Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tulajdonképpen amíg az edzett kapusom nem sérül meg addig nincs olyan nagy baj.
A héten úgy is körbe akartam nézni a piacon, ezek helyett veszek 200 ezerért még talán jobb játékost is. xD
A héten úgy is körbe akartam nézni a piacon, ezek helyett veszek 200 ezerért még talán jobb játékost is. xD
anno 1987
Zdubiel tud 3 csillagot is, ha védekezõ felfogásban játszik (ahogy Bródy).
Majd adok neked tanácsot hétfõn még MSN-en, ha még kéred persze.
Majd adok neked tanácsot hétfõn még MSN-en, ha még kéred persze.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hát van ilyen,én is kikaptam az utolsó helyen álló csapattol amikor 4. voltam.😞
De most már esélyük sincs ezzel a felállással,mert most is vettem egy lengyel 2 és fél csillagos csatárt.<#vigyor3>#vigyor3>
De most már esélyük sincs ezzel a felállással,mert most is vettem egy lengyel 2 és fél csillagos csatárt.<#vigyor3>#vigyor3>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Az a pláne, hogy a csapat akivel játszottam már rég nem is állít csapatot holnap lesz tulajdonos nélküli csapat.://
anno 1987
2-1-re kikaptam végül teljesen esélyesként...
Négy kezdõ emberem lesérült...
és még a hattrick is be van lassulva...
<#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru1>#szomoru1><#violent>#violent>
Négy kezdõ emberem lesérült...
és még a hattrick is be van lassulva...
<#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#szomoru2>#szomoru2><#szomoru1>#szomoru1><#violent>#violent>
anno 1987
helyes<#eljen>#eljen>
Nagyon szép eredmény így elsõ alkalomra fõleg idegenben. Én is azt tanácsolnám inkább tölts itt +1 szezont minthogy VI.-ból meg visszaess.
anno 1987
Helló!
Nyertem 3-2-re!0-1,1-1,2-1,3-1,3-2!Blogra megírom a részleteket!
Nyertem 3-2-re!0-1,1-1,2-1,3-1,3-2!Blogra megírom a részleteket!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
felesleges lenne feljutnod...
megnéztem a kettõtök csapatát, idegenben jó eredmény ez a döntetlen.
ja és ne akarj ennyire feljutni elsõ évben, mert úgy jársz mint én, meddig még nem hogy pontot nem szereztem, de még gólt sem rúgtam... 😄DD
ja és ne akarj ennyire feljutni elsõ évben, mert úgy jársz mint én, meddig még nem hogy pontot nem szereztem, de még gólt sem rúgtam... 😄DD
Elsõ meccsem; FC BCN - LoS(A) Galacticos: 3-3
Sajnos döntetlen lett, pedig mindig vezettem... Sajnos csak a negyedik vagyok a csoportba, nem sok remény, hogy feljussak! <#rinya>#rinya>
Sajnos döntetlen lett, pedig mindig vezettem... Sajnos csak a negyedik vagyok a csoportba, nem sok remény, hogy feljussak! <#rinya>#rinya>
ha nem vigyázol, ennek feljutás lesz a vége! <#vigyor3>#vigyor3>
green monsters - Budapesti Spartacus SE 0-5
0 - 1 辜 (Gu) 达山 (Dashan) 5'
0 - 2 Dávid Lukács 38'
0 - 3 Ferenc Giron 40'
0 - 4 Milivoj Ver¹iæ 42'
0 - 5 Ferenc Giron 71'
0 - 1 辜 (Gu) 达山 (Dashan) 5'
0 - 2 Dávid Lukács 38'
0 - 3 Ferenc Giron 40'
0 - 4 Milivoj Ver¹iæ 42'
0 - 5 Ferenc Giron 71'
Grat! <#eljen>#eljen>
Örülök, hogy segíthettem!
Én is gyõztem:
Magic Family - Killer Ants 4 - 1
Örülök, hogy segíthettem!
Én is gyõztem:
Magic Family - Killer Ants 4 - 1
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nah 6:1 lett a vége.😊
Köszönöm Magic Boy-nak,hogy össze állította nekem a csapatot,és õ segített,hogy ma gyõzhessek.<#vigyor3>#vigyor3>
Köszönöm Magic Boy-nak,hogy össze állította nekem a csapatot,és õ segített,hogy ma gyõzhessek.<#vigyor3>#vigyor3>
Bobby Reuter a szélen vezette végig a labdát és úgy gurított hálóba. Mit keres egy belsõ kp a széleken?
1:2 lett a vége is, szerintem egész szépen partiban voltunk, pedig elméletileg esélyünk sem volt nyerni
Bobby Reuter góljával sikerült az egy pontot elhozni. Ismét rajta múlott a meccs. Lassan megszánom és még a végén nem adom el... megveszi vki közületek?
kyky FC SunBulls - Banok FC 2 - 4
0 - 1 Guillermo Pérez Francesch 23'
0 - 2 Viggo Vad 32'
0 - 3 Attila Sztankay 41'
0 - 4 Manuel Magister 42'
1 - 4 Gertjan Florizoone 57'
2 - 4 Tony Hansson 83'
0 - 1 Guillermo Pérez Francesch 23'
0 - 2 Viggo Vad 32'
0 - 3 Attila Sztankay 41'
0 - 4 Manuel Magister 42'
1 - 4 Gertjan Florizoone 57'
2 - 4 Tony Hansson 83'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hmm, maradt az 1-0 úgy, hogy a 2. félidõben semmi sem történt. A közel 30 milliós bevétel meg jókor jön 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
tudom, átadás képesség fontos, de ennyire 😄
direkt nyomatom is már egy pár hete az átadás edzést, lehet van hatása
direkt nyomatom is már egy pár hete az átadás edzést, lehet van hatása
közben 1-4 ide, és az organizer szerint is ilyesmi eredmény lenne az optimális,
és ami fura, hogy egy csapnivaló gólszerzésû, de jó átadású embert raktam csatárposztra a másik (jó) csatár mellé, és gólt szerzett (ezt is a HO tanácsolta)
és ami fura, hogy egy csapnivaló gólszerzésû, de jó átadású embert raktam csatárposztra a másik (jó) csatár mellé, és gólt szerzett (ezt is a HO tanácsolta)
a csapatom csak sárga laposokból, és sérültekbõl áll. Jövõhéten már szurkolókat kell behívnom a csapatba. 😞
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
na eddig tartott a csoda: 1:2
Eddig 1-1
Az egyetlen gólom így született:
13:31 A játék kezdett eldurvulni, és meg is lett az eredménye: István Kovács (Pinnyéd CF) csúnyán lesérült, és Bertalan Bánfalvi állt be helyette.
14:05 14 percnyi játék után Bertalan Bánfalvi a bal oldalról betört a büntetõterületre, és tíz méterrõl egy hatalmas bombát eresztett meg, mely a kapus kezét érintve a hálóban landolt: 0 - 1.
34 másodperces kellett neki a gólhoz😊)
Remélem azért megnyerem a meccset, papíron sokkal erõsebb vagyok, sajnos a két szélsõ védõm viszont lesérült😞
Az egyetlen gólom így született:
13:31 A játék kezdett eldurvulni, és meg is lett az eredménye: István Kovács (Pinnyéd CF) csúnyán lesérült, és Bertalan Bánfalvi állt be helyette.
14:05 14 percnyi játék után Bertalan Bánfalvi a bal oldalról betört a büntetõterületre, és tíz méterrõl egy hatalmas bombát eresztett meg, mely a kapus kezét érintve a hálóban landolt: 0 - 1.
34 másodperces kellett neki a gólhoz😊)
Remélem azért megnyerem a meccset, papíron sokkal erõsebb vagyok, sajnos a két szélsõ védõm viszont lesérült😞
anno 1987
geo, vígasztaljon, hogy nekem is siralmasan megyen. 😞
sõt úgylátom nemcsak én zakózok,hanem tesóm is. 3-5-2nél a középsõ védõt felfelé küldte a hülye, megfelelõ kapussal... legközelebb vegyen jobb kapust.
sõt úgylátom nemcsak én zakózok,hanem tesóm is. 3-5-2nél a középsõ védõt felfelé küldte a hülye, megfelelõ kapussal... legközelebb vegyen jobb kapust.
volt egy kis idõm meg kedvem, megcsináltam a logódat a fejlécedre. <#vigyor3>#vigyor3>
akinek van még csapatlogója és szeretné látni a fejlécén szóljon
akinek van még csapatlogója és szeretné látni a fejlécén szóljon
már nem csodálkozom, nem érett még meg a csapat a hatodosztályra... 😞
Szünetben pedig beáll a helyzetkihagyó Vitrant helyére a fiatal Lóránt, aki idén már hármat vágott a bajnokságban.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ja, ideje lenne már... 😄DD
Nah vezetek 1:0-ra😊
Nem is egyszerû gólt rugott az egyik játékosom:
23. perc: Madrid 1 - 0 állásra módosította az eredményt, amikor Márió Szepesy a szögletet Tino Nachtigallen felé rúgta, aki ügyesen beollózta a hálóba.
Nem is egyszerû gólt rugott az egyik játékosom:
23. perc: Madrid 1 - 0 állásra módosította az eredményt, amikor Márió Szepesy a szögletet Tino Nachtigallen felé rúgta, aki ügyesen beollózta a hálóba.