Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolt515
Üdv!
Hát gyerekek érdekes egy oldal ez a hattrick 6-szor próbáltam regelni mindig más csapat névvel de mindig elutasítottak. Most mit csináljak???

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

gercse
fura, nekem mindig talál

[Jakuza]
En benne vagyok a kalapban, de ettol en meg egy baratsagos merkozest nem kaptam a geptol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kovacsgeri
áá ráadásul 5 hét sérülés... átadólistára tettem, 5 hét nagyon sok

kovacsgeri
Ha nem vagy támogató, akkor is leköt neked barátságos meccset, és eldöntheted, hogy hazai vagy idegenbeli legyen! Én is most játszom egy finn csapat ellen.
Sajnos a friss igazolásom 25 percig bírta csak sérülés nélkül. Pedig 19 éves és remek a játékszervezése 😞 +egy szélsõm is megsérült

Christian88
Hát én nem vagyok támogató és én szerintem úgy kötöttem le barit. Nem keresni kell benne, hanem belekerülni. Aztán majd talál a gép egyet neked.

http://www.twitch.tv/hegii

[Jakuza]
Ezert.
Támogatóként kereshetsz a kalapban a rendelkezésre álló csapatok között.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Christian88
Miért nem használjátok a kalapot ifire?

Rudee
Ja, én is ki szoktam hívni 5-6 csapatot, akkor talán az egyik elfogadja. Ezért is szoktam itt rákérdezni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

[Jakuza]
Erdekes, hiaba adok az ifiknek barimecset, szinte egyik heten se fogadja el senki a kihivast.

JimKirk
Legjobb nev!😉
banok
100 milla emlékeim szerint

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kovacsgeri
Valaki meg tudja mondani, hogy mennyi pénzel indulnak a friss regisztrálók hattricken? Én már nem emlékszem

van már egy halommal
zsolt515
OK! KÖSZ!
Jelentkezdtem Burkus FC csapatnévenXD majd meglátjuk mi lesz.
Kösz mindenkinek aki segített vagy segíteni akart.

[Jakuza]
Csabagyöngye
Klubtulajdonos pedig 😄 Minarik Ede 😄

Rudee
Nekem anno nem kellett a csapatnevet elõre megadni. Biztos vmi újítás ez.

JimKirk
Burkus FC Balasagyarmat<#nyes>
zsolt515
Üdv!
Ti milyen csapatnevekkel regisztráltatok az oldalra mert én már 5-ször regeltem és egyszer sem tetszett az oldal szerkeztõinek a csapatnév vagy nem tudom de mindig elutasították a jelentkezésemet. Nem tudnátok csapatneveket mondani amit szerintetek el is fogadnak?

Manoboy
Jah látom, egész jó hsz számot ért el. 😄

mi az hogy, nagyon is! <#idiota>
Manoboy
Nem gondoltam volna, hogy sg-n van HT topic. <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Ifi nyert 0-1(0-0)-ra!Most még le kell gyõznöm az utolsó helyezettet,hogy megnyerjem a szezont!Ez az uccsó forduló,és eddig és vagyok az esélyes!

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

ifijeim egész jól állnak, 4-0ra vezetnek a félidõben. 😊
kovacsgeri
Gelsomino Santirocchi (223505770)
Italia 24 éves és 27 napos, következõ születésnap: 2009-09-21

Forma: jó, erõnlét: remek
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerû vezetõi képessége van.
TSI: 2570

Védés: 2/20 pocsék
Védekezés: 5/20 középszerû
Játékszervezés: 2/20 pocsék
Szélsõjáték: 5/20 középszerû
Átadás: 7/20 jó
Gólszerzés: 6/20 megfelelõ
Pontrúgás: 7/20 jó

20 000 az ára, és ma este jár le
VII-VI csapatokban bõven megállja a helyét, de eladom mert deficites vagyok

link

2-2!most hazai pályán fogok kikapni

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

barátságos meccsre készülve:

A szurkolói klub () 316 szurkolója nem vár sokat ettõl a barátságos mérkõzéstõl, de úgy gondolja: “Reméljük, nem lesz hosszabbítás, és hazaérünk, mire elkezdõdik a Barátok Közt legújabb része“.

no comment... A:SD:A:SD:ASD:A:SD:ASD:AS😄AS😄
Rudee
Botcsapat ellen pic-elve nyertem 6-0ra. Érdekesség, hogy az 55. percben beállt szélsõm az 58.-ba egybõl pirosat kapott 😄
Új középpályásom (#6149) góllal és sárgalappal debütált.

zsolt515
Ok király vagy!!! KÖSZ

zsolt515
Nekem ez kell mi az oldal cím??? LÉGYSZI ÍRJÁTOK LE!

banok
hattrick.org

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zsolt515
Üdv!
Nagyon jónek tûnek ez a játék vagy szórakoztatónak.
Ez netes vagy csak sima game? Ha neted adtok egy oldal címet?

matthias92
mellesleg vki egy barátságost szerdán?

matthias92
és az öt meccsen keresztül tartó veretlenségi sorozatom is megszakadt😞

matthias92
kikaptam
A ValenJuveCia letaszított a tabella élérõl,a Csépa SE idegenben 1-3as vereséget szenvedett el.
Várom már a visszavágót itthon...

JimKirk
Jogos, en is igy szoktam, de most annyira felborult az eletem a gyerkoc miatt, no meg anyosomek is szivjak az agyamat!😊<#sniffles>
Teljesen megfeledkeztem a HT-rol!

Egyesült Amerikai Emírségek Búvárválogatott 2 - 1 Budapesti Spartacus SE

1 - 0 Abod Bérczesi 13'
2 - 0 Norbert Lukács 16'
2 - 1 Sammeli Lönnberg 75'

Nincs serultem!😮
Christian88
ezt szezon elején generálta.Azóta lehet eladott jó játékosokat lesérült neki vagy te vettél =).Ne add fel máris!

már ki is adtam a mérkõzésutasításokat meg a kezdõcsapatot.
reszkess tyúkszembrigád! 😄
[Jakuza]
Megtortent. Nem kell megijedni ugysem az eredmeny a fontos es siman a tutyimutyi csapat szerepel ilyenkor nalam. 😄
Mondjuk lassan annyi serultem lesz, hogy mas nem is nagyon tud szerepelni.

kovacsgeri
hehe
szurkolók elvárása: ki fogunk kapni 😄

oksa, hívj meg
itt a csapatom
Christian88
dobj össze egy erõs védekezést és ellentámadás =)

[Jakuza]
Valaki szerdan egy bari ?

kovacsgeri
1-0ról megfordítottam 1-4re (y)

na de következõ fordulóban nem tudom mit csináljak........
az ellenfél toronymagasan elsõ, és mindenkit legalább 5 góllal megvert eddig, a játékosok TSI-je külön-külön nagyobb mint az egész csapatomé 😄

kár, hogy nincs 10-0-0 felállás 😄

[Jakuza]
bmy 0 - 4 Tyúkszembrigád

0 - 1 Filemon Kárai 8'
0 - 2 Bálint Németh 70'
0 - 3 Demény Csiszér 71'
0 - 4 Filemon Kárai 74'

Gyoztem, de ami fontosabb, hogy nem volt serules, pontosabban volt csak eppen az ellenfelem egyik jatekosa serult le.
Ami meg oromtelibb, hogy a masodik helyezett kikapott hazai palyan igy mar 5 pont az elonyom.
Igaz, mint ahogy mar leirtam a kovetkezo ket merkozesem ellene lesz, mikozben harom kezdo jatekosom serultlistan van.

Christian88
*végi exp.
*fele
nem megy az írás alig aludtam =(

na sikerült behúzni, de elég idegtépõ volt a vége...
Christian88
ezek már szerintem a meccs égi exp. gólok. Nem lehet, hogy a csapatodba a tapasztalatok nagyon alacsonyak? Mert ha az ellenfél játékosai tapasztaltabbak a vége felett potyoghatnak a gólok

én megmondtam elõre...
[Jakuza]
Hat vazz mindig a rendes csapat legyen a rendes felallaskent elmentve a baratsagos csapatot nem kell lementeni egyszeruen csak beallitod es elkuldod a rendes merkozesre pedig visszaall az alapcsapat, maximum ha serules van akkor kell valtoztatni.

Mondjuk pont azt hianyolom, hogy nem lehet tobb csapatosszeallitast lementeni.