Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont tekintve arra, hogy 13 játékosból 10-11 a használható, és már ígyis sokkal gyengébb a csapat, mint volt... eléggé szorítanom kell, hogy meglegyen az a harmadik hely. 😄
Hétvégén a sereghajtó elleni meccsen kicsit felforgatom a csapatot, de túl nagy változásokat azért nem akarok véghez vinni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Viola Stoners United - Zaranyi FC 2 - 0
1 - 0 George Muntean 38'
2 - 0 Ruben De Vleesschauwer 47'
1 sárga lap Bogdan Pytlarz 81'
Norbert Bódis egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkõzés. Helyére a meccs 90. percében Krisztián Sáfrány állt.
ilyen van?? 😮

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Mi történik akkor, ha nem fizetek?
Ha nem fizetsz, kapni fogsz egy emlékeztetõt a Hattrickes postaládádba. Ha a rendeléstõl számított 30 napon belül nem érkezik meg a pénz a GlobalCollecthez, a rendelést automatikusan töröljük. Ezután persze feladhatsz újabb rendeléseket is, de figyelj arra, hogy ha deaktiváltunk egyet, az újat csak akkor aktiváljuk, ha megkaptuk az árát.
Tévedésbõl több rendelést is feladtam.
Semmi probléma. Csak fizesd ki a legutolsó általad leadott megrendelést, és ne vedd figyelembe azokat az emlékeztetõket, amik a többivel kapcsolatban érkeznek. Ha az utoljára feladott rendelést kifizeted, nincs semmi gond. Ha a tévedésbõl feladott rendeléseket ki szeretnéd töröltetni, írj a vevõszolgálati csoportnak a rendelésszámokkal (ID) együtt. A Hattrickes csapatodat természetesen nem éri hátrány a rendelésekkel kapcsolatos problémák miatt, kivéve ha a fizetés csalás útján (pl. lopott hitelkártyával) vagy más illegális úton történik."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nálam két sárga nála egy sérülés. (1 hét)
Igazi rangadó volt.
Most 4 meccsem jönn majd az utolsó fordulóban jön még egy rangadóm.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
1 - 0 Hasszán Erdõ 28'
1 - 1 Memoli Berksin 38'
1 - 2 Edmund Urban 40'
1 - 3 Eero Kettu 83'
1 - 4 Matthieu Leroux 85'
1 - 5 David Gerdflod 87'
1 sárga lap Paul Albutt 9'
1 sárga lap Hasszán Erdõ 66'
A következõ tétmeccsrõl eltiltva Paul Albutt 86'
Megsérült Niko Rukakoski 77'

A felhasználók kétségbeesetten nézték végig, amint a Hattrick-szerver segítségért kiáltott egy durva ütközés után, és hordágyon vitték le a pályáról.
LOL
anno 1987
De jó, hogy az egész országban csak itt van fûthetõ pálya.Mert azért rendezik nálunk és nem a puskásban.<#vigyor2>#vigyor2>
anno 1987
anno 1987
Rottyantott 5 - 0 Keighley (264087052)
28-02-2010 18.00
Az egész napos égi áldás ellenére 6616 szurkoló látogatott ki az esõben is gyönyörû A Csirke Aréna stadionba. A kissé idegesnek látszó Rottyantott-játékosokat a vezetõedzõ érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. Az alábbi játékosok alkotják a kezdõcsapatot: Calistru - Ready, Raketis, Migliaccio - Masaoka, Henry, Babla, Pickess, Faulkner - Ursul, Majczak.
Keighley ezúttal egy 4-4-2 felállás mellett döntött. A kezdõcsapat: Sparke - Butler, Romani, Kovacs, Eastings - Gibbon, Ormeroyd, Street, Martino - Dowse, Marshall.
16 perc elteltével a támadó Rottyantott csapata közvetett szabadrúgást végezhetett el. A labda nagy ívben szállt a tizenhatoson belülre, ahol visszafejelték Vyktor Ursul elé, akinek rengeteg helye volt, és nem is hibázta el a lehetõséget: 1 - 0. Laurent Henry, az agilisan futballozó Rottyantott játékosa kiváló helyzetben találta magát egy jobb oldali kiugratás után a meccs 21. percében, lövése azonban méterekkel elkerülte a kaput. Az esõ megnehezítette Dennis Pickess dolgát, cselezései ma mind kudarcba fulladtak. Phil Faulkner újabb gólt szerezhetett volna a hazai Rottyantott együttesének egy jobbról érkezõ beadás nyomán, de a vendég kapus szögletre tolta fejesét. Laurent Henry (Rottyantott) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 35. percben. Allen Gibbon, a szerencsétlen áldozat nem tudta folytatni a játékot, emiatt Jamie Hartman igazi bemelegítés nélkül kényszerült átvenni feladatát. 37. perc: Egy szöglet után Phil Faulkner emelkedett a legmagasabbra, de fejesét a kapus ki tudta ütni. A kipattanó labdát Vyktor Ursul (Rottyantott) szerezte meg, és a hálóba passzolt. 2 - 0. 41 perc elteltével a vendégek védelme ismét kudarcot vallott. Ninni Migliaccio középen tört be a tizenhatoson belülre, és lõtte az újabb hazai gólt, 3 - 0. A határozott edzõi utasítást követõ Rottyantott a biztos elõny tudatában visszahúzódott a saját térfelére. Tsuneyo Masaoka mesterien csavart a hálóba egy szabadrúgást az összecsapás 42. percében, így a hazaiak elõnye megnyugtatóvá vált: 4 - 0. A mérkõzés 43. percében Joe Martino (Keighley) látványos mûesését a játékvezetõ sárga lappal honorálta. 4 - 0 az állás az elsõ 45 perc után. Az ebben a játékrészben domináló Rottyantott 69 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.
A mérkõzést durva játék és sok kemény szerelés jellemezte az esõtõl süppedõs talajon. Phil Faulkner ennek ellenére nagy akarással, lelkesen játszott. 57 perc elteltével Phil Faulkner (Rottyantott) a jobb szélen labdát szerzett, majd növelhette volna a hazaiak elõnyét is, de lövése méterekkel elkerülte a kaput. 76. perc: Tsuneyo Masaoka (Rottyantott) áttört az ellenfél középsõ védelmén, majd gólt szerzett: 5 - 0 az állás. 77 perc elteltével Jon Ready révén néhány gyors és sikeres cselt követõ 16 méteres lövéssel szerezhetett volna újabb gólt a szorongató Rottyantott. Azonban Andy Sparke látványos védést mutatott be. 79 percet mutatott az eredményjelzõ órája, amikor Joe Martino kis híján szépített, de a jobb szélrõl érkezõ lövést Gicu Calistru a levegõben úszva hárította. A félidõ nagy részében irányító Rottyantott fölényét jelzi a magabiztos 75 százalékos labdabirtoklási arány.
Mindenki számára világos, hogy a mérkõzés legjobb Rottyantott-játékosa Reza Babla volt, Jon Ready viszont különösen rossz napot fogott ki. A helyenként jól játszó Keighley játékosa, Joe Martino mai teljesítményével társai fölé nõtt, ám Arnie Romani teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után. A bíró véget vetett az összecsapásnak, a végeredmény 5 - 0.
Ursul belelendült, Masaoka meg egy vadállat, kurvajó vétel volt 😊 Migliacciot alapvetõen védõnek hoztam, de gólszerzésben is jó, õ is megérte 😊 Az ellenfél egyébként a negyedik helyezett csapat volt, ezzel 4 pont elõnnyel vagyunk a második helyen, és öt pontra vagyunk az elsõtõl. Asszem nagyon ráéreztem a játékra 😊
anno 1987

Szintfejlõdés Idõ
Katasztrofális > pocsék 1 hét
Pocsék > csapnivaló 1 hét
Csapnivaló > gyenge 1-2 hét
Gyenge > középszerû 2 hét
Középszerû > megfelelõ 3-4 hét
Megfelelõ > jó 5-6 hét
Jó > remek 1 szezon (16 hét)
nagy csata lesz a helyezésekért.aztán majd kirakom.

40,5 csillagos a csapat!! 😛
mellesleg elég szoros egy bajnokságban vagyok, nézzetek csak rá! 😮
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Kikaptam a csoportelsotol es a frissen igazolt szelsom leserult 4 hetre!
<#eljen>#eljen>
0 - 1 Audrutis Ma¾ulis 7'
0 - 2 Kelvin Szabó 10'
0 - 3 Rickard N. Nilsson 22'
1 - 3 Alfonso Viergol 52'
Van egy 1 hétre lesérült középpályásom.
Szar Bayern, szar Bayern :)