22246
Hattrick
  • dartonita
    Hat igazabol en 17eves vedoket szeretnek venni majd a befolyt penzbol,de vegulis ha kirakod atadora,figyelni fogom.
  • sajtburger
    hmm most fedeztem fel van Hattrick az sg-n is. :)

Én a kupameccsen 1:11 arányban győztem idegenben, jelenleg a VI.680-as osztályban van a csapatom. :)

Ha már így benéztem lenne is egy kérdésem. Jelenleg több ifi védőt nevelek, ha elérnek egy védekezési szintet akkor kb. hány éves korban kell átváltani a másik képesség edzetésére, hogy aránylag gyorsan tudjon fejlődni? Amúgy kettő u20 esélyes védőm van jelenleg. :)
    Fc. Catalunya(1648022)VI.680(72471)
  • kovacsgeri
    Nekem meg jönnek fel az ifik lassan (egyik aug 21. másik 1 hét múlva), és el kell adnom pár játékost.
    Van egy 18 éves, akiben van 5 edzés, és itt a fórumon akarom valakinek eladni, aki továbbedzené. Ingyen tenném ki szerintem, jó lenne ha valaki elvinné.

Ádám Kabát

18 éves és 65 napos, TSI = 1 610
    Forma: középszerű, erőnlét: megfelelő [Technikás]
    Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van
    Védés: 1/20 katasztrofális
    Védekezés: 7/20 jó + 5 edzés
    Játékszervezés: 4/20 gyenge
    Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
    Átadás: 5/20 középszerű
    Gólszerzés: 4/20 gyenge
    Pontrúgás: 5/20 középszerű
  • dartonita
    En tudod hogy azokat edzek.
    Vasarnapra fogom kirakni az elso edzett garniturat,addig max 100-120m korul tudok penzt mozgositani.
  • kovacsgeri
    Ki edz itt akkor védőket a fórumról?
    Mert ha van még valakinél felesleges edzéshely, akkor asszem tudok egy jó vételt. Ha valakit érdekel, írjon ide aztán bemásolom a részleteket.
  • JimKirk
    2010-08-12
    6 új szurkoló csatlakozott a klubhoz, a befizetett tagdíj összege 36 eFt.

vegre!:)
  • jhetedikj
    A meccs hozzáállásodat csak te látod, mindenki más rejtettnek látja. A taktikád mindenki számára látható.
  • gabber_saviola
    A tapasztalatnövekedés is fejlődés szerintem.
  • kovacsgeri
    Nem fejlődnek jobban a kupában sem a játékosok! A tapasztalatuk nő csak jobban a kupameccsektől.
  • gabber_saviola
    "mert most játszol majd a másik feljutó csapattal"

Akkor szerintem is tényleg lazázz a kupában, mert ha a bajnokságban behúzod a meccset, akkor tényleg tettél egy lépést a bent maradás felé.

Amúgy a kupa szerintem az edzés miatt megéri, mert ott jobban fejlődnek a játékosok még a bajnoksághoz képest is.
  • green6k
    Alapból rejtett a taktikám más csapatok számára vagy valahol belehet állítani?
  • kazai21
    Na kicsit össze vagyok zavarodva és sikerült ma felállítanom a kezdő csapatot amikor csütörtökön jár le az edzés akkor is meg kapják vagy akkor nem kapnak edzést?
  • SpinFire
    Szerintem is vízválasztó lesz az első meccs, majd kiderül, mi lesz. Szerintem szoros meccsen nyerek majd, és valahogy a bennmaradás is meglesz. Legalább is erre számítok.
    De ne szaladjunk ennyire előre. A kupában lazázni fogok. A bajnokág úgyis sokkal fontosabb.
  • jhetedikj
    Most se sok esélyed van a továbbjutásra, akkor várd meg a hétvégi fordulót, mert most játszol majd a másik feljutó csapattal és ha szoros meccs lesz akkor tényleg jobb ha belehúzol, mert nála csak erősebb ellenfelekkel játszol majd.

---

Nekem az idényben is a tavalyihoz hasonlóan az edzésemhez illeszkedő felállások lesznek 3-5-2, 4-5-1, 2-5-3. Taktikám mindig az ellenfélhez igazítom, de titkos mivel volt régebben is olyan csapattársam aki ide talált ebbe topikba.:)
  • SpinFire
    De ha továbbmennék, akkor a következő körben tuti kiesnék, és egyedül a pénz miatt szeretnék továbbjutni. Nem tudom, mi legyen...
  • gabber_saviola
    5-4-1 nálam is barin, de lehet hogy a bajnokságban is ezt fogom játszani. Amúgy szimpi még a 4-4-2 és a 5-3-2 is.
  • gabber_saviola
    Nem tudom, nehéz kérdés. Jhetedikjnek is igaza van abban, hogy jobb lenne nekiindulni a szezonnak egy jobb csapatszellemmel. De a kereted meg szerintem elég erős a hatodhoz. Nem tudom tényleg.
  • SpinFire
    Akkor szerinted minden erőmmel törekedjek a továbbjutásra, és hagyjam a lazázást?
  • jhetedikj
    Ez trükkös volt, mert 1 szezonnal ezelőtt vettem 18 év pár naposan nagyszerűként, 2 hetes sérült volt akkor így mondhatjuk, hogy még olcsón is sikerült venni.:)

Am most hogy gyorsították az edzést még egy szezon és lesz sok ilyen játékos szerintem.

Neked melyik a csapatod?
  • hapeti #15503
    Üdv
    Megint itthon vok. A Kupában most hatodból kaptam ellenfelet. Egy nagy szerencsével lenne csak verhető így valszeg jön az utolsó kupaforduló ebben a szezonban. Szerintetek erőltessem a feljutást 1 szezonért a hatodba? Esetleg még 1 szezon a hetedben és erősítem a csapatot?
  • kovacsgeri
    Én is verhető ellenfelet kaptam következő fordulóban. Kell is a sok kupameccs a tapasztalatok miatt.
  • Hunner
    19 évesen már ragyogó!
    ezt hogy csináltad?
  • jhetedikj
    Nálunk ennyivel szerintem nem maradna bent.
  • JimKirk
    Barin: 5-4-1, 5-3-2
    Bajnoksag/Kupa: 4-4-2, 4-5-1
  • JimKirk
    En a kov. forduloban ellenuk jatszom idegenben. Verheto ellenfel!
  • gabber_saviola
    Én mióta hattrickkezek sosem érdekelt a csapatszellem, és a mai meccsig még sosem lazáztam. Erős a csapatod, ilyen csapattal illik bent maradni a hatodban.

Persze Te játékod, ezért Tied a döntés joga is.
  • SpinFire
    A csapatszellem jelenleg hűvös.
  • Immigrants
    Szintén ugyan így!
    Csak nekünk “Esélyünk sincs“!
  • gabber_saviola
    Azért az 57 780-as össz. téjesíjével annyira nem nehéz a hatodosztályban bent maradni, még friss feljutóként sem. De ha csapatszellemével gáz van, akkor tényleg jobban jönne most egy lazázás.
  • jhetedikj
    sok esélyed nincs, új feljutóként én a helyedben a bajnokságra koncentrálnék és lazáznék most.
  • SpinFire
    Én egy hatodosztályút kaptam, átlag TSI-je 11 ezer fölött, a játékosai átlagban minimum 5 csillagot hoznak. A szurkolók szoros meccset várnak.

Szerintetek álljak ki a legerősebb csapatommal, és célozzam meg a továbbjutást, vagy lazázzak?
  • davo3
    Veszprém 0-8 WWE RS FC

0-1 Niels Laustsen 5'
    0-2 Celino Garma 9'
    0-3 Santiago Azoca 34'
    0-4 Celino Garma 59'
    0-5 Santiago Azoca 61'
    0-6 Henkjan van Bart 63'
    0-7 Torben Tønnesen 76'
    0-8 Torben Tønnesen 77'
  • Tominho94
    Na nekem véget is ér a kupa a jövő héten.
    V.osztályú csapatot kaptam, cél a tisztes helytállás.
  • dartonita
    Mindenki ellen egyedi taktikat fogok kidolgozni termeszetesen!!!4

Nem am.
    5-3-2 v 5-4-1 attol fuggoen milyen jatekosokat tudok majd kapni piacon.
  • kazai21
    Hát ha B csapattal áll ki akkor ha minden igaz nyernék,de nem hiszem,hogy meg kockáztatja..:/
  • gabber_saviola
    körkérdés: ki milyen taktikával vág neki az új szezonnak?
  • AdamBeyer
    8-0 ide bot ellen, laza játékkal, tartalékosan.
    következő ellenfél hatod osztályú, szerintem 2-3 góllal verhető, de egy szoros győzelemmel is elégedett lennék..
  • dartonita
    5-0 egy botcsapat ellen.
    1serult.
  • gercse
    ja láttam, nem lesz egyszerű, bitang védelme van, de hátha valami csoda történik :)
  • kazai21
    Hát én a V. osztályból kaptam az ellenfelet:)