Hattrick

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem nagy pénz, de azért jó üzlet volt. <#vigyor3>

egy 33 éves megfelelõ kapusról van szó egyébként <#vigyor3>
Magic Boy
A szünetben vagy a meccs nem lehet semmit se csinálni csak nézni a meccset?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

matthias92
meccs alatt sehogy. meccs elõtt negyedórával tudsz.

meccs elõtt lehetett volna.
matthias92
2-0 oda. az ellenfél kapott egy sárgát. 57%-os labdabirtoklás oda. semmi esélyem :S

Magic Boy
Hogy tudok szünetben utasításokat adni?

Magic Boy
Én is vezetek és egy kapuzok eddig. (25. perc)
A HO szerint 4-0-ra (60%) nyerek és az is meglepõ lenne (76 %, hogy nem lõ gólt), ha gólt lõne nekem.

kovacsgeri
Nem hiszem el, ma is lesérül egy remek védõm....... ha sok meccsre sérült le teszem is ki átadóra!

Láma!
vezetek jeeee

Láma!
fakkk... egyik kapusom lesérült, de már 3 támadásom volt ellentõl semmi, remélem nyerünk, eddig 0-0

banok
már megint lesérült egy játékosom. <#boxer> 1-1 z állás.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

én 0-0ra állok, kész csoda, hogy még nem kaptam gólt.
kovacsgeri
21 perc alatt 3-0ra vezetek a botcsapat ellen!

kovacsgeri
ott, ahol a csapat felállását állítod van egy legördülõ menü -- csapat hozzáállása
az egyéni utasítások pedig a játékos neve mellett a karikára kattintva változtathatók

(a menedzserképzõ elvégzése feltétel ezekhez asszem)

Magic Boy
Srácok két kérdés:
Hogyan lehet beállítani a csapoat hozzáállását?
Hogyan lehet egyéni utasítást adni (védekezõ, középre, stb...) egy játékosnak?

Rudee
2 meccs után azért korai kijelenteni, hogy bármi is biztos lenne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Mo.Organ
persze hogy van. gomb focizd le a meccset 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

dienesoft
Sziasztok!

Van olyan program a Hattrickhoz, amivel élõben lehet nézni pl: 2d-ben a mérkõzést? Tehát ne csak a szöveget lehessen nézni, hanem magát a meccset esetleg lehet-e követni?

kovacsgeri
Én is az egyetlen botcsapattal játszom a csoportban, laza játékot játszom, de bízom benn, hogy nem tréfálnak meg. A bennmaradás nekem már fix szerintem.

nálunk sajna nincsenek botok... :S
én az egyik botcsapattal fogok játszani, szóval kötelezõ lenne hozni a meccset, mert ezen múlik a bentmaradásom
JimKirk
Ma oriasi meccs lesz, csoportrangadot jatszok egy tavalyi VI. osztalyu csapattal!

A HO szerint tobb mint 4 gollal fogok nyerni, viszont ez azert erdekes mert az ossz. es az egyeni TSI-je is joval tobb az ellenfelnek!
<#eljen>
rvn
kihivtalak

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

én holnap felteszek mindent egy lapra és kreatív játékot fogok játszani. minden szélsõm, legyen az a középpályán vagy a védelemben rendelkezik specialitással. szóval teszek egy próbát.
Rudee
Én holnap pont hazaérek a meccsre.
Idegenben a mögöttem álló ellen 5-4-1 és játéktördelés lesz a terítéken, hátha pontot tud szerezni a csapat. Már egy döntetlennel is elégedett lennék.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hungeo fc ifi (1315607)

hívj ki
rvn
pls a csapat id jét tedd be nekem h ki tudjalak hívni.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

matthias92
én szivesen tolnék egyet
Csépa SE U19 vagy iesmi
amugy én a csillagokból szoktam kalkulálni, bár az sem mindig jó, ma láttam 80 tsi-s tagot aki 2ésfél csillagot hozott az utolsó mérkõzésén 32 évesen.
am a 18. próbatételt hogyan kell teljesíteni? merénmá nemtudom :S

rvn
Az eléggé pontatlan, mert lehet egy csapat 30 fövel 30000 Tsi vel, vagy egy csapat 20 fõvel 30000 tsi vel és már nem mind1.

Valaki ifi barátságost?

nemértem, hogy miért a csapat összTSI-jébõl akartok kalkulálni
Hu!A holnapi meccsemen nem leszek itthon.De...ööö...nézelõdök..."Mi vagyunk elõnyösebb helyzetben".Aztán...tsi...enyém:9550(most turbóztam rá,az elején k...ára elszartam)az övé:8250!Aztán én 3. vagyok a csoportban,õ pedig 5.!Ez már 3-0 ide!Bár csak a meccsen is ilyen simán nyernénk!Aztán...szerintem ezt a kapust fogja játszatni,mivel õ a legjobb fél csillagos(jesszusXD),van itt neki 2 jó szélsõhátvéd,szóval 4-4-2,vagy pedig 3-5-2!Az elõzõ meccsén...2-1-re nyert...és nem állított be taktikát!(?)Na gyerekekek ilyen egy profi esélyelemzés!XD

Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

rvn
Valaki egy ifi barátságost?

matthias92
Nyert az ifi 0-6ra. Adta neki 😊
Szurkoljatok holnap a Csépa SE-nek (igaziból Csépai SE, de nekik is lehet, szerdán 8-4re verte a csapat itthon Kisújszállást. jómeccs volt, rengeteg helyzettel).

djrushboy
Egyébként írhatnád aztis hogy húzzúk le a fórumtársunkat akció😄😄

djrushboy
Na jó én azthiszem meek színházba!<#buck><#szomoru1>Holnapra mindenkinek jó taktikázást és sok sikert!Jelentkezek az eredményel holnap!Szurkoljatok nekem hogy holnap nyerjek htn!És hogy nyerjen a csapatom(igazi xD) Gyömrõn!
Aloha!további szép napot!

Fenrir
Nos a következõ meccsen megpróbálok egy lazázást, az ellenfélnek harmadannyi TSI-je van mint nekem 😊

A halál csupán a kezdet...

bereggeltem a hattrickhun.info domaint, meg igényeltem tárhelyet hozzá
djrushboy
höhö!és mennyiért akarnád megvenni 1 millka?😄 xD😄😄

Láma!
😄DDDDDDDD

Magic Boy
Nekem kell.

Eladod nekem most én föledzem eladom és kaszálok vele.<#ravasz1>

Segítsük a csóró fórumtársunkat akció.<#vigyor5><#nevetes1>

Láma!
amint 17 évesen meglépte, szólj. akkor eladom az egyik kapusom, és veszem a tiédet.
árban megegyezünk😊

Prog. Fc vagyok HT-ben.

djrushboy
Csao!Kell akkor a kapus?mert még 2 edzés neki és kiemelkedõ!és megegyezhetünk az árban is!😊

Láma!
a csapatszellem hüvös...

matthias92
nézd meg, hogy az elõzõ meccsén mien felállásban játszott.

amúgy elakartam adni a két kapusomat hogy vegyek egy kiemelkedõt. hát meggondoltam magam, drágább a kiemelkedõ, mint a két kapus ára együtt.
átálltam kp-kat edzetni, már felis vettem a 9 segédedzõt, és elbocsájtottam a 9 kapusedzõt.
17 évesek for ever 😊) szezon végén eladom a gyengébbeket, helyet csinálok a "saját gyártmányoknak" meg az erõsebbeknek 😊

jhetedikj
Én is erre gondol egyébként, a szerda meccsemen is Középen támadás volt beállítva had gyakorolják a srácok. Akkor asszem ez lesz köszi! :-)

anno 1987

kovacsgeri
mikor, ha nem ilyenkor tennéd meg? 😊 ha az ezt követõ héten könnyû meccsed lesz, akkor tedd be mindenképp (csapatszellemet lesd meg elõtte, h milyen)

kovacsgeri
Középsõ védelme nem lehet olyan erõs értékelések alapján. Mondanám, hogy koncentráld középre az embereidet, de a két középpályása meg a széleken támadó.
Két szélen mindenképpen legyen hátvéded, esetleg egy 3-5-2t megkockáztatnék, de egy középpályást védekezõ felfogásban játszatnék.
A játékosok skilljeit nem ismerve nehéz így megmondani a taktikát.

Láma!
eddig sosem mertem megjátszani,mert mindig belebuktam de szerintetek a hétvégére betegyem a meccset "a szezon legfontosabbjának"? a bajnoki cimért ö az egyetlen riválisom és idegenbe megyek.

jhetedikj
Hétvégén a csoportelsõt fogadom otthon, aki hatodból esett ki. Viszont már 1 hónapja nem lépett be szóval tudom milyen felállással fog támadni. Középpályát biztosan hozom, viszont marha erõs hozzám képest a védelme. Úgy érzem van ellene esélyem,mit javasolnátok ellene?

Meccs Id: 242052005

anno 1987