Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl lehet csinálni már egy jót 159 millióért vagy egy megfelelõt 47 millióért, de azt szokták írni a vezetõi képessége legyen min. megfelelõ úgy éri meg igazán. Azt meg számítsd bele,ha így akarsz edzõt csinálni 1 teljes szezont el kell nálad töltenie.
anno 1987
ö most edzö vagy játékos akiböl edzöt szeretnél?
mert ha játéks, akkor maximum megfelelõ de inkább gyenge edzö lesz, viszont ahhoz is el kell töltenie a csapatodban legalább egy teljes szezont!(16 hét)
mert ha játéks, akkor maximum megfelelõ de inkább gyenge edzö lesz, viszont ahhoz is el kell töltenie a csapatodban legalább egy teljes szezont!(16 hét)
Ok, hogyha mondjuk ot megveszem akkor belole milyen edzo lesz ?
Forma: csapnivaló, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata jó, és középszerû vezetõi képessége van.
Forma: csapnivaló, erõnlét: megfelelõ
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata jó, és középszerû vezetõi képessége van.
Swedish people are albino monkeys
Az edzõi képessége: jó edzõ/megfelelõ edzõ és csapnivaló vezetõi képesség
A tapasztalatot akkor kell nézni, ha a saját játékosodból akarsz edzõt csinálni vagy egy olyant venni aki késõbb edzõ lesz. Az hogy milyen a tapasztalata az edzõnél nem számít.
A tapasztalatot akkor kell nézni, ha a saját játékosodból akarsz edzõt csinálni vagy egy olyant venni aki késõbb edzõ lesz. Az hogy milyen a tapasztalata az edzõnél nem számít.
anno 1987
Tehat a tapasztalata legyen jo vagy megfelelo es a vezetoi kepessege pedig csapnivalo?
Szia!
Az edzõi képessége befolyásolja azt, hogy milyen gyorsan fejlõdnek a játékosok. A vezetõi képesség annyiban számít,hogy magasan tartja a csapatszellemet(TS) és ezáltal jobban teljesít a csapat így a vereségeket is könnyen kiheverik viszont ez nem fontos VII osztályban mert ott úgy is mindenki verhetõ. A támadó felfogású edzõ a támadást segíti,de kevesebb lesz a védekezésed, a védekezõ felfogású az ellenkezõje, a semleges pedig nem erõsít vagy ront egyik értéken sem.
Ha most kezdted a játékot neked egy jó/csapnivaló(54 m) vagy megfelelõ/csapnivaló(16 m) edzõre van szükséged. Ezenkívül ha kiválasztottad az edzést edzhetõ 17/18 éves jó/megfelelõ fõképességû fiatalokra akikkel az összes edzhetõ helyet érdemes kitöltened. Ha ezeket kiedzed lesz sok pénzed és jobb játékosokat tudsz majd venni.😊
Az edzõi képessége befolyásolja azt, hogy milyen gyorsan fejlõdnek a játékosok. A vezetõi képesség annyiban számít,hogy magasan tartja a csapatszellemet(TS) és ezáltal jobban teljesít a csapat így a vereségeket is könnyen kiheverik viszont ez nem fontos VII osztályban mert ott úgy is mindenki verhetõ. A támadó felfogású edzõ a támadást segíti,de kevesebb lesz a védekezésed, a védekezõ felfogású az ellenkezõje, a semleges pedig nem erõsít vagy ront egyik értéken sem.
Ha most kezdted a játékot neked egy jó/csapnivaló(54 m) vagy megfelelõ/csapnivaló(16 m) edzõre van szükséged. Ezenkívül ha kiválasztottad az edzést edzhetõ 17/18 éves jó/megfelelõ fõképességû fiatalokra akikkel az összes edzhetõ helyet érdemes kitöltened. Ha ezeket kiedzed lesz sok pénzed és jobb játékosokat tudsz majd venni.😊
anno 1987
Hello, hogyha a kezdo edzomet szeretnem lecserelni akkor mire figyeljek?
Milyen tulajdonsagok a fontosak az edzonel?
Milyen tulajdonsagok a fontosak az edzonel?
Én is gyõztem a hétvégén:
Magic Family-JuToma 4-1
Sérülés nem volt.
Most jön hat rangadóm.
Ha legalább 4-e nyerek akkor már elégedett leszek.
A szezon végére szeretnék legalább 3. lenni.
Úgy látom hogy ehhez még erõsítenem kell a csapat támadójátékát, de reménykedek, hogy meg lesz az a 3. hely.
Magic Family-JuToma 4-1
Sérülés nem volt.
Most jön hat rangadóm.
Ha legalább 4-e nyerek akkor már elégedett leszek.
A szezon végére szeretnék legalább 3. lenni.
Úgy látom hogy ehhez még erõsítenem kell a csapat támadójátékát, de reménykedek, hogy meg lesz az a 3. hely.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
miért vagy rá ennyire büszke, hogy még a neved is ez? 😄D
😄DDDDDD
Koszonom!
Tegnap eros izgalmi alapotban majdnem bovitettem 18k-ra csak nem voltam biztos benne, hogy pontosan mennyi helyet kell megadni...
Koszonom!
Tegnap eros izgalmi alapotban majdnem bovitettem 18k-ra csak nem voltam biztos benne, hogy pontosan mennyi helyet kell megadni...
mivel bõvíted és nem új stadiont építesz, ezért csak annyit kell, amennyivel bõvíteni szeretnéd 😄
csak az extrát
A bovitesnel csak az epitendo extra helyeket kell megadni, vagy a bovites elotti helyeket is hozza kell szamolni?
megint írtam a blogba <#vigyor3>#vigyor3>
hát a 12 ezresben már nemtudom hanyadik meccs óta teltház volt, szóval ideje volt már bõvíteni
na leadtam a megrendelést a stadionra, 20 ezres lesz 120 misiért
Juhéé megint nyert az ifi ráadásul 0-6-ra😄
Egy múlt héten érkezõ játékosnak pedig adott 5,5 csillagot középpályán!
Egy múlt héten érkezõ játékosnak pedig adott 5,5 csillagot középpályán!
anno 1987
Elég is lenne érte annyi.
Viszont ha úgy fejlõdik, mint a korábban felhozott Vargha (szintén középszerû védekezéssel hoztam fel és nemrég lépett jóra), akkor lehet benne potenciál a jövõre nézve.
Viszont ha úgy fejlõdik, mint a korábban felhozott Vargha (szintén középszerû védekezéssel hoztam fel és nemrég lépett jóra), akkor lehet benne potenciál a jövõre nézve.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Neked múlt héten derült ki errõl a srácról, hogy középszerûn van a védekezése. Remélem legalább jó-ig tudom majd feledzeni és 17/0 jó pénzt hozhat, most rá fogok majd koncentrálni.😊
András Váradi
15 éves és 87 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés: középszerû (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: gyenge (maximum ismeretlen)
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen
András Váradi
15 éves és 87 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés: középszerû (maximum ismeretlen)
Játékszervezés: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Szélsõjáték: ismeretlen
Átadás: gyenge (maximum ismeretlen)
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás: ismeretlen
anno 1987
ja bocs, félreolvastam... <#kuss>#kuss>
Hát ez elég idõs már én ha nehéz szívvel is de inkább kirúgnám a helyedben. Kár belé az edzés,mert ha esetleg megfelelõig felnyomod akkor se adnak érte sokat.
Viszont látom van 1-2 ígéretes ifid, ott mit edzel?
Viszont látom van 1-2 ígéretes ifid, ott mit edzel?
anno 1987
jó ha egy millát megkap érte... :C
Hat a magatartasa jo, igy talan megeri jo vedekezesig edzeni! Akkor talan kapsz erte par 10 millat!
Szerintem nem érdemes rá edzést pazarolni, mert hasonló 17 évest kapsz 200e-ért kb. én ki szoktam rúgni az ilyeneket
Ilyen nincs!
2-2!
2-2!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Nem lett valami nagy durranás, talán megpróbálom kicsit edzeni:
Szókratész Bakos (261513528)
Magyarország 18 éves és 65 napos, következõ születésnap: 2009-11-20
Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Pepita F.C. (2009-10-04 óta)
TSI: 60
Fizetés: 50 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerû
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: csapnivaló
Szókratész Bakos (261513528)
Magyarország 18 éves és 65 napos, következõ születésnap: 2009-11-20
Forma: megfelelõ, erõnlét: gyenge
Szimpatikus fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és megfelelõ vezetõi képessége van.
Tulajdonos: Pepita F.C. (2009-10-04 óta)
TSI: 60
Fizetés: 50 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerû
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsõjáték: pocsék
Átadás: csapnivaló
Gólszerzés: pocsék
Pontrúgás: csapnivaló
2. félidõben kaptunk 3 gólt, így már 2-5 a románok ellen.
Meccs után azt hiszem a jelenlegi legidõsebb játékost hozom fel az ifibõl. Középhátvédként
-ot rendre hozza és Õ a csapatkapitány is.
Meccs után azt hiszem a jelenlegi legidõsebb játékost hozom fel az ifibõl. Középhátvédként
-ot rendre hozza és Õ a csapatkapitány is.Szar Bayern, szar Bayern :)
passz, viszont felkeltette az érdeklõdésem. 😄
Múltkor láttam itt valamelyik topicban egy hasonló játokot mint ez a hattrick csak mindezt egy játékos bõrébe bújva nem pedig a csapatot kell irányítani. Sajnos most nem találom sehol, valaki nem tudná belinkelni?
anno 1987
#8765, #8787: kész <#eljen>#eljen>
Na megírom én is akkor az azonosítóm
gercse 584538 182.Fc Juventus
én most egy 3-3-at játszottam otthon, felemés meccsen, kétszer is az ellen vezetett, azán 3-2-re én, de reális eredmény, sztem
gercse 584538 182.Fc Juventus
én most egy 3-3-at játszottam otthon, felemés meccsen, kétszer is az ellen vezetett, azán 3-2-re én, de reális eredmény, sztem
ok, erre gondoltam én is, de nézd meg az én majd az õ csapatát...
Azta a Karton FC-t oda-vissza meg kellene verned, akkor még van némi esély.