Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy 33 éves megfelelõ kapusról van szó egyébként <#vigyor3>#vigyor3>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A HO szerint 4-0-ra (60%) nyerek és az is meglepõ lenne (76 %, hogy nem lõ gólt), ha gólt lõne nekem.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
az egyéni utasítások pedig a játékos neve mellett a karikára kattintva változtathatók
(a menedzserképzõ elvégzése feltétel ezekhez asszem)
Hogyan lehet beállítani a csapoat hozzáállását?
Hogyan lehet egyéni utasítást adni (védekezõ, középre, stb...) egy játékosnak?
Van olyan program a Hattrickhoz, amivel élõben lehet nézni pl: 2d-ben a mérkõzést? Tehát ne csak a szöveget lehessen nézni, hanem magát a meccset esetleg lehet-e követni?
A HO szerint tobb mint 4 gollal fogok nyerni, viszont ez azert erdekes mert az ossz. es az egyeni TSI-je is joval tobb az ellenfelnek!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Idegenben a mögöttem álló ellen 5-4-1 és játéktördelés lesz a terítéken, hátha pontot tud szerezni a csapat. Már egy döntetlennel is elégedett lennék.
Szar Bayern, szar Bayern :)
hívj ki
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Csépa SE U19 vagy iesmi
amugy én a csillagokból szoktam kalkulálni, bár az sem mindig jó, ma láttam 80 tsi-s tagot aki 2ésfél csillagot hozott az utolsó mérkõzésén 32 évesen.
am a 18. próbatételt hogyan kell teljesíteni? merénmá nemtudom :S
Valaki ifi barátságost?
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Szurkoljatok holnap a Csépa SE-nek (igaziból Csépai SE, de nekik is lehet, szerdán 8-4re verte a csapat itthon Kisújszállást. jómeccs volt, rengeteg helyzettel).
Aloha!további szép napot!
A halál csupán a kezdet...
Eladod nekem most én föledzem eladom és kaszálok vele.<#ravasz1>#ravasz1>
Segítsük a csóró fórumtársunkat akció.<#vigyor5>#vigyor5><#nevetes1>#nevetes1>
árban megegyezünk😊
Prog. Fc vagyok HT-ben.
amúgy elakartam adni a két kapusomat hogy vegyek egy kiemelkedõt. hát meggondoltam magam, drágább a kiemelkedõ, mint a két kapus ára együtt.
átálltam kp-kat edzetni, már felis vettem a 9 segédedzõt, és elbocsájtottam a 9 kapusedzõt.
17 évesek for ever 😊) szezon végén eladom a gyengébbeket, helyet csinálok a "saját gyártmányoknak" meg az erõsebbeknek 😊
anno 1987
Két szélen mindenképpen legyen hátvéded, esetleg egy 3-5-2t megkockáztatnék, de egy középpályást védekezõ felfogásban játszatnék.
A játékosok skilljeit nem ismerve nehéz így megmondani a taktikát.
Meccs Id: 242052005
anno 1987