75
Jön a folytatás!
-
oder hano #75 hello! nekem van egy kis gondom a játékkal. egyszerüen kilpé a játékból amikor betölt a versenyra. és nem tudom miért. tud vki segíteni?
-
#72 Ritkán mondok egy játékról véleményt...De ez nagyon rossz...
-
#71 Normál szinten porig vertem a mezőnyt, fékezni csak hébe-hoba kell. Elég játéktermi a game. -
#70 Hmm Tesztüzem lezajlott! 15 percet kapott a gamma! Majd az uninstall helyreállitotta a tévedésem! Sok sikert hozzá! Nekem ez szar! Ennél a gta3 is nagyobb száguldásélményt nyujt! -
#69 na
kettő bajom a rip verzióval
1. Hang - beteg szúnyog gyufásdobozban, a hegy túloldalán, kb. ennyi az ereje......... nem tom, hogy ez rip betegség-e..
2. Kormányzás - Thrustmasterrel próbáltam, és a FFB effektek eléggé ott vannak, csak épp lehetetlen vele menni, mert jó fél másodpercet késik a reakció............. Amíg ez nem oldódik meg, sajna nem tudom tesztelni
Bár úgy tűnik, ahogy az előd, ez is élvezetes versenyzést tudna nyújtani, majd még kipróbálom billentyűvel is, hátha úgy nem lagol. -
#68 Hát nem tom,a kép alapján nem kéne...
Freak,letesztelted már? Milyen? Arcade-os?
Mert akkor kell! :))) -
#67 az biztos, hogy a régi verzó valami ritka jó volt kormánnyal -
#66 ajánlom figyelmedbe a fék használatát :)))))))))
nem tom, majd ma este tesztelem -
ten155 #65 En ugy erzem, hogy egy kicsit alulkormanyozottak az autok. Foleg kormannyal nyomom, es egy-ket kanyart alig lehet bevenni. Velemeny? -
#64 az előző verzióban is a boxban lehetett menteni, csak az volt a baj (PC), hogy az időmérő óra kicsit gyorsan ment........... nem tom hogy csinálták, de a visszaszámlálás rendesen ment, de -1 perc alatt a köridő 1:30-at ment............
érdekes...........
remélem, ebben az újban az ilyet kiküszöbölték -
#62 -
Cobra11 #61 Nem tud valaki képekről? -
Cobra11 #60 warezcenter.warez.hu -
olaj #59 Srácok!
Nincsen egy olyan oldal véletlenül,ahol az egész kinnt van? -
#57 köszi, válasz ment -
#56 -e +a bocsi :-)) -
#55 Freek mail ment -
#54 azért ez nem igaz
full gázzal, de mondjuk 2-ben.... :))))) ez az egy igazi arcade baja volt, hogy a fékpedált nem kellett használni, elég volt visszaváltani
nagyon kéne nekem az új, plz valaki help!!!!!!! -
Bilux #50 Honnan lehet "megvenni"???
Emilezze el nekem valami jó emberke!
Köszi előre is! -
#49 nekem kéne az egész :) -
#47 az elsőhöz képest milyen? kijavították a fény és idő bugot? -
Toya #44 Na ne viccelj, hogy nem ismered a LeMans 24 Hrs-t.
Ez annak a programnak a kicsit frissített változata.
Abban lehetőséged van elindulni a LeMans-i versenyen is (akár 24 órás hosszban is).
Vannak más pályák is, de az az igazság hogy az eredeti programra már nem is nagyon emlékszem. -
#43 1 autoval? -
#42 itt egy palyan kell meni 1 napot at? -
olaj #39 Köszi!
-
olaj #36 Ráérek :)
És ez most akkor teljes játék?
Király lenne! -
olaj #34 Honnan? -
#32 és az előrejelzések is stimmelnek, persze még nem adták ki, asszem....... -
#31 2002-05-22 Le Mans 24 Hours (c) Infogrames 47x15 MB DEVIANCE
na, mehet a hunt :) -
#30 ebben mindigis volt, és remélem lesz arcade mód is. -
#29 isten ments
egy szimulátornak az a halála...... -
#28 há' mondomén... és az infogrames nyomja ki... miért szoknak le pc-n a splitscreenröl minden játékban? igény csak lenne rá, és annyira csak nem igényel rengeteg extra kódot... -
#27 igazad lehet, az Eutechnyx csinálta mindkettőt
illetve egyet :))))))) -
#26 valószínű.... -
#25 szerintem a ps2 verzió pc-s párja lesz, elvégre mindkettö most jön-jött ki...
az elözö kör volt az amit a dcvel együtt dobtak ki pcre... -
#24 lényeg, hogy ez új, szép, és van benne multi, szóval végre nem csak egy jól sikerült konzolátirat, hanem egy fasza, peccselhető, modozható PC-s racing gamma :) -
#23 ah, feladom -
#22 nézd meg a honlap tetején... ugyanaz a game, csak szokás szerint európában meg amcsiban más néven fut...
mint az SC3k, world és unlimited, meg rengeteg egyéb... -
#21 de igen :) -
#20 nem ugyanarról beszélünk
"Le Mans 24" az nem "Test Drive Le Mans"......