12
Hotel Giant
-
helen111 #12 nem tudom futtatni a hotel giant játékot indítás után lefagy a játék, a gépem megfelel a leírt követelményeknek, tud valaki tanácsot adni? -
lengyela #10 Nekem is ez a gondom, de nálam csak az L-ig jut (vagyis nem tölt be semmit sem a képen kívűl). -
#8 jah csinalj 1 Dakota-s nick logot is ... joo designossat :) -
#7 ROTFL :))) Dakota-ba kene menni ... :))) -
#6 Asszem a mai jelszó a "needs". Persze idézőjel nélkül. -
#5 A WC-re hogy talalom meg a jelszot, mert azt csinaltam amit irtak, de ayt a mondatot nem talaltam... -
#4 Nah... Tegnap leszedtem a játékot, most tesztelgetem. Nagyon ígéretes darabnak tűnik az utóbbi idők "tycoon"-jaihoz képest. A Morrowind mellet most még ez is elveszi az időmet... :)
A WC-ről szedtem le amúgy, mert hirtelen máshol nem találtam és nem volt kedvem keresgélni. -
#3 Novie !
A "Dakota" a tied ? Vagy csak a reklám miatt nyomod állandóan mi ?! Végül is valahogy be kell futtatni ezt a fizetős ftp-t is . :)
Csak azért , mert mostanában szinte minden új játéknál benyomod a "dakota"-t . :) -
#2 Dakotáról csak "tagoknak" lehet letölteni igaz? Fent van a Warezcenteren is, de iszonyat lassú... :( -
novie #1 most toltottem le Dakotarol. Szerintem eleg jol sikerult, el lehet vele potyogni. Egy par kep: