12
Hotel Giant
  • helen111
    nem tudom futtatni a hotel giant játékot indítás után lefagy a játék, a gépem megfelel a leírt követelményeknek, tud valaki tanácsot adni?
  • lengyela
    Nekem is ez a gondom, de nálam csak az L-ig jut (vagyis nem tölt be semmit sem a képen kívűl).
  • Hustler_hu
    jah csinalj 1 Dakota-s nick logot is ... joo designossat :)
  • Hustler_hu
    ROTFL :))) Dakota-ba kene menni ... :)))
  • cenobite
    Asszem a mai jelszó a "needs". Persze idézőjel nélkül.
  • Hangianix
    A WC-re hogy talalom meg a jelszot, mert azt csinaltam amit irtak, de ayt a mondatot nem talaltam...
  • cenobite
    Nah... Tegnap leszedtem a játékot, most tesztelgetem. Nagyon ígéretes darabnak tűnik az utóbbi idők "tycoon"-jaihoz képest. A Morrowind mellet most még ez is elveszi az időmet... :)
    A WC-ről szedtem le amúgy, mert hirtelen máshol nem találtam és nem volt kedvem keresgélni.
  • skorpio7
    Novie !
    A "Dakota" a tied ? Vagy csak a reklám miatt nyomod állandóan mi ?! Végül is valahogy be kell futtatni ezt a fizetős ftp-t is . :)
    Csak azért , mert mostanában szinte minden új játéknál benyomod a "dakota"-t . :)
  • cenobite
    Dakotáról csak "tagoknak" lehet letölteni igaz? Fent van a Warezcenteren is, de iszonyat lassú... :(
  • novie
    most toltottem le Dakotarol. Szerintem eleg jol sikerult, el lehet vele potyogni. Egy par kep: