22246
Hattrick
-
#15522 Hat igazabol en 17eves vedoket szeretnek venni majd a befolyt penzbol,de vegulis ha kirakod atadora,figyelni fogom. -
#15521 hmm most fedeztem fel van Hattrick az sg-n is. :)
Én a kupameccsen 1:11 arányban győztem idegenben, jelenleg a VI.680-as osztályban van a csapatom. :)
Ha már így benéztem lenne is egy kérdésem. Jelenleg több ifi védőt nevelek, ha elérnek egy védekezési szintet akkor kb. hány éves korban kell átváltani a másik képesség edzetésére, hogy aránylag gyorsan tudjon fejlődni? Amúgy kettő u20 esélyes védőm van jelenleg. :)
Fc. Catalunya(1648022)VI.680(72471) -
#15520 Nekem meg jönnek fel az ifik lassan (egyik aug 21. másik 1 hét múlva), és el kell adnom pár játékost.
Van egy 18 éves, akiben van 5 edzés, és itt a fórumon akarom valakinek eladni, aki továbbedzené. Ingyen tenném ki szerintem, jó lenne ha valaki elvinné.
Ádám Kabát
18 éves és 65 napos, TSI = 1 610
Forma: középszerű, erőnlét: megfelelő [Technikás]
Tapasztalata katasztrofális, és gyenge vezetői képessége van
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 7/20 jó + 5 edzés
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 5/20 középszerű
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 5/20 középszerű -
#15519 En tudod hogy azokat edzek.
Vasarnapra fogom kirakni az elso edzett garniturat,addig max 100-120m korul tudok penzt mozgositani. -
#15518 Ki edz itt akkor védőket a fórumról?
Mert ha van még valakinél felesleges edzéshely, akkor asszem tudok egy jó vételt. Ha valakit érdekel, írjon ide aztán bemásolom a részleteket. -
#15517 2010-08-12
6 új szurkoló csatlakozott a klubhoz, a befizetett tagdíj összege 36 eFt.
vegre!:) -
#15516 A meccs hozzáállásodat csak te látod, mindenki más rejtettnek látja. A taktikád mindenki számára látható. -
#15515 A tapasztalatnövekedés is fejlődés szerintem. -
#15514 Nem fejlődnek jobban a kupában sem a játékosok! A tapasztalatuk nő csak jobban a kupameccsektől. -
#15513 "mert most játszol majd a másik feljutó csapattal"
Akkor szerintem is tényleg lazázz a kupában, mert ha a bajnokságban behúzod a meccset, akkor tényleg tettél egy lépést a bent maradás felé.
Amúgy a kupa szerintem az edzés miatt megéri, mert ott jobban fejlődnek a játékosok még a bajnoksághoz képest is. -
#15512 Alapból rejtett a taktikám más csapatok számára vagy valahol belehet állítani? -
#15511 Na kicsit össze vagyok zavarodva és sikerült ma felállítanom a kezdő csapatot amikor csütörtökön jár le az edzés akkor is meg kapják vagy akkor nem kapnak edzést? -
#15510 Szerintem is vízválasztó lesz az első meccs, majd kiderül, mi lesz. Szerintem szoros meccsen nyerek majd, és valahogy a bennmaradás is meglesz. Legalább is erre számítok.
De ne szaladjunk ennyire előre. A kupában lazázni fogok. A bajnokág úgyis sokkal fontosabb. -
#15509 Most se sok esélyed van a továbbjutásra, akkor várd meg a hétvégi fordulót, mert most játszol majd a másik feljutó csapattal és ha szoros meccs lesz akkor tényleg jobb ha belehúzol, mert nála csak erősebb ellenfelekkel játszol majd.
---
Nekem az idényben is a tavalyihoz hasonlóan az edzésemhez illeszkedő felállások lesznek 3-5-2, 4-5-1, 2-5-3. Taktikám mindig az ellenfélhez igazítom, de titkos mivel volt régebben is olyan csapattársam aki ide talált ebbe topikba.:) -
#15508 De ha továbbmennék, akkor a következő körben tuti kiesnék, és egyedül a pénz miatt szeretnék továbbjutni. Nem tudom, mi legyen... -
#15507 5-4-1 nálam is barin, de lehet hogy a bajnokságban is ezt fogom játszani. Amúgy szimpi még a 4-4-2 és a 5-3-2 is. -
#15506 Nem tudom, nehéz kérdés. Jhetedikjnek is igaza van abban, hogy jobb lenne nekiindulni a szezonnak egy jobb csapatszellemmel. De a kereted meg szerintem elég erős a hatodhoz. Nem tudom tényleg. -
#15505 Akkor szerinted minden erőmmel törekedjek a továbbjutásra, és hagyjam a lazázást? -
#15504 Ez trükkös volt, mert 1 szezonnal ezelőtt vettem 18 év pár naposan nagyszerűként, 2 hetes sérült volt akkor így mondhatjuk, hogy még olcsón is sikerült venni.:)
Am most hogy gyorsították az edzést még egy szezon és lesz sok ilyen játékos szerintem.
Neked melyik a csapatod? -
hapeti #15503 Üdv
Megint itthon vok. A Kupában most hatodból kaptam ellenfelet. Egy nagy szerencsével lenne csak verhető így valszeg jön az utolsó kupaforduló ebben a szezonban. Szerintetek erőltessem a feljutást 1 szezonért a hatodba? Esetleg még 1 szezon a hetedben és erősítem a csapatot? -
#15502 Én is verhető ellenfelet kaptam következő fordulóban. Kell is a sok kupameccs a tapasztalatok miatt. -
#15501 19 évesen már ragyogó!
ezt hogy csináltad? -
#15500 Nálunk ennyivel szerintem nem maradna bent. -
#15499 Barin: 5-4-1, 5-3-2
Bajnoksag/Kupa: 4-4-2, 4-5-1 -
#15498 En a kov. forduloban ellenuk jatszom idegenben. Verheto ellenfel! -
#15497 Én mióta hattrickkezek sosem érdekelt a csapatszellem, és a mai meccsig még sosem lazáztam. Erős a csapatod, ilyen csapattal illik bent maradni a hatodban.
Persze Te játékod, ezért Tied a döntés joga is. -
#15496 A csapatszellem jelenleg hűvös. -
Immigrants #15495 Szintén ugyan így!
Csak nekünk “Esélyünk sincs“! -
#15494 Azért az 57 780-as össz. téjesíjével annyira nem nehéz a hatodosztályban bent maradni, még friss feljutóként sem. De ha csapatszellemével gáz van, akkor tényleg jobban jönne most egy lazázás. -
#15493 sok esélyed nincs, új feljutóként én a helyedben a bajnokságra koncentrálnék és lazáznék most. -
#15492 Én egy hatodosztályút kaptam, átlag TSI-je 11 ezer fölött, a játékosai átlagban minimum 5 csillagot hoznak. A szurkolók szoros meccset várnak.
Szerintetek álljak ki a legerősebb csapatommal, és célozzam meg a továbbjutást, vagy lazázzak? -
davo3 #15491 Veszprém 0-8 WWE RS FC
0-1 Niels Laustsen 5'
0-2 Celino Garma 9'
0-3 Santiago Azoca 34'
0-4 Celino Garma 59'
0-5 Santiago Azoca 61'
0-6 Henkjan van Bart 63'
0-7 Torben Tønnesen 76'
0-8 Torben Tønnesen 77' -
Tominho94 #15490 Na nekem véget is ér a kupa a jövő héten.
V.osztályú csapatot kaptam, cél a tisztes helytállás. -
#15489 Mindenki ellen egyedi taktikat fogok kidolgozni termeszetesen!!!4
Nem am.
5-3-2 v 5-4-1 attol fuggoen milyen jatekosokat tudok majd kapni piacon. -
#15488 Hát ha B csapattal áll ki akkor ha minden igaz nyernék,de nem hiszem,hogy meg kockáztatja..:/ -
#15487 körkérdés: ki milyen taktikával vág neki az új szezonnak? -
AdamBeyer #15486 8-0 ide bot ellen, laza játékkal, tartalékosan.
következő ellenfél hatod osztályú, szerintem 2-3 góllal verhető, de egy szoros győzelemmel is elégedett lennék.. -
#15485 5-0 egy botcsapat ellen.
1serult. -
#15484 ja láttam, nem lesz egyszerű, bitang védelme van, de hátha valami csoda történik :) -
#15483 Hát én a V. osztályból kaptam az ellenfelet:)