Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh azon volnék, egy jó-megfelelõt szeretnék de az ígyis 350 millió körül van :P

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

bigfoot
hát mindenképp szerezz be egy jó edzõt!!!

hát 2007. ápr. 27. edzésen lépett szintet. amúgy középszerû edzõm van, és 21 éves...

HURRICAN
te kis telhetetlen :D:D:D
csak abban az esetben tartsd meg ha még ebben a szezonban szintet fog lépni mert ha csak a következõben lép és akkor adod el akkor gyakorlatilag nem csináltál semmit

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

megvárom hadd lépjen mégegy szintet... :P

HURRICAN
pedig szerintem jobb lenne ha eladnád, mert az árából tudnál venni egy 17 évest remek gólszerzéssel

büszke is vagyok rá ^^ asszem nem fogok tõle megválni, míg 31 éves nem lesz :)

France men
Akkor egy ideje már edzheted :)

München ist ROT!!!

megfelelõként vettem 200-ért Ausztrália és Óceánia piacon :)

mennyi lóvéba volt?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Fenrir
Otthon, 2-2 lett.

A halál csupán a kezdet...

Palinko
grat :D és nyertél? otthon játszottál?
Fenrir
A mérkõzés 293 fizetõ nézõt vonzott az igen szép Deimos Sport Complex nézõterére ezen a felhõs délutánon.

Én nyertem az ifik terén :P

A halál csupán a kezdet...

Palinko
érdekes... úgy látszik ez is össze vissza van :D
juhéj juhéj!!!!!!!!!! megvan elsõ ragyogó csatárom!!!! (virtuálisan pezsgõt bont vele!!! :D)

Luc David
TSI=7 550, 21 éves, gyenge formában
Tapasztalata csapnivaló, és gyenge vezetõi képessége van

Erõnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: pocsék
Szélsõjáték: megfelelõ Védekezés: gyenge
Gólszerzés: ragyogó Pontrúgás: gyenge

az ifijeim látogatottsága így jön: 19-212-172-231-10 (a másodikon kaptam ki 5-0-ra és az utolsón 6-2-re) passz...

Palinko
nem dicsekvés ként...
elsõ mecsemen nekem is 19 volt, de másodikon már a komolyan hangzó 143
a nagy csapatnak sincs sokkal több szurkolója :D mindkét mecset otthon játszottam az 19 esnél 2-8 as vereséget szenvedtem a másodiknál(143) viszont 4-0 ás gyõzelmet arattam
érdekes lenne megfigyelni,hogy anézõk száma függ e és ha függ, hogyan függ a gyõzelemtõl és a gólok számától
Kemény 10-en beültek az ifijeim barátságos meccsére :P
ha komolyan venném, ez azt jelentené, hogy még a kezdõ 11 szülei nem jöttek el... <#hehe>

nalátod :P

de csórikám mégis lõtt két gólt, legalább két csillagot kaphatott volna, na mindegy végülis nem lényeg.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

de azok a csillagok kerekítések, lehet hogy csak 1,4-et kapott a középpályásaid meg 1,6-ot ;)

1,5 csillagot kapott, de nem csak õ hanem a másik három középpályásom is.

nálam is volt hasonló, az a lényeg hogy neki volt a legkevesebb csillagja mindenki közül. nem? :)

Palinko
na nálad lesz :D bár most ahova mentem 50 ezer din veszteségem volt :(
szóval nálad lesz, te hívj ki.
|--AC Milan--| (1105293)
na itt a szükséges adat. ha most rögtön próbálod lehet baja lesz,mert még nem jöttek vissza és lehet azt jelzi a rendszer,hogy van már mecsem.

zsotesz:
hát akkor elvileg többet kihozhat magából Elemér :D de azért ez már tényleg lol
HURRICAN
biztos az volt a baj, hogy miért nem 5 öt rúgott :D

Én a meccs végi értékeléseket birom, volt egy barátságos meccsem, és a meccs végén azt írta, hogy Elemér Uhrin teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. Na ez a játékos két gólt vágott a meccsen.

HURRICAN
Sztem normál mérkõzés legyen. Lehet oda-visszavágós is bár érdemes lenne annál megrendezni akinek nagyobb a szurkolói klubja mert akkor több a pénz
nekem 1776

Palinko
Hurrican:
Ok, ha hazautazik kis csapatom akkor ki is hívlak. oda visszavágó mecs legyen akkor? és milyen szabályokkal? hogy kapjunk mind ketten pénzt...

Nuki:
hát mondjuk anyi,hogy van egy 0.5 csillagos játékos aki jó formában van, az többet ér mint egy 1 csillagos rossz formában. ez szintén az én logikám, nem bizonyított tény. szerintem figyeli a játék a formát is és még talán abból a fél csillagosból is ki lehet hozni jó játékost ifi mecsekre és talán fejlõdik.. na ilyesmi
és számít ez valamit játéktechnikailag? :\ mert nem hinném...

HURRICAN
de szívesen, #3319 ben van a csapaom azonosítója

Palinko
mert sikerült nekik összehozni dolgokat, mondjuk jól mozogtak stb. jó a formájuk szerintem azért mondja
Palinko
velem nem akarsz addig is? egy oda visszavágósat?
ez 6 mérkõzés után be fog következni, a csoportomba jutott egy III.osoztájú ellen is :)

az ifi-edzõ miért mondja egy 0 és egy 0,5 csillagos emberkére hogy kiemelkedõen játszottak? :o

HURRICAN
ok majd ha találok olyan játékost akit érdemes kapusként edzeni majd így fogom

ami meg a meccsünket illeti nem gáz a halasztás, legfejjeb majd akkor nyomlak le ha kiesel :D:D:D

kapusnál védés-általános-t ajánlanék, mert több helyen azt írják hogy két ugyanolyan edzés típus nem jobb mint ha egy FÕ-edzés lenne. a többi már remélem egyértelmü ;)

apropó leendõbeli ellenfeleim:
"Jövõhét szerdán kezdõdik az V. FRADI Kupa, tehát holnap meccs után már az aktuális ellenfeleddel köss le meccset!
A párosítást megtalálod a kupa fórumában, vagy a cupmanageren!"
úgyhogy erre kell foglalgatnom meccseket, sajnálom.

Palinko
egyételmûen ez az esszerûbb megoldás, bár a játék nem mindég követi az ésszerûséget ahogy én eddig megismertem
HURRICAN
szvsz ez nem túl jó megoldás, elõször is el kell döntened hogy kapust vagy mezõnyjátékost edzel. ha pl. kapust akkor mindkét edzés védés legyen, mert a kapusnak más képessége nem kell hogy jó legyen. középpályásnál az egyik átadás a másik játékszervezés, csatárnál gólszerzés és átadás stb.

Palinko
igen én átraktam egyik edzésüket védésre,hátha lesz kapus csillagom. a másikat hetente változtatom...
pardon mire gondolsz? védés edzésre? abban az esetben nem tudok tanácsot adni...:P

Palinko
hmm.... adjunk nekik védést?
láttam más csapatokat akiknek volt :P

Palinko
asszem a kapuson nincsenek csillagozva
eddig minden kapusom 0 csillagot hozott :(
jaj mármint ifim :P

ész, papír, ceruza :P

Palinko
én ,mindenkire ráhúztam egy sablont és ott játszatom... hogy cserélgeted?? megjegyzed a nevüket?
jó dolog, lehet vele jókat pepecselni, érdemes minnél elõbb nekikezdeni! minden egyes meccs után a csillagok alapján neked kell megállapítanod hol lenne jobb egy-egy játékosnak, szóval sok helyen kell játszatnod õket hogy minnél pontosabb információkat kapj a játékról.
arra a heti 1 alkalomra érdemes, amit még maximum bele kell fektetni :)
17éves játékosokat lehet felhozni akik min. 1 szezon óta az ificsapatban vannak. de hetente ígyis maximum egyet. választhatsz hogy melyiket. megmarad a normális eset is, de ha felhozol egyet az ificsapakadémiából, akkor gondolom kíírja hogy már felhoztál, bla bla. most játszódnak naggyából a 4. meccsed, nincs nagy lemaradásod ha még most nekikezdel ;)

vagy már elkezdted? <#idiota> mindegy az a lényeg hogy tetszik!! ^^

Palinko
érdekes vezetni :D
Ifiakadémiáról mik a tapasztalataitok?

Palinko
igen nektek 100 millánál de én szerbiai ligában nyomom és itt 5 millánál van acsõd 2millánál már nem vehetsz játékost