Tulajdonos: Péter Horváth
Alias: Horisz

Láma!
huh, köszi, Prog fc, és kéne a molnár fc meccs is, mert attol is függök, köszi😊

Fenrir
Mi a csapatod neve? Én majd közvetítek neked.

Láma!
fasz kivan hogy nem lehet elérni, amikor meccs van, ráadásul a 2 helyem mulik rajta.....

Töröljétek a sütiket. Hátha... :-)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Fenrir
Mióta átköltöztették azóta vannak ilyen gondok.

szoktam frissítgetni is de nem megy... :\

Fenrir
Olyat nekem is csinál néha, hogy az oldalukat képtelen vagyok elérni, aztán valamiért magától megint jó lesz.

Nekem megy

Pár napja nem megy a Hattrick. Csak nekem, vagy másnak sem?

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Csak regelni nem lehet idegen ligába, viszont külföldrõl is lehet irányítani a csapatot. Öcsém volt kint 2 éve Angliában 3 hónapot, és onnan játszott addig, jelezte egy magyar illetékesnek a dolgot.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

hallottam olyanról, h ilyenkor nem tudod vinni a csapatodat, és ez elég nagy probléma. én nem tom ez mennyire igaz, mert voltam nyáron 1 7ig erdélyben és lazán hattrickeztem 😉 állítólag nem lehet másik országban csapatot indítani, mert az ip-cím alapján rájönnek, h magyar vagy, de kering arról legenda, h 1 magyar srác éveket lenyomott a cseh ligában, szal még nem kell feladni a reményt 😉
szerintem ha beregéltél, maradsz 😊
talán le-ellenõrzi valami magyar Guru a címed regisztrációkor, ha helyesnek tartja zöld út. onnantól nem nézik, csak ha csalsz szerintem.

Tényleg azzal mi van hogy ha vki kimegy 1 évre Svájcba, akkor ugye csak magyar a csatlakozási cím. Meddig maradhat így magyar ligában? vagy ilyenkor mi van?

nembaj, szerzünk egy érvényes Suriname-i címet és akkor >😄 (úgy következõ szezon tájékára meg is lesz...?) 😄

most bejön

Fenrir
Nektek megy a hattrick oldal? Én nem tudom elérni.

Fenrir
Nekem is visszadobták "hiányos jelentkezés" címszó alatt 😊

Nembaj, legalább minden energiámmal a hétvégi utolsó fordulóra tudok koncentrálni.

Láma!
ha elérhetö lesz a szervrer, hivon ki valaki, elfogadom ked estig:o
köszi😛PP

Prog fc

a túróba visszadobták a csapatom... valószínü rájöttek hogy nem ott lakom 😄

Fenrir
Fenrir Stars a csapatom neve.

persze persze 😄 (gondoltam rá énis de reméltem beírod hogy melyiket nézted ki😊 csapatom neve: Aluminium - már csak várok hogy kiosszák a csapatom 😄

Fenrir
Wanica régió?