Hotel Giant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom futtatni a hotel giant játékot indítás után lefagy a játék, a gépem megfelel a leírt követelményeknek, tud valaki tanácsot adni?
Nekem is ez a gondom, de nálam csak az L-ig jut (vagyis nem tölt be semmit sem a képen kívûl).
Hustler_hu
jah csinalj 1 Dakota-s nick logot is ... joo designossat 😊
Hustler_hu
ROTFL 😊)) Dakota-ba kene menni ... 😊))
cenobite
Asszem a mai jelszó a "needs". Persze idézõjel nélkül.

gamertag: kenobita

Hangianix
A WC-re hogy talalom meg a jelszot, mert azt csinaltam amit irtak, de ayt a mondatot nem talaltam...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

cenobite
Nah... Tegnap leszedtem a játékot, most tesztelgetem. Nagyon ígéretes darabnak tûnik az utóbbi idõk "tycoon"-jaihoz képest. A Morrowind mellet most még ez is elveszi az idõmet... 😊
A WC-rõl szedtem le amúgy, mert hirtelen máshol nem találtam és nem volt kedvem keresgélni.

skorpio7
Novie !
A "Dakota" a tied ? Vagy csak a reklám miatt nyomod állandóan mi ?! Végül is valahogy be kell futtatni ezt a fizetõs ftp-t is . 😊
Csak azért , mert mostanában szinte minden új játéknál benyomod a "dakota"-t . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

cenobite
Dakotáról csak "tagoknak" lehet letölteni igaz? Fent van a Warezcenteren is, de iszonyat lassú... 😞

most toltottem le Dakotarol. Szerintem eleg jol sikerult, el lehet vele potyogni. Egy par kep: