Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyedben felhoznam a sracot, mert mar fejlodni ugysem nagyon fog!
Ha nem balhes, akkor ennyi idosen siman eladhatnad 30-50 milla kozott!
En is arra gyuurok, hogy ha az 5 edzett vedom eleri 19 eves kora elott a remek szintet, akkor 3-at bizti eladok beloluk "jo penzert"! Plusz meg ott vannak a 22-23 eves hatvedjeim akik mar most remekek, igy a vedelmem viszonylag biztos labakon fog allni!
Ha nem balhes, akkor ennyi idosen siman eladhatnad 30-50 milla kozott!
En is arra gyuurok, hogy ha az 5 edzett vedom eleri 19 eves kora elott a remek szintet, akkor 3-at bizti eladok beloluk "jo penzert"! Plusz meg ott vannak a 22-23 eves hatvedjeim akik mar most remekek, igy a vedelmem viszonylag biztos labakon fog allni!
gondolkoztam, hogy pénzzé teszem, de inkább megtartom, kinevelem én, úgyis védõt edzek 😄
Jo a srac nagyon! Mar csak abban kell remenykedned, hogy normalis mentalitasu jatekos lesz!
Nekem most o a legnagyobb tehetsegem:

Nekem most o a legnagyobb tehetsegem:
A héten 20milliót kidobtam a kukába szinte egy rossz igazolással 😞
két fület nyitottam meg firefoxban két küldönbözõ svéd játékossal, és az utolsó pillanatban természetes, hogy a rossz játékosra nyomtam a licitet :'(.
Egy 34 éves játékos, aminek minden képessége szinte 0, védekezése pedig remek... most már kirúgni sem érdemes, nemtom mi legyen vele. játszattam barátságoson, de elég gyenge
két fület nyitottam meg firefoxban két küldönbözõ svéd játékossal, és az utolsó pillanatban természetes, hogy a rossz játékosra nyomtam a licitet :'(.
Egy 34 éves játékos, aminek minden képessége szinte 0, védekezése pedig remek... most már kirúgni sem érdemes, nemtom mi legyen vele. játszattam barátságoson, de elég gyenge
köszi.
tévedtem, meglehet!
most találtam a szabályzatban:
Az akadémia bezárása
Ha meg szeretnéd szüntetni az akadémiádat, azt az ifibajnokság szünetében vagy akkor teheted meg, ha az ificsapatod nem tagja semmilyen ifibajnokságnak. 6 hétig azonban mindenképpen fent kell tartanod.
most találtam a szabályzatban:
Az akadémia bezárása
Ha meg szeretnéd szüntetni az akadémiádat, azt az ifibajnokság szünetében vagy akkor teheted meg, ha az ificsapatod nem tagja semmilyen ifibajnokságnak. 6 hétig azonban mindenképpen fent kell tartanod.
nemtudom, szerintem már ha van akadémiád, akkor nem lehet visszavonni...
srácok, felhozzam? 😄
ificsapatot meg lehet szüntetni?
mert anyagilag kicsit szarban vagyok, és nem igazán engedhetem meg magamnak...
mert anyagilag kicsit szarban vagyok, és nem igazán engedhetem meg magamnak...
az igen!!!!
szétnéztem az ifiben már egy kicsit, srácból még lesz valaki! 😄

😄DDD
van sok ilyen...
pl a barátaival golfozott, meg nem is tudom már mik... 😄
de a vége mindig az, hogy így múlik el a világ dicsõsége
pl a barátaival golfozott, meg nem is tudom már mik... 😄
de a vége mindig az, hogy így múlik el a világ dicsõsége
kirúgtam egy játékost tegnap és kíváncsi voltam mi lett azóta vele. 😄
ez fogadott az adatlapja helyett: A(z) 245828953 azonosítójú játékos legutóbb sörfõzõt nyitott a helyi kocsma mellett. Így múlik el a világ dicsõsége." 😄😄😄:ASD:ASDASD
ez fogadott az adatlapja helyett: A(z) 245828953 azonosítójú játékos legutóbb sörfõzõt nyitott a helyi kocsma mellett. Így múlik el a világ dicsõsége." 😄😄😄:ASD:ASDASD
már megoldva, de azért köszi!
hattrickbe bejelentkezel, ott a beállítások és azon belül a biztonsági kód, itt megadsz egy kódot, ne ua mint a jelszavad, majd mész az organizerbe, beírod és már tölti is
ok, köszi
most kérdeztem. itt van elõttem megnyitva a progi, de nem tudom, hogy tudom belevarázsolni az én csapatom adatait. 😄
leszedtem, megnyitottam ezt a ht organizert, de nem tudok vele mit kezdeni... :S
Jo cucc nagyon!
Erdemes kissebb valtoztatasokkal ugy osszeallitani a csapatot ahogy a progi ajanlja, igy a legutokepesebb 11-el tudsz kiallni!
Mas:
Temperamentumos jatekos is az elkerulendok koze tartozik, vagy az meg hatareset?
Erdemes kissebb valtoztatasokkal ugy osszeallitani a csapatot ahogy a progi ajanlja, igy a legutokepesebb 11-el tudsz kiallni!
Mas:
Temperamentumos jatekos is az elkerulendok koze tartozik, vagy az meg hatareset?
ok, köszi! meglesem akkor.
nem elszó kell hozzá, de látom már leírták... 😄
geo: ez segít összeállítani a csapatot, nyilvántartja neked az edzések hatását, sok okosság van benne... 😄
geo: ez segít összeállítani a csapatot, nyilvántartja neked az edzések hatását, sok okosság van benne... 😄
mire jó ez a progi?
"Ez a jelszó a CHPP-alkalmazásokhoz szükséges, és a biztonságodat szolgálja"
"A biztonsági kód nem lehet azonos a normál jelszavaddal."
"CHPP-alkalmazás használatakor ügyelj arra, hogy a biztonsági kódodat add meg."
"A biztonsági kód nem lehet azonos a normál jelszavaddal."
"CHPP-alkalmazás használatakor ügyelj arra, hogy a biztonsági kódodat add meg."
Letöltöttem és feltelepítettem a Hattrick Organizer programot,és most hiába írom be a jelszót és a felhasználónevet,nem tölti le az adatokat,mivel azt írja ki,hogy probléma adódott,sikertelen bejelentkezés.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
eladó
Nisse Andersson (56192308)
Sverige 31 éves és 79 napos, következõ születésnap: 2009-08-25
Forma: pocsék, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata nagyszerû, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2007-07-14 óta)
TSI: 10 930
Fizetés: 2 383 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 13/20 világklasszis
Szélsõjáték: 9/20 nagyszerû
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 5/20 középszerû
Határidõ: 2009-07-25 17:25
Kikiáltási ár: 180 000 eFt
Nisse Andersson (56192308)
Sverige 31 éves és 79 napos, következõ születésnap: 2009-08-25
Forma: pocsék, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata nagyszerû, és csapnivaló vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Banok FC (2007-07-14 óta)
TSI: 10 930
Fizetés: 2 383 eFt/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
Lapok: 1
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Kiszámíthatatlan
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 13/20 világklasszis
Szélsõjáték: 9/20 nagyszerû
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 2/20 pocsék
Pontrúgás: 5/20 középszerû
Határidõ: 2009-07-25 17:25
Kikiáltási ár: 180 000 eFt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
érdekesen hangzik, hát várom hogy meglegyen a csapat aztán belevágok.😊 köszi!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
vizuális élményed nem sok lesz, mivel a meccsekrõl csak szöveges kommentár van,de mindenképpen ajánlom, hogy olvasd át a szabályzatot
Szia, ez úgy mûködik, hogy nagy valószínûséggel 7ed osztályban kapsz egy igencsak bóvli csapatot, csináld meg elõször a manager képzõt, amibõl fogsz tudni venni egy jó edzõt csapnivaló vezetõi képességgel, nem kell másmilyen, ez tökéletes kezdéskor! ne foglalkozz a játékosokkal, eldöntöd, milyen edzésre mész rá! Ne vegyél játékost addig! pl védekezés 5+5 védõ ugye, heti 2 meccs van, csütörtökön van mindig az edzés, és a 2 meccsen játszott játékosok kapják az edzést, de max 90 percnyit, vagyis hiába játszatnád mind a 2 meccsen, akkor is csak 1 meccsnyi edzést kap, vagyis érdemes 2 meccsre való 17 éves fiatalokat beszerezni, és bajnokin ez az 5, barin a másik 5 játsszon(532v541), természetesen lehet középpályásokat is, ott csak 3+3, viszont gyorsabban fejlõdnek, vagy kapus 1+1, csatár 3+3! amire figyelj, hogy nem játszathatsz 3 belsõ védõnél vagy 3 belsõ kp-nál, és 3 csatárnál (343) többet SOHA, különben edzésvesztés lesz, nem éri meg! védõknél a 3 belsõ és 2 szélsõ is 100% edzést kap, kp sornál a 3 belsõ kp 100% a 2 szélsõ (352v451 esetén) vagy még szélsõket lehet, azok fejlõdnek leggyorsabban, de ezek a legolcsóbbak is, sose edzettem szélsõt 😊 gyakorlatilag 6-7 szezon óta kp-kat edzek, sose változtattam edzést, nem érdemes, ha eldöntötted, mit akarsz, akkor onnantól az az egy edzés amíg nem fejlõdnek minimum egy világklasszis szintig, egyik sor mehet piacra, másikkal mész a 6od osztályba, közben veszel új 17 éveseket, és a maradékból vehetsz már a többi csapatrészre is játékot erõsíteni, ha nem így teszel, lehet másképp is játszani, akkor 5ös osztály körül meg fogsz halni a csapatoddal, mert nem lesz utánpótlás. 2 féle fiatal képzés van, van egy lottós, amibõl random húzol egy ifit minden héten, nincs vele idõtöltés, csak húzol és kész! vagy van akadémia, ahol játszatod a fiatalokat, Te döntöd el, hogy edzed õket., és ha sikerül egy jó ifit kifognod, akkor van esélyed jó pénzért eladni, 17 évesen tudod felhúzni innen, max 19 éves koráig tudod játszatni. Asszem sokat írtam, remélem elküldi 😄
sziasztok!
regeltem erre a hattrickre, miután az indexen olvastam ezt a magyar gyõzelmet. már úgy is vágytam valami focis menedzserkedõs játékra, mivel az fm már sajna kezdi kinõni a gépemet. ez mennyire összetett dolog, meg hogy mûködik az egész? jelenleg a csapatomra várok. pl. egy FM-re mennyiben hasonlít ez a hattrick játékélményben? ha valaki mesélne egy kicsit azt megköszönném😄
regeltem erre a hattrickre, miután az indexen olvastam ezt a magyar gyõzelmet. már úgy is vágytam valami focis menedzserkedõs játékra, mivel az fm már sajna kezdi kinõni a gépemet. ez mennyire összetett dolog, meg hogy mûködik az egész? jelenleg a csapatomra várok. pl. egy FM-re mennyiben hasonlít ez a hattrick játékélményben? ha valaki mesélne egy kicsit azt megköszönném😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Mit varsz toluk? index....
Amugy te vagy az a srac az NB1-hu-rol aki ugyszinten banok nevvel irogat es streamel?! Mert ha te vagy, akkor erdekelne az Ujpest-olahok meccs!😊
Amugy te vagy az a srac az NB1-hu-rol aki ugyszinten banok nevvel irogat es streamel?! Mert ha te vagy, akkor erdekelne az Ujpest-olahok meccs!😊
HI!
1 kapus edzõ (ha kapust edzel akkor 9)
9 segédedzõ (ha kapus edzel akkor 1)
9 gyúró (csökkentik a sérülések kockázatát)
orvost csak akkor ha olyan sérülted van akit hamar fel akarsz gyógyítani
1 kapus edzõ (ha kapust edzel akkor 9)
9 segédedzõ (ha kapus edzel akkor 1)
9 gyúró (csökkentik a sérülések kockázatát)
orvost csak akkor ha olyan sérülted van akit hamar fel akarsz gyógyítani
jójó, de akkor is nagyot néztem. 😄
hát végülis a legnagyobb online focimanager játék 😄
beszarok még az index is megírta! <#wow2>#wow2>
Ketto es negy millio kozotti osszegre emlexem, azt hiszem annyit kaptal+ a szurkolok eves tagdijja!
köszi!