Hattrick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
2. ha van pénzed bármikor vehetsz
3. nem lehet edzéstervet összállítani, olvasd el a súgóban az edzésrõl a leírást...
szerdára még mindig szabad vagyok barátságosra....😊 lehet jelentkezni😊
azért is esetem ki olyan szépen 2 szezonnal ezelõtt a hatodból! 
ha van címered linkeld be, én tudom feltenni a logófejlécedre.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

És a csapatnevet is köszi!

2
perc múlva futnak be. Csoda izgalmas lesz végre találkozni velük!
Geo Egy Great Hungary FC-t kérek szípen!
Róbert Asszony (282819042)
17 years and 33 days
Current skills
Keeper: excellent remek
Set pieces: solid jó
sajnos a védekezése az 3-as magyarul nem tudom melyik az
http://www.twitch.tv/hegii
de szerintem ez a legkevésbé fontos, mert utána úgy is meg tudod változtatni én is már 2x váltottam nevet, mire ennél megragadtam.
Ma viszont találtam 2 csalót a játékban az egyik kb. 250 milliót passzolt át a másiknak, már jelentettem is õket a Gm-eknek.😊
anno 1987
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
CSEPEL 0 - 5 Schlecht
0 - 1 Alex Rényi 28'
0 - 2 Fabrizio Rosi 72'
Ahogy vártam, de az eddigi legjobb kupaszereplésem volt a mostani. Csak az zavar, hogy elrontotta a sorozatban 9 mérkõzésen veretlen, sorozatban 4 gyõzelmes szériámat, ami a hatodban jóféle, újoncként. Hétvégén gyõzelmet várok.