22246
Hattrick
-
#12240 Mehet, kihívsz? -
#12239 kezdek egy kicsit izgulni, ugyanis van egy ifim aki 7 csillagot hoz állandóan meccseken. Remélem lesz is belőle valaki. -
#12238 Bocs nem ide akartam.
De legalább jobb kedvre derítem kicsit a fórumot. -
#12237 Az ír meg a zsaru
Írországból jött a történet, ahol köztudottan sport piásan autózni.
Az Ír kisváros, Donegal egyik kocsmája parkolójának sötét zugába szép csendesen behúz az éjszakai járőr. Kisvártatva, mikor bent elhangzik a ’záróra!’, látja, hogy kijön egy igencsak támolygó alak, alig tud járni. Az ember botorkál egy ideig a parkolóban, a zsaru csendben figyeli.
Végtelennek tűnő ideig jön-megy a pasas, próbálgatja a kulcsát vagy öt-hat kocsi zárjába míg végül sikerül megtalálnia a sajátját. Nagynehezen kinyitja az ajtót és szinte beesik az ülésre. Az emberek szállingóznak közben kifelé és elfelé, de ő csak ül, csak ül, hosszú percekig.
Végül aztán elindítja a motort, bekapcsolja az ablaktörlőt - csendes nyári este volt! - , az indexet kapcsolgatja ki- meg be, dudál, aztán felkapcsolja a világítást. Elindul a kocsival, megy pár centit, aztán kicsit vissza, aztán újra még vagy jónéhány percig míg aztán egyhelyben marad megint egy jó ideig. Közben a többi vendég is elhajt, kikerülgetve a szerencsétlenkedőt.
Mikor aztán az utolsó kocsi is kihúzott a parkolóból, végre elindul, szép lassan , ki az útra. A zsaru, aki türelmesen csak erre várt, begyújtja a motort, felkapcsolja a villogó lámpákat és megállítja az ürgét, hogy megszondázza.
Legnagyobb meglepetésére a szonda "0" alkoholt mutat! Nem tudja mire vélni a dolgot, mondja a vezetőnek, hogy be kell hogy kisérje az őrsre, mert nyilvánvalóan a szonda hibás.
’Én nem hiszem,’ mondja Paddy , igazán büszkén saját magára ’csak ma este én vagyok az ügyeletes csali!’ -
#12236 Az szép, gratula. :) -
Rudee #12235 A 2-5-2es felállás érdekes. -
#12234 Szerintem ő a B csapatával játszott, de ennek ellenére nagyon szép eredmény. -
#12233 Játszunk egy barátságost a jövőhéten? -
#12232 Rac³awicka 0 - 3 Rottyantott (268155241)
17-02-2010 17.55
A stadionba érkező 3281 nézőt kellemes szórakozást ígérő „labdarúgóidő” fogadta. Rac³awicka ezúttal egy 2-5-2 felállás mellett döntött. A csapat Kolasa - Treitl, Petrov - Kremm, Deveaux, Bally, Wildenrother, Frasunkiewicz - Rzepecki, Chory³ek összeállításban kezdett.
A kissé idegesnek látszó Rottyantott-játékosokat a vezetőedző érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. Az alábbi játékosok alkotják a kezdőcsapatot: Calistru - Babla, Faulkner, Raketis - Masaoka, Henry, Tamás, Pickess, Gainey - Ursul, Majczak.
Rottyantott ma a kontratámadásokra épülő stratégia mellett döntött. Rottyantott nagyszerű bal oldali ellentámadást hajtott végre a 3. percben, amit Quintin Gainey góllal zárt le: 0 - 1. Az időről időre elbizonytalanodó Rac³awicka képtelen volt az edzői utasításoknak megfelelően játszani; a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza. A néha feltűnően szabálytalanul játszó Rottyantott-játékos, Laurent Henry hosszasan rángatta ellenfele mezét, ezért sárga lapot kapott. A taktikailag kissé felkészítetlennek tűnő Rac³awicka játékosai néha tanácstalanul mozogtak, egy-egy hibánál egymással veszekedtek. A csapat szervezettsége pocsék szintre esett vissza. Az egyenlítésért hajtó Rac³awicka védői megpróbálták felívelni a labdát a csatároknak, de az ellenfél védői kifejelték. A néha tanácstalankodó Rac³awicka-játékosok nem találták helyüket a pályán, és a csapat szervezettsége pocsék szintre zuhant. A játék 41. percében Vyktor Ursul áttört a védelmen és a tizenhatosról kapura lőve majdnem tovább növelte a vendégek előnyét, de a labda fölé ment. A mérkőzés 42. percében Vyktor Ursul (Rottyantott) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta. 44 percnyi játék után a mesterük által űzött Rottyantott játékosai egy sikeres kényszerítőt hajtottak végre, ezt követően Tsuneyo Masaoka növelte csapata előnyét: 0 - 2. 0 - 2 volt a félidei eredmény. Rottyantott dominált, pontosabban 54 százalékban birtokolta a labdát.
A taktika átbeszélése úgy tűnik, segített, hogy a zavartan játszó Rac³awicka szervezettsége visszaálljon középszerű szintűre. Frédéric Deveaux mindent megtett, hogy csökkentse Rac³awicka hátrányát, de az ellenfél kapusa, Gicu Calistru nagyszerűen őrzi a kaput. A taktikusan visszahúzódó Rottyantott kontrái életveszélyesek voltak az ellenfél számára. Az egyik jobb oldalon vezetett támadás eredményeképp Vyktor Ursul a kapus eszén is túljárva módosította az állást: 0 - 3. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Rottyantott átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. Bogdan Chory³ek (Rac³awicka) durva szabálytalansága sárga lapot ért. Egy kis kavarodás volt a pályán, mivel több Rac³awicka-játékos nem a begyakorolt poszton játszott. A csapat szervezettsége csapnivaló szintre esett vissza. A meccs 72. percében Simon Bally átjátszotta az ellenfél védőit, ám az utolsó cselnél kicsit hosszan tolta meg a labdát, és a visszaért védő blokkolta a lövést. Az állás nem változott. Rac³awicka úgy tűnt, kísérletezget a felállással, nem csoda hát, hogy szervezettségük pocsék szintre esett vissza. A félidő nagy részében irányító Rottyantott fölényét jelzi a magabiztos 54 százalékos labdabirtoklási arány.
Frédéric Deveaux (Rac³awicka) ma csapata legjobbjának bizonyult, ám Hans-Peter Treitl teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. Mindenki számára világos, hogy a mérkőzés legjobb Rottyantott-játékosa Vyktor Ursul volt, Phil Faulkner viszont meglehetősen gyenge napot fogott ki. A bíró véget vetett az összecsapásnak; 0 - 3 a végeredmény.
---------------
Azért javaslom, keressetek rá a csapatra és hasonlítsátok össze a TSI-nket, nagyon meg fogtok lepődni azon hogy én győztem :D -
#12231 Igen hasonló a kezdőm, de a csatárok és az egyik szélső hátvéd más.
A tiedet se találja el teljesen, hiszen még fülöpöt is úgy kezeli, hogy nálad van. -
#12230 Alltidon néztem:) -
#12229 Ő a 3-as számú csatárom. -
#12228 játékos, akiért 10millát kaptam. -
#12227 Ja csak Béla Liptákot néztem:D -
#12226 Az A csapatom nem csak 7-et rúgott volna szerintem a te B csapatodnak.
Az A csapatom pihen, mert a hétvégén és az utána való hétvéhgén is rangadót játszik. -
#12225 Köszi a meccset:)
Most nézem,hogy az A csapattal álltál ki ellenem:) -
#12224 Magic Family B - Ate FC B 7 - 1
1 - 0 Charles Salazar 17'
2 - 0 Rados³aw Stoma 24'
3 - 0 Kamilis Kagakinas 26'
4 - 0 Oğuzhan Selvican 54'
5 - 0 Oğuzhan Selvican 55'
6 - 0 Béla Lipták 68'
7 - 0 Oğuzhan Selvican 72'
7 - 1 梁 (Liang) 源山 (Yuanshan) 75'
Megsérült: Gergely Zelnik ( Magic Family B) 19'
Köszönöm a meccset Ati!
-
AdamBeyer #12223 Viola Stoners United - Ultras 1885 3 - 1 (Újpest kupa)
1 - 0 Blas Morales 2'
2 - 0 Alexandre Jesus Raminha 13'
3 - 0 Hasszán Erdő 80'
3 - 1 Baltazar Gibowski 86'
Kiállítva Roar Myrvold 84'
1 sárga lap Trisztán Várközi 87'
Megsérült José Menino Apiaú 81'
eddig 3 meccsből 2 győzelem, 1 vereség, +6-os gólaránnyal -
#12222 nyertem egy IV. osztályú izlandi ellen 2-0-ra.
több mint 5000 néző, 5 milla bevétel. -
Rudee #12221 Nem mondom, hogy semmi gond, de talán Székely az egyetlen, akit megfelelően tudok pótolni a mai 11ből :)
Otthon úgyis simának ígérkező meccs jön. -
#12220 Bocs Rudee a sérültért, nem volt valami nagy meccs -
#12219 Eladó és a licit ma jár le.
Gergely Ágoston (275876476)
17 éves és 3 napos, következő születésnap: 2010-06-06
Forma: megfelelő, erőnlét: gyenge
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és igazságos.
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van. Tulajdonos: Pinnyéd CF (2010-02-14 óta)
TSI: 180
Fizetés: 54 eFt/hét
Lapok: A lapok nem jelennek meg, amíg a mérkőzések be nem fejeződtek.
Sérülések: A sérülések adatai nem érhetők el a mérkőzések ideje alatt.
ÁTADÓLISTÁRA TÉVE
Határidő: 2010-02-17 14:47
Kikiáltási ár: 0 eFt
Licitálok a játékosra eFt
Jelenlegi képességek
Védés: katasztrofális
Védekezés: csapnivaló
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: megfelelő
Átadás: pocsék
Gólszerzés: csapnivaló
Pontrúgás: csapnivaló -
#12218 Vedd fel a kapcsolatot az U20-as kapitánnyal. Biztosan ellát majd hasznos tanáccsal is. -
Rudee #12217 Szélső védő. -
#12216 Krisztian Ebedli 17 év 7 nap
Védés:ismeretlen
Védekezés:jó (maximum jó)
Játékszervezés:pocsék (maximum pocsék)
Szélsőjáték:középszerű (maximum középszerű)
Átadás:ismeretlen (maximum pocsék)
Gólszerzés:ismeretlen (maximum gyenge)
Pontrúgás:ismeretlen
segítsetek már pls. Lehet belőle valami a nagyoknál majd? -
#12215 A csoportomban a boot csapatnál felajánlja a meghívást.
Ha ismertek olyat aki szívesen játszana, akkor szóljatok és szívesen meghívom.
A csapat tök utolsó és biztos kieső, de így legalább lenne ideje megtanulni a játékot és megerősíteni a csapatot. -
#12214 mindig a legtöbb csillagot hozó a csapat legjobbja =) -
#12213 Károlyt új poszton próbáltam ki, Ursul pedig már hat meccse a csapat legjobbja, kezdünk összeállni :)
Rottyantott 9 - 0 BUST (264087047)
14-02-2010 18.00
Bár a meteorológusok mára esőt jósoltak, a csodálatos A Csirke Aréna 7244 nézőjének mégsem kellett elővennie az esernyőket. Rottyantott ezúttal egy 3-5-2 felállás mellett döntött. A kezdőjátékosok: Calistru - Babla, Faulkner, Raketis - Masaoka, Henry, Tamás, Pickess, Gainey - Ursul, Ball.
A látszólag jól felkészült BUST 4-4-2 felállásban kezdte a mérkőzést. Az összeállítás: Blackburn - Elliot, Cleere, Irwin, Rybkin - Caiger, Jarvis, Kojak, Frame - Terry, Gray.
Rottyantott az ellentámadásokra helyezte a hangsúlyt. Dennis Pickess nevétől volt hangos a nézőtér, amikor a mérkőzés 22. percében gólt szerzett Rottyantott javára, és ezzel megszerezték a vezetést: 1 - 0. 27. perc: Megvan az újabb Rottyantott-gól! 2 - 0! Vyktor Ursul a jobb szélen egy gyönyörű egyéni akció végén állva hagyta az ellenfél védelmét, és a kapuba emelt. 29. perc: Will Ball (Rottyantott) áttört az ellenfél középső védelmén, majd gólt szerzett: 3 - 0 az állás. Gicu Calistru gyönyörűen blokkolta James Gray lövését, mellyel BUST csökkenthette volna hátrányát a mérkőzés 34. percében. Hatalmas hiba után a bal oldalon Dennis Pickess indult meg a védőktől szerzett labdával, elfektette a kapust, majd az üres kapuba lőtt. Történt mindez az összecsapás 37. percében, 4 - 0 a helyzetét remekül kihasználó Rottyantott javára. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Rottyantott átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. Rottyantott tovább növelte előnyét a mérkőzés 39. percében, amikor Will Ball tört át a középső védelmen, majd eredményesen zárta le akcióját: 5 - 0. A félidőben 5 - 0 állt az eredményjelző táblán. A labdabirtoklási arány a félidőben 67% volt a frissebben mozgó Rottyantott javára.
65. perc: a középső vendégvédelem tehetetlenül nézte Phil Faulkner akcióját, melynek végén már 6 - 0 állt az eredményjelzőn. 67. perc: Laurent Henry csúsztatott fejjel a kapuba egy jobbról érkező beadást, növelve ezzel a formás támadást vezető Rottyantott előnyét: 7 - 0. A nem túl boldog BUST stábja a meccs 70. percében cserélni kényszerült, Tim Irwin sántikált le a pályáról, Freddy Nevin váltotta. Károly Tamás növelhette volna a csapata előnyét a játék 70. percében, de Zachariah Blackburn remek kapusteljesítménye életben tartotta a vendégek esélyeit. 76. perc: Nem sokkal később egy középen vezetett formás támadás után Károly Tamás góllal fejezte be az akciót, és tette megnyugtatóvá az iramot fölényesen diktáló Rottyantott előnyét, 8 - 0. Kelvin Cleere (BUST) a sípszó után lőtte el a labdát, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült. 80. perc: Károly Tamás szépen kivitelezett szabadrúgásával 9 - 0 lett az állás, ezzel Rottyantott tovább növelte előnyét. Az ebben a játékrészben domináló Rottyantott 74 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.
Vyktor Ursul (Rottyantott) ma csapata legjobbjának bizonyult, Phil Faulkner viszont különösen rossz napot fogott ki. James Gray (BUST) a mai napon hihetetlenül jól játszott, ám Kelvin Cleere teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 9 - 0.
-
#12212 Nekem most ket olyan ifim van aki 7 csillagos es mar most jo tulajdonsagokkal rendelkezik 16 evesen es remek tulajdonsagig lehet edzeni oket. ;) -
somakam #12211 2-1-re nyertem! -
Rudee #12210 Ifim 3-3as döntelennel nyitott az új bajnokságban a tavalyi győztes ellen. Tegnap "szerződtetett" védőm 5 csillaggal és góllal debütált. Többi játékost is elég jó értékelést kapott. Mérai egyébként szélsőként 6 csillagos, most kipróbáltam kicsit hátrébb. -
geo91 #12209 jó neve van... -
#12208 nekem ő az egyetlen valami hasznot hozó játékosom:
Rikárdó Kósi
16 éves és 68 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés:
ismeretlen (maximum középszerű)
Játékszervezés:
gyenge (maximum középszerű)
Szélsőjáték:
jó (maximum jó)
Átadás:
megfelelő (maximum megfelelő)
Gólszerzés:
ismeretlen (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: ismeretlen -
AdamBeyer #12207 komoly neve van
de komoly ára is lesz -
#12206 vazz! -
#12205 Róbert Asszony (64711909)
16 éves és 57 napos, következő születésnap: 2010-04-10
Védés: jó (maximum jó)
Védekezés: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: jó (maximum jó)
-
#12204 Eladni nem lehet, max. felhozni és majd ott ha már 17 elmúlt, de 112 nap egyébként.:) -
Rudee #12203 Ifim meccsei az új bajnokságban csak délután 15:40től lesznek, pedig már rákészültem, hogy most délelőtt megnézem mit jáccanak.
Megnéztem a tegnapi bajnoki "statisztikáit", már 44 csillagot hoztak össze a fiúk. -
#12202 Madar Botond, a 17 éves és 0 napos középpályás, megfelelő játékszervezéssel, kedves fickó, ajánlom mindenkinek!!!
ha lenne férőhely a keretben, simán ő játszana. -
AdamBeyer #12201 Viola Stoners United 0 - 2 Ringier FC
14715 néző
0 - 1 Vidar Mørk 17'
0 - 2 Romano Sellhorst 38'
1 sárga lap Paul Albutt 20'
1 sárga lap Ruben De Vleesschauwer 73'