22246
Hattrick
-
#17283 Sikerült továbbjutnom a vártnál kicsit könnyeben. 8-0 ide :D
Először sikerült Jó középpálya értékelést elérnem. A következő fordulóban már lazáznom kell mert inkább a bajnokságra koncentrálok.
Sok sikert a továbbjutóknak! -
#17282 De Misi, igazad van.
Alltiden megnéztem az új játékost. Jó igazolás volt. -
#17281 nyelvet még egy kicsit beljebb -
#17280 Sajnálom, hogy kiestél.
Főleg, hogy egy ilyen kamu 11-essel, de a lényeg, hogy nem sérült le senki a csapatból. (szerencsére nekem se)
Vagy nincs igazam? -
#17279 gratulálok minden továbbjutónak. -
#17278 Viszlát kupa :( -
#17277 Ha a tapasztalatát felnyomod, akkor akár kulcsjátékosod is lehet hosszútávon.
Ha te vagy hazai pályán a kupában az elvileg azt jelenti, hogy téged tartanak gyengébbnek.
Ennek ellenére én a B-csapattal, lazázva, de jól megválasztott taktikával (igaz csak középszerű szintű az ellentámadásom) sikeresen továbbjutottam.
Sajnálom, hogy te egy ilyen kamu 11-essel estél ki.
Gratulálok mindenkinek, aki továbbjutott a kupában (így magamnak is ) és sok sikert a következő forduló sorsolásakor! -
#17276 Éljen sikerült a továbbjutás!!! :P -
#17275 Böngésztem a piacot és találtam egy dallamos nevű pléját, egyből éreztem, hogy kell nekem.
Jorge Sacramento Fernandes Brito -
#17274 Látom fordítottál, gratulálok. -
#17273 na megint tizi, 1-2 -
#17272 na nálam is 1-1 -
#17271 Látom sikerült egyenlítened.
Hajrá én úgy izgulok.
Győzni fogtok csak hajcsatok, hajcsatok. -
#17270 én már a kupa kezdete óta lazázok. -
#17269 igen, így a pontos. -
#17268 ha véletlenül továbbmegyek, én is lazázni szeretnék a kövi kupafordulóban. -
#17267 Ez igaz, de a kupa nagyobb szorzó a tapasztalatnál.
Közben fordítottam, de a két szélső védelmem elég sebezhető. -
#17266 barimeccsen nem akkora az edzés, mint a kupában. -
#17265 Miért féltek az edzéstől? bari meccs után is ugyan úgy kapnak -
#17264 Mivel rangadókat játszom sorra így jó lenne a továbbjutás, mert akkor még egy mérkőzésen tudnék lazázni, ami jót tenne a csapatnak.
Na meg az edzés szempontjából se mindegy az a +1 mérkőzés. -
#17263 Jó lenne a továbbjutás, már csak az edzés miatt is. Remélem fordítunk. Ja és szorítok neked is, hogy meglegyen nálad is a továbbjutás.
-
#17262 Sok sikert a kupában.
Nézem a meccsedet és a félidőben vezet az ellenfeled 1-0-ra (ahogy az enyém is), de neked meglehet (kis szerencsével nekem is) a továbbjutás.
Jhetedikj: Nekem két hasonló képességű kapusom van és mindig az véd a bajnokin, amelyik jobb formában van. -
#17261 Izgalmas lesz a mai kupaforduló. Szeretnék továbbmenni, szerintem meg is van az esélyem rá. -
#17260 Nekem is csak egy megfelelő védésű van, hogy barátságoson ne a drága kapus sérüljön meg. -
#17259 Nekem nincs is második számú kapusom, majd ha lesérül akkor veszek egyet helyette, de sztem felesleges 2 kapust tartani alapból, fizetésük is nagy. -
#17258 Második számú kapus lecserélve, anyagi problémák miatt =)
Eladtál egy játékost, és kaptál 518 225 eFt-ot.
Megvettél egy játékost, és kifizettél 215 000 eFt-ot, plusz az első heti fizetését, 617 eFt-ot.
Jergu¹ Ïurta (303608149)
17 éves és 59 napos
Védés: nagyszerű
Védekezés: csapnivaló
Pontrúgás: csapnivaló
-
AdamBeyer #17257 na közbe sikerült, leesett,hogy hogyan is értetted a bejelentkezést..:D -
AdamBeyer #17256 nyílván bevagyok közben. de összevissza irányítgat, na mindegy . -
#17255 Be kell jelentkezned! -
AdamBeyer #17254 érdekelne* -
AdamBeyer #17253 amúgy működik valakinek az első link? csak mert érdekelné de nem hozza be -
#17252 3:1-re nyertem aq hétvégén úgyhogy megvan az első győzelmem a IV. osztályban.:) -
#17251 Majd ha odáig eljutottam én is abbahagyom, de most még hajtani kell. :P -
#17250 Értem én, az én csoportomban is van egy csapat, akit az utóbbi fordulókban sorra megtréfálta Olaf. Én mondjuk nem hagytam volna abba Erdo helyében, de hát ő tudja... -
#17249 Nem azért hoztam Ati meccsét példának, hogy nem érdemelte meg.
Megérdemelte, hiszen talpra állt és új csapatot épített.
Viszont az ő meccse tökéletes példája annak, amiről Erdo9 írt a cikkben és ami miatt az egyik legjobb (ha nem a legjobb) Magyar Hattrickos abbahagyta a játékot. -
#17248 Ráadásul Atinak csak megfelelő volt az ellentámadás taktikája, mégis nyert óriási szerencsével. Sajnos nekem nem jött össze, pedig jól be van gyakorolva az ellentámadás (lenyűgöző). -
#17247 Grat a győzteseknek. -
#17246 A HM győzelemtől a játék elhagyásáig
Aki esetleg nem olvasta még, annak érdemes elolvasni.
Legjobb példa rá Ati mékőzése. -
#17245 én is szakítottam most hétvégén az ellentámadással, és bejött. inkább kapjak több gólt, de hozzam azokat a meccseket, melyeken jobb a közpályám. -
#17244 írtam a készítőknek és megadtam csapatod id-jét, kíváncsi vagyok válaszukra.