22246
Hattrick
-
geo91 #6633 pedig épp hogy visszaállítottam 442re...
mondjuk pár játékost átrakosgattam, az igaz... -
Nagykáta SE VII.81 2. helyezett -
Az akadémián a mezőnyjátékosok max remek.. míg a kapusok max jó-k lehetnek!szóval tuti jó! -
Szerintem is egyébként behuzod könnyedén!5-2 re nyersz!;)
Félidő:
0 - 1 Gil Verlooy 8'
0 - 2 Yoram Kuperman 33'
Azért csak ér valamit 7ed osztályban a kiemelkedő kapus!:D:D
Nem sok gólt kaptam eddig:D -
Budapesti Spartacus SE VII.422 4. helyezett -
Hat ez minimum "jo" lesz! Grat o hozza is!:) -
Egyébként ki hanyadik helyen van? és milyen csoportban? -
Biztos behuzod amasodik felidoben!!
Felido:
0 - 1 Tamás Noszleth 17'
0 - 2 Bãnel Oprescu 21'
0 - 3 Wienus Beerda 27'
0 - 4 Ferenc Giron 39'
Az ebben a játékrészben domináló Budapesti 55 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak. -
karajjj #6625 én mondtam, hogy ne variálj a felálláson, ha nem gyakorolták még be :D -
Viszont van az akadémián is 1 játékosom azis kapus!Ralf Eőry a neve és szerintem jó képességű kapus!felviszem és sztem 1-2 edzés után remek is lehet!
Megmutatom őt is :
-
Nagy kar, hogy ontorvenyu!
Amugy nem semmi! -
karajjj #6622 basszameg még mindig 0:0 pedig be kéne húznom, hogy feljöjjek a harmadik helyre... -
geo91 #6621 hát elég égő elsőként az uccsó ellen... -
geo91 #6620 hungeo - DVSC
A mérkőzés folyamatban van, tart a szünet.
0 - 1 József Baki 7'
1 - 1 Jérőme Chevallier 27'
2 - 1 Geoffray Vincke 30'
2 - 2 Roderik Koller 32'
Ez a félidő egyértelműen hungeo-fölényt mutatott, ugyanis 60 százalékban birtokolták a labdát. -
Nézdcsak ittvan a játékos:
-
Temperamentumost szabad venni, vagy az mar kerulendo? -
0-3 oda... -
"A reggeli felhők már elvonultak, így 9948 néző látogatott ki a csodálatos GREEN HELL stadionba. Budapesti rangadó lévén a csapatok és a szurkolók felfokozott várakozással, a rendőrség pedig néhány különleges rendfenntartó egység bevetésével készült a mai meccsre."
A HT-ben is sündörögnek a sünök!:) -
kovacsgeri: Akkor en olvastam felre!
djrushboy: Az durva!:D -
0 - 1 Tamás Noszleth 17'
0 - 2 Bãnel Oprescu 21'
0 - 3 Wienus Beerda 27
Jol van gyerekek, koszonom, ugyesek vagytok! -
A légyzümmögést is hallani lehetett volna a lelátókon, amikor a vendégek játékosa, Gil Verlooy egy jobb oldali támadás eredményeképp gólt szerzett csapata számára: 0 - 1 a meccs 8. percében.
Vezetek 0-1re 1 sokkal gyengébb csapat ellen. -
héhé!jó edzőm van és már kiemelkedő a szintje! -
kiemelkedőt írt, nem megfelelőt
A csapatom 0-1re áll egy erősebb csapattal szemben, de "szezon legfontosabb mérkőzése" opcióval nyomom, és a labdabirtoklás az enyém, bízom egy döntetlenben legalább, és akko lehetek 4. újoncként a VI-ban. -
karajjj #6610 fasza, 25 perc alatt a sérülésen kívül semmi... -
karajjj #6609 na már legyalulták az egyik új érkezőmet, de sebtapasszal folytatni tudja -
Tamás Noszleth a bal oldalról betört a büntetőterületre, és tíz méterről egy hatalmas bombát eresztett meg, mely a kapus kezét érintve a hálóban landolt: 0 - 1.
Jol van Tomikam elsz a lehetoseggel, ugyes vagy!:) -
Lehet, hogy buta a kerdesem de kapusokat edzel? Ha igen akkor erdemes tenyleg megvarni amig szintet lep! Viszont a "megfelelo" utan csak "jo" lesz es nem ragyogo! Vagy en ertettem felre valamit?
Nalam meg 0-0 az erdemeny! -
Reszevetem! -
Hát ha pénzt akarsz csinálni belőle, akkor várd meg míg szintet nem lép, és tedd átadóra. Egy ilyen kapusért rengeteg pénzt kaphatsz. -
2 sérülés nálam és 0-1 oda
-
Sziasztok!Én még csak most találtam meg ezt a ht fórumot az sg-n:)
Segítséget szeretnék kérni tölletek!Van 1 kapusom aki most 18 éves kiemelkedő és mindjárt ragyogó.És kérdezni szeretnék hogy meddig edzessem,tehát meddig éri meg:D -
Rudee #6602 HT Organizer 14%ot adott az 1-1re és 13%ot a 0-1re. Remélem rácáfolunk :)
14:10
14. perc: A közönség értetlenül szemlélte, amint Christer Hansson keresztpassza az ellenfél Pepita játékosa, Lactancio Herold lábán kötött ki, aki könnyedén a hálóba helyezett: 2 - 0.
11:08
11. perc: Hogan Sollis tökéletesen kivitelezett szabadrúgás góljával vezet az ilyen helyzeteket szemlátomást jól begyakorló Pepita. 1 - 0. -
jah látom, addig amig nem generál uj sorsolást vagymit, addig nem leszek a tabellán rajta. -
harmadikat fogadom. vszeg nyerek, bár nem veszek rá mérget.
csináltam ificsapatot, csatlakoztam egy bajnoksághoz erre aztirja 4en vannakbenne (4ből) és engem nemsorol bele.:S -
geo91 #6599 utolsó helyezett ellen otthon, talán megengedhetem magamnak? :)
vagy nem? szólj ha nem, mert van még időm változtatni. :D -
karajjj #6598 az nem lesz jó, ha még nem játszottak úgy...
barátságoson kell először begyakoroltatni velük, vagy 5-6 meccsen, mert ha nem ismerik még, akkor folyamatosan esik majd vissza a csapat szervezettsége -
geo91 #6597 én első vagyok, de elég szoros a csoportom:
-
karajjj #6596 *akarok -
karajjj #6595 na ha fel akar most jutni, akkor ma kötelező a győzelem... -
Ido kell hozza, hogy a csapat elsajatitsa a taktikat! De sok sikert!;)