Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát gyerekek érdekes egy oldal ez a hattrick 6-szor próbáltam regelni mindig más csapat névvel de mindig elutasítottak. Most mit csináljak???
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sajnos a friss igazolásom 25 percig bírta csak sérülés nélkül. Pedig 19 éves és remek a játékszervezése 😞 +egy szélsõm is megsérült
http://www.twitch.tv/hegii
Támogatóként kereshetsz a kalapban a rendelkezésre álló csapatok között.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jelentkezdtem Burkus FC csapatnévenXD majd meglátjuk mi lesz.
Kösz mindenkinek aki segített vagy segíteni akart.
Klubtulajdonos pedig 😄 Minarik Ede 😄
Ti milyen csapatnevekkel regisztráltatok az oldalra mert én már 5-ször regeltem és egyszer sem tetszett az oldal szerkeztõinek a csapatnév vagy nem tudom de mindig elutasították a jelentkezésemet. Nem tudnátok csapatneveket mondani amit szerintetek el is fogadnak?
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Italia 24 éves és 27 napos, következõ születésnap: 2009-09-21
Forma: jó, erõnlét: remek
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerû vezetõi képessége van.
TSI: 2570
Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 7/20 jó
20 000 az ára, és ma este jár le
VII-VI csapatokban bõven megállja a helyét, de eladom mert deficites vagyok
link
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
A szurkolói klub () 316 szurkolója nem vár sokat ettõl a barátságos mérkõzéstõl, de úgy gondolja: “Reméljük, nem lesz hosszabbítás, és hazaérünk, mire elkezdõdik a Barátok Közt legújabb része“.
no comment... A:SD:A:SD:ASD:A:SD:ASD:AS😄AS😄
Új középpályásom (#6149) góllal és sárgalappal debütált.
Nagyon jónek tûnek ez a játék vagy szórakoztatónak.
Ez netes vagy csak sima game? Ha neted adtok egy oldal címet?
A ValenJuveCia letaszított a tabella élérõl,a Csépa SE idegenben 1-3as vereséget szenvedett el.
Várom már a visszavágót itthon...
Teljesen megfeledkeztem a HT-rol!
Egyesült Amerikai Emírségek Búvárválogatott 2 - 1 Budapesti Spartacus SE
1 - 0 Abod Bérczesi 13'
2 - 0 Norbert Lukács 16'
2 - 1 Sammeli Lönnberg 75'
Nincs serultem!😮
reszkess tyúkszembrigád! 😄
Mondjuk lassan annyi serultem lesz, hogy mas nem is nagyon tud szerepelni.
itt a csapatom
na de következõ fordulóban nem tudom mit csináljak........
az ellenfél toronymagasan elsõ, és mindenkit legalább 5 góllal megvert eddig, a játékosok TSI-je külön-külön nagyobb mint az egész csapatomé 😄
kár, hogy nincs 10-0-0 felállás 😄
0 - 1 Filemon Kárai 8'
0 - 2 Bálint Németh 70'
0 - 3 Demény Csiszér 71'
0 - 4 Filemon Kárai 74'
Gyoztem, de ami fontosabb, hogy nem volt serules, pontosabban volt csak eppen az ellenfelem egyik jatekosa serult le.
Ami meg oromtelibb, hogy a masodik helyezett kikapott hazai palyan igy mar 5 pont az elonyom.
Igaz, mint ahogy mar leirtam a kovetkezo ket merkozesem ellene lesz, mikozben harom kezdo jatekosom serultlistan van.
Mondjuk pont azt hianyolom, hogy nem lehet tobb csapatosszeallitast lementeni.