_Idézők Online Game_

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alappaklid volt?

Peny
Egyszer (kb. 1 eve) elkezdtem, de pont vizsgaidoszak volt es nem volt turelmem vegigolvasni azt a sokmindent amit kellett volna, ugyhogy hagytam a manoba 😛

\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill

mert el lehet vele játszani

én már több mint 2 éve játszom és nem untam meg

aki kipróbálja nem veszít vele semmit

NEOreg3
amúgy jó játék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
én az alattam író haverja vagyok és én 6 napja jáccok vele és vagy 50000. vagyik a listán kb.😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hello!

Találkoztam vele, nekem nagyon bejött, már 2 éve nyomom és 31. vagyok a ranglistán.

ZsZso
nekem nem volt hozzá türelmem. Végigolvasni, meg átrágni magam azokon a doksikon. Szerintem ez a legnagyobb hátránya ... sokat kell hozzá tanulni, hogy értsd mit csinálsz. Én meg tanulok eleget, nem kell még ez is 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

bodesz
nem de nem is akarok

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

PLackó
nem

Ez egy új online szerepjáték (www.idezok.hu), kicsit Magic the Gathering - utánérzéssel. A programot még fejlesztik, de már
regisztráltatni és játszani is lehet. Ha megcsinálnak minden beígért dolgot, egész jó szórakozás kerekedhet belõle. Találkozott vele valaki?