Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézegettem kapusokat a piacon, nagyon magas áron mennek a remeknél erõsebb fiatal portások. Véleményem szerint hattricken nem múlik olyan sok a kapuson, fõleg ha egy jó védelem van elõtte. de lehet, hogy ezt csak én gondolom így ?
Tudom, de regebben nem nagyon figyeltem oda a jatekosok korara es 16-17 evesen szerzodtettem nemelyiket az akademiara, igy van egy ket "tulkoros"!😞 Azert van egy par 16 eves srac akiket pont idoben tudok majd felhozni!
Egyenit edzek, masodlagosnak pedig atadast!
Szpari 8 - 0 PÁTK CF
1 - 0 Miklós László 14'
2 - 0 József Molnár 31'
3 - 0 József Perzsi 39'
4 - 0 Kálmán Villás 43'
5 - 0 József Perzsi 48'
6 - 0 Krisztián Koszecz 57'
7 - 0 József Molnár 79'
8 - 0 József Molnár 81'
Köszi a meccset,marha jó csapatod van.😊
Azt azért remélem tudod,h az ifik 17/0 naposan érnek a legtöbbet, mert látom van pár jétkosod aki már kicsit idõsebb.
Mit edzel nekik?
anno 1987
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Anno 36 millaert vettem egy 24 eves "jo" kapust, eloszor 2 csillagot sem erte el, most ahogy kezd formaba jonni mar haromnal tart!
-87% az esélye, hogy 4-0-ra nyerek.
-99%, hogy rúgok 4 gólt.
-87%, hogy õ nem rúg gólt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Beállítottam a laza játékot, mert egy új csapattal (ez lesz a 2. mérkõzése és azóta nem igazolt mióta 14.-én megalakult)játszom és jó lenne javítani a csapatszellemet.
Ha kitömjük õket a szurkolóim elájulnak a gyönyörûségtõl, mert: A szurkolói klub () 501 szurkolójának elvárása: “Õk vannak elõnyösebb helyzetben“.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy másik játékosom védekezése meg kiemelkedõ lett <#eljen>#eljen>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Ha a középpályásaimat akarom föledzeni akkor milyen edzéstípus a legjobb?
Õ az a játékos, aki miatt elkezdtem védõket edzeni, és komoly jövõt szánok neki a csapatban.
(védekezés edzés van nálam)

Én mind a kettõt kétszázezerért vettem.😛
anno 1987
András Kázmér (261249355)
18 éves és 3 napos,
TSI: 1 350
Védés: 5/20 középszerû
Kikiáltási ár: 0 eFt
Ha elviszik a 3 átadólistásomat már tisztábban fogom látni a dolgokat. <#vigyor0>#vigyor0>
Fidél Antal (59129901)
16 éves és 92 napos, következõ születésnap: 2009-12-08
Védés: ismeretlen
Védekezés:
3/8
csapnivaló (maximum csapnivaló)
Játékszervezés:
4/8
gyenge (maximum gyenge)
Szélsõjáték:
8/87/8
jó (maximum remek)
Átadás:
3/8
csapnivaló (maximum csapnivaló)
Gólszerzés:
5/?
középszerû (maximum ismeretlen)
Pontrúgás: ismeretlen
Ha pedig nincs nagy gebasz a csapatnál, edzed rendesen, akkor benn is kell, hogy maradj.
persze nem vagyok tisztában a pénzügyeiddel, ezt csak úgy általánosságban írtam
A szponzorok hangulata: fellegjáró
Akinek van ifije 17éves éppen és jó a tulajdonsága tegye ide ki pls megvenném még megfelelõk is jöhetnek de szigoruna csak 17 évesek
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
https://www.facebook.com/ferfiklubb/