22246
Hattrick
  • Tominho94
    Elvesztettem a kapusom 1, a legjobb védőmet pedig 4 hétre.
  • Magic Boy
    Van 1 egész szezonja megerősödni a 6. osztályhoz.
    Nem?
  • Immigrants
    Egy újabb fölényes győzelem!
    Loki SE - Great Hungary FC 0 - 6
    Mivel a 2. kikapott 5 ponttal vezetek!
  • dartonita
    Visszavagtunk a multheti veresegert,az ellenfelnek momentuma nem volt.
    4-0.
  • gercse
    még hetedben is simán jó csapat ez, rosszabb hatodban is akár, bár oda mák kell, de jó csapat
  • gercse
    nekem a köv. forduló lesz nehéz, utána elvileg akár mindegyik hozható, de nem becsülöm le egyik ellenfelet sem, mert voltak/vannak meglepetés eredmények

én is a 3. helyet céloztam meg, de mindegy végül is, pénzt gyűjtök
  • kazai21
    Igen.

A mostani legjobb kezdőm:

• Magic Boy
    A 8.-at simán nyered, hiszen a tartalékaid is jobbak, mint a csoportellenfeleid..
  • Tominho94
    ESE - Szentkirályi 4-0
    1 - 0 Dániel Schöpflin 2'
    2 - 0 Petri Ruuti 9'
    3 - 0 Bálint Papp 14'
    4 - 0 László Wegener 69'

Tartom a 2. helyet.
  • kazai21
    Áh köszönöm:) Hát a feljutás a célom.Ott szeretnék majd minimum 2 szezont lenni
  • Magic Boy
    Nekem most lazább meccsek jönnek szerencsére, de ezeket hoznom kell, ha meg akarom csípni (meg akarom ) a 3. helyet.
  • Magic Boy
    Grat a lazázott 8-0-ás győzelmedhez.

Egy, két erősítéssel bármelyik 7.-ben élcsapat leszel szerintem.
  • kazai21
    Rynart FC-metines124 8:0
  • gercse
    én is egyébként ugyanúgy 4-2-re kikaptam a csoport legjobbjától, csak én ellentámadást toltam, de hiába
    sebaj, jövőhéten a másik jó csapat ellen mindent meg kell próbálnom a győzelem érdekében
  • Magic Boy
    Igen eltaláltad.
  • Magic Boy
    100%-os edzésintenzitás és 15%-os (most vettem le 25%-osról, mert a szünet óta úgy felejtettem) erőnlét az alap, amit edzek.

Sokáig általános edzést nyomtam (ezt is csütörtökön váltottam le), mer azt gondoltam, hogy, ha jó formában van a csapat, akkor van esélyem Nagyfüged-fc ellen, de kiderült, hogy alaposan elszámítottam magamat.

Most 2-3 olyan meccsen jön, ahol jóval én vagyok az esélyes.
    1-2-őn szerintem lazázok, hogy nőjön a csapatszellem egy kicsit.
  • hapeti #14344
    Real CSEPEL - Pécsi Munkás 2-1 (2-0)

Ezen a héten legalább visszavágtam neki. Maradtam a negyedik helyen.
  • gercse
    forma edzéssel érte el sztem a remek formát
  • kovacsgeri
    Ma én is nyertem! 1-3
    először volt a csapat értékelése 50* felett
  • JimKirk
    Visszavagtunk a multheti veresegert egy sima gyozelemmel!

C Bucks 4 - 0 Bazsalikom

1 - 0 Baykal Ferah 10'
    2 - 0 Leoncio Pérez 23'
    3 - 0 Sergi Muriscot 24'
    4 - 0 Janosch Ruggels 54'

Szokasos 3-5-2-ben leptem palyara, 26100 nezo es sajnos egy serult!
  • kovacsgeri
    Áruld már el, milyen százalékon edzel! Láttam, van remek formájú, remek erőnlétű játékosod. Ezt még sosem sikerült elérnem (jelenleg 18% az erőnlét)
  • geo91
    5-0-ra kikaptam ugyan, de a három 17 éves középpályásom nagyon jól teljesített! :)
    kerek három csillagot hozott mindegyik.
  • matthias92
    8-0ra nyertem itthon. 4 pontra vagyok a másodiktól a hatodik helyen. Szoros lesz :)
  • Magic Boy
    Megfogadtam Válasz 'Abacuss tanácsait és így végig partiban voltunk idegenben a csoport legjobbjával, akinek minden csapatrészében erősenn csapata van, mint nekem.

Nagyfüged-fc - Magic Family 4 - 2
    HatStats: 196 152

A HatStats nagyjából reális, de a védelmem tud kb. 10-el többet is.

Egyre jobban beigazolódik, hogy a védelmem és a kapusom a 6-hoz mérten gyenge.

Köszönöm mindenkinek aki belenézett a meccsembe, tanácsokat adott nekem vagy csak egyszerűen szurkolt nekem.
  • banok
    King Of Nothing - Banok FC 2 - 2
    1 - 0 Nathan Commers 37'
    1 - 1 Imre Géza 40'
    1 - 2 Mikko Kakkinen 56'
    2 - 2 Daniel Jav¹ovský 76'

örzöm a 2. helyet. :)
  • Magic Boy
    Remélem, hogy írsz a jövőben is, hiszen a fórum tagjainak a többsége bitósított róla, hogy szívesen veszi a meglátásaidat.

Akik meg nem azokkal meg ne törődj.

Üdv az újaknak.

Remélem rendszeresen írtok a jövőben ide.
  • Manoboy
    ET-t mink szakmai berkekben CA-nak híjjuk.
  • kovacsgeri
    Mostanában mindig esős meccsem van hattricken . A gyors védőmről sosem tudom így meg, hogy mit tud valójában.
  • Manoboy
    Ezt a HT topikot nem látogattam, ne mis tudtam hogy van. Magán SG-n igen régóta jelen vagyok.
  • Geryke8
    Kányádi?
  • JimKirk
    Ot vedovel milyen feallast, hozzallast javaoslsz? Erdemes vedot/vedoket tamadora allitani, ha van megfelelo jatekszervezes kepessege?
  • JimKirk
    Pontosan igy gondoltam.
  • ndeess
    Ha 3-5-2-ben, idegenben, PIC-elve hoztál csapnivaló középpályát, akkor otthon, PIN-el, 3-5-2-ben valószínűleg magasabb lesz, nem gondolod?
    Már csak át kell ütni a védelmét és kész... + ima Olafhoz!
  • JimKirk
    Ha tudnam mit szeretnek, akkor nem kernem a segitsegedet.
    Valoszinuleg nem vagyok teljesen tisztaban a lebirtoklas szo jelentesevel. Az nem a kozeppalyasok szamatol es azok kepessegeitol fugg?
  • kispeki
    Jéé.. A Hattrick Masters győztesének csapatában egy 10! csillagos közép középpályás van. Magyar válogatott tag, több mint 167000 TSI, és 32 éves.. Tapasztalata az van...
  • ndeess
    De ez nem volt elég...bár Olaf is benne volt.
    Mindkettőtök csapnivaló középpálya értékelést hozott. Erre írtam, hogy megpróbálhatnád lebirtokolni.Mert a védelmét jó eséllyel átütöd.
    De, ha engem kérdezel, azt csinálsz, amit akarsz... :)
  • somakam
    Hajrá Hollandia!
  • JimKirk
    Nekem pedig ugy tunik, hogy az elozo idegenbeli meccsemen az en csapatom valamivel jobb volt.
  • JimKirk
    Akkor mint eddig mindig 3-5-2-ben jatszottam, de veletlenul PIC-eltem a meccset!

Most van 2 sajat nevelusu 17 eves tehetsegem akiket szeretnek tovabb edzeni es a jovoben is varhato meg 3 csiko az akademiarol akiket ha nem rosszcsontok biztos megtartok! Legalabb a vedelmem legyen mar magyar!:)
  • JimKirk
    Vedoket igen!