_Idézők Online Game_
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alappaklid volt?
Egyszer (kb. 1 eve) elkezdtem, de pont vizsgaidoszak volt es nem volt turelmem vegigolvasni azt a sokmindent amit kellett volna, ugyhogy hagytam a manoba 😛
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
mert el lehet vele játszani
én már több mint 2 éve játszom és nem untam meg
én már több mint 2 éve játszom és nem untam meg
aki kipróbálja nem veszít vele semmit
amúgy jó játék
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
én az alattam író haverja vagyok és én 6 napja jáccok vele és vagy 50000. vagyik a listán kb.😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hello!
Találkoztam vele, nekem nagyon bejött, már 2 éve nyomom és 31. vagyok a ranglistán.
Találkoztam vele, nekem nagyon bejött, már 2 éve nyomom és 31. vagyok a ranglistán.
nekem nem volt hozzá türelmem. Végigolvasni, meg átrágni magam azokon a doksikon. Szerintem ez a legnagyobb hátránya ... sokat kell hozzá tanulni, hogy értsd mit csinálsz. Én meg tanulok eleget, nem kell még ez is 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
nem de nem is akarok
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ez egy új online szerepjáték (www.idezok.hu), kicsit Magic the Gathering - utánérzéssel. A programot még fejlesztik, de már
regisztráltatni és játszani is lehet. Ha megcsinálnak minden beígért dolgot, egész jó szórakozás kerekedhet belõle. Találkozott vele valaki?
regisztráltatni és játszani is lehet. Ha megcsinálnak minden beígért dolgot, egész jó szórakozás kerekedhet belõle. Találkozott vele valaki?