Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Banok FC - kyky FC SunBulls 4 - 1
34816 nézõ
1 - 0 Guillermo Pérez Francesch 26'
2 - 0 Aki Silvola 27'
3 - 0 Gunnar Liedwald 28'
3 - 1 Iuliu Bãdulescu 76'
4 - 1 Manuel Magister 81'
34816 nézõ
1 - 0 Guillermo Pérez Francesch 26'
2 - 0 Aki Silvola 27'
3 - 0 Gunnar Liedwald 28'
3 - 1 Iuliu Bãdulescu 76'
4 - 1 Manuel Magister 81'
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
8-0-ra kikaptam... 😄DD ez van...
viszont a honvéddal tarolok fm-ben. 😄D
viszont a honvéddal tarolok fm-ben. 😄D
1-0 maradt a vége. A listavezetõ és a 2 üldözõm is nyert, így minden változatlan.
Holnapi ifimeccs után írok majd blogra.
Holnapi ifimeccs után írok majd blogra.
Szar Bayern, szar Bayern :)
0:2-re vezet megint ellenem egy 4szer erosebb csapat nalam es persze mint mindig ezer kapufat rugok.
Budapesti Spartacus - Green Monsters
1 - 0 Pawe³ Kantecki 11'
2 - 0 Pawe³ Kantecki 38'
3 - 0 Pawe³ Kantecki 42'
4 - 0 Sammeli Lönnberg 44'
5 - 0 Milivoj Ver¹iæ 44'
Kanteckit ma raktam be elszor a kezdobe miutan a hetkozben 4 csillagot ert el a barin!😄 Csatar a srac!
1 - 0 Pawe³ Kantecki 11'
2 - 0 Pawe³ Kantecki 38'
3 - 0 Pawe³ Kantecki 42'
4 - 0 Sammeli Lönnberg 44'
5 - 0 Milivoj Ver¹iæ 44'
Kanteckit ma raktam be elszor a kezdobe miutan a hetkozben 4 csillagot ert el a barin!😄 Csatar a srac!
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Most 2:0 ide,másik gólt szintén ugyan az a játékos rúgta a 17. percben😊
Most 2:0 ide,másik gólt szintén ugyan az a játékos rúgta a 17. percben😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
10:45
Az idõrõl idõre elbizonytalanodó Pepita képtelen volt az edzõi utasításoknak megfelelõen játszani; a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége középszerû szintre esett vissza.
<#levele>#levele>
Az idõrõl idõre elbizonytalanodó Pepita képtelen volt az edzõi utasításoknak megfelelõen játszani; a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége középszerû szintre esett vissza.
<#levele>#levele>
Ilyesmim volt régebben, aztán bedobott neki egy megfelelõ szélsõjátékot, nehogy kapusom legyen már.
Én ellenfelem meg nem adott ki utasításokat és 10 napja be sem jelentkezett.
Ma megint a Real Budapest ellen játszok.
Múlthéten megvertem õket 6:1-re és most erõsödött a csapatom,remélem megint jó eredményt érek el ma.
Ha nem kaptam volna ki a Lyon ellen akkor most lehetnék a 4.helyen,de se baj akkor meg nagy lenne az esélye,hogy tovább jutnék,én meg még nem szeretnék😊
Múlthéten megvertem õket 6:1-re és most erõsödött a csapatom,remélem megint jó eredményt érek el ma.
Ha nem kaptam volna ki a Lyon ellen akkor most lehetnék a 4.helyen,de se baj akkor meg nagy lenne az esélye,hogy tovább jutnék,én meg még nem szeretnék😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Mármint a Bajnokságnak, elég gyenge bajnokság ez én nyertem, meg nagyon gyenge csapattal csak a védelmem volt jó, se középpálya, se támadás
http://www.twitch.tv/hegii
Én ifim csak holnap jáccik. 3 meccs van hátra, aztán jöhet vmi új bajnokság.
Van vki, akinek szintén ennyi meccs van hátra?
Van vki, akinek szintén ennyi meccs van hátra?
Bevállt a tippem végre van egy normális kapusom, egybõl hozott 5 csillagot. A középsõ védelmem pedig jó (Átlag alatt) lett 3 belsõ középpályással.😊
Meccset is nyertem:
OtiFC 1 - 3 PÁTK CF
0 - 1 József Zalánfi 16'
1 - 1 Mór Kovalik 29'
1 - 2 Csaba Kacsó 55'
1 - 3 Csaba Kacsó 67'
Meccset is nyertem:
OtiFC 1 - 3 PÁTK CF
0 - 1 József Zalánfi 16'
1 - 1 Mór Kovalik 29'
1 - 2 Csaba Kacsó 55'
1 - 3 Csaba Kacsó 67'
anno 1987
Nekem is van egy Koszeczem! 😄
Remélem ez is kapus lesz most egybõl ki is próbálom már megy a meccs:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Dávid Koszecz.
Ez a játékos jelenleg pocsék szintû Átadás képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Védekezés képességû játékosod.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Dávid Koszecz.
Ez a játékos jelenleg pocsék szintû Átadás képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy csapnivaló Védekezés képességû játékosod.
anno 1987
A hetkozbeni barin a csere csatarom 4 csillagot ert el, es golt is sikerult lonie a VI. osztalyu ellenfelnek! Ugy dontottem, hogy berakom a mai kezdocsapatba!
HAJRA SZPARI!😄
HAJRA SZPARI!😄
Elsõként felhívott megfigyelõm nem akármit talált 😄
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Szaniszló Szõke.
Ez a játékos jelenleg középszerû szintû Védés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlõdik, szerintem egy gyenge szintû Védekezés képességet is elérhet.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Szaniszló Szõke.
Ez a játékos jelenleg középszerû szintû Védés képességgel rendelkezik. Ha szépen fejlõdik, szerintem egy gyenge szintû Védekezés képességet is elérhet.
én speciel be sem tudok lépni
kicsit úgylátom felfejlõdött a védelmem:
Jobb oldali védelem: kiemelkedõ (Átlag felett)
Középsõ védelem: világklasszis (Éppen)
Bal oldali védelem: nagyszerû (Átlag felett)
5-4-1 formációban 0-3ra nyertünk idegenben
a kezdõ 11 már 58,5 csillagos 😊)
Jobb oldali védelem: kiemelkedõ (Átlag felett)
Középsõ védelem: világklasszis (Éppen)
Bal oldali védelem: nagyszerû (Átlag felett)
5-4-1 formációban 0-3ra nyertünk idegenben
a kezdõ 11 már 58,5 csillagos 😊)
Szerverstátusz
Rendszerinformáció (1)
A következõ két hét tervezett leállásai:
60 percre a következõ idõpontban: 2009-11-03 08:00
240 percre a következõ idõpontban: 2009-11-03 13:00
Rendszerinformáció (1)
A következõ két hét tervezett leállásai:
60 percre a következõ idõpontban: 2009-11-03 08:00
240 percre a következõ idõpontban: 2009-11-03 13:00
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Ja én a Football Managerrel toltam de majd moszmár jönnie kéne az Fm10-nek is!!!!!!!😄
Valaki aki az Fm10-ben tud jó taktikát csinálni megtanít engem is?? Mert iggen hülye vagyo a taktika szerkesztéséhez!!😄 A 09-ben is csináltam 1-et aztán ki is kaptam vele ahányszór alkalmaztam!!😄
De vki megtaníthatna<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Valaki aki az Fm10-ben tud jó taktikát csinálni megtanít engem is?? Mert iggen hülye vagyo a taktika szerkesztéséhez!!😄 A 09-ben is csináltam 1-et aztán ki is kaptam vele ahányszór alkalmaztam!!😄
De vki megtaníthatna<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
pedig már kint van a "kalózöböl"-ben is <#idiota>#idiota>
gyerekek... leszedtem a fifa manager 10-et. indítottam egy játékot, csináltam egy csapatot az angol nyolcadosztályba Harcombe Wanderers néven. a menüje rohadtul nem tetszik, de az ami lecsapta a biztosítékot... az a 3d.
kegyetlen csúnya lett, a játékosok bolhaméretûek, 10 perc amig arrébbvonszolják a seggüket. szörnyû :S
amugy tetszik, hogy élethûbbek a fejek, mint a 08ban, illetve yószokat is lehet szerzõdtetni. mind1, maradjunk a hattricknél.
ma ifi meccs, elsõ 😊
kegyetlen csúnya lett, a játékosok bolhaméretûek, 10 perc amig arrébbvonszolják a seggüket. szörnyû :S
amugy tetszik, hogy élethûbbek a fejek, mint a 08ban, illetve yószokat is lehet szerzõdtetni. mind1, maradjunk a hattricknél.
ma ifi meccs, elsõ 😊
elkezdessz vele játszani, aztán beletanulsz
meg az átadás, gólszerzést se ártana javítani. fõleg az átadást. a két szélsõt tervezem védekezõnek, a két belsõ kp-t meg támadónak, illetve a legközépsõ kp-t ugye nem lehet módosítani. sajnos 😞
én fifa managerezni szoktam. leszedtem az fm 09-et is, dee nekem a fifa jobban bejött. nincs aki megtanijjon az fm-re. 😞
amúgy az ifistáim jól haladnak, a legtöbbjük már jó szintû, kivéve a szélsõket. õk nemtom mikor szeretnének fejlõdni.
egyelõre nem kerülnek be a kezdõbe, legalább a védekezéseket középszerûre/megfelelõre kéne emelnem. majd, ha még jobbak lesznek. 😊
amúgy az ifistáim jól haladnak, a legtöbbjük már jó szintû, kivéve a szélsõket. õk nemtom mikor szeretnének fejlõdni.
egyelõre nem kerülnek be a kezdõbe, legalább a védekezéseket középszerûre/megfelelõre kéne emelnem. majd, ha még jobbak lesznek. 😊
Most találtam egy érdekességet: egyik játékosom sima csatárként a HTO szerint 2.84-es, védekezp csatárként viszont 3.93-as. AZért nem gyenge az eltérés, több mint egy csillag.
Mostani edzés után már nagyon közel vagyok egy 40 csillagos kezdõ 11 összerakásához. Remélem jövõ hét végére sikerült is.
Mostani edzés után már nagyon közel vagyok egy 40 csillagos kezdõ 11 összerakásához. Remélem jövõ hét végére sikerült is.
Ati(kazai)nál szerintem szélsõ középpályás lesz a B csapatban a csapatát ismerve.
Oda viszont jelen formályában is befér. <#vigyor0>#vigyor0>
Oda viszont jelen formályában is befér. <#vigyor0>#vigyor0>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hoppá épp a mai edzésen emelkedett Murtoniemi formája egyel, talán lesz belõle valami.😄
anno 1987
Benne vagyok, de majd jövõ héten majd szólj rám nehogy elfelejtsem. Most jut eszembe még jövõ hétre is kihívható vagyok ha valaki szeretne velem játszani.😊
Juhéé remek lett a kapusom ma!!!
Jingsongot nem adom el,mert minden emberre szükség van jelenleg, sõt inkább azon gondolkozom még veszek 1-2 játékost a piacon.
#9688 Ati azzal azért számolj,hogy Murtoniemi most csapnivaló formában van, mire az felmegy legalább középszerû/megfelelõre(akkor már tudna valamit teljesíteni) az azért idõbe telik, nekem 1 hónap alatt nem ment feljebb. Jelenleg ilyen 1 csillagot hoz csak.:o
Juhéé remek lett a kapusom ma!!!
Jingsongot nem adom el,mert minden emberre szükség van jelenleg, sõt inkább azon gondolkozom még veszek 1-2 játékost a piacon.
#9688 Ati azzal azért számolj,hogy Murtoniemi most csapnivaló formában van, mire az felmegy legalább középszerû/megfelelõre(akkor már tudna valamit teljesíteni) az azért idõbe telik, nekem 1 hónap alatt nem ment feljebb. Jelenleg ilyen 1 csillagot hoz csak.:o
anno 1987
Attol függ mennyi az a pénz.
Ha jótékonykodni akarsz és megdobod pár millával akkor rajta, de ha inkább segíted Kazai-t azzal, hogy remélhetõen viszonylag olcsón szerez egy tûrhetõ szélsõ középpályást akkor inkább hagyd a játékost.
Ez a te döntésed.<#vigyor0>#vigyor0>
Ha jótékonykodni akarsz és megdobod pár millával akkor rajta, de ha inkább segíted Kazai-t azzal, hogy remélhetõen viszonylag olcsón szerez egy tûrhetõ szélsõ középpályást akkor inkább hagyd a játékost.
Ez a te döntésed.<#vigyor0>#vigyor0>
蓝 (Lan) 景嵩 (Jingsong) (216597252)-ot nem akarod véletlenül eladni? (Max 1000e Ft-ért kirakva)<#vigyor0>#vigyor0>