Albérlet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

VII. kerületi Kis Diófa utcai 2 és fél szobás albérletbe lakótársat keresünk. Az albérlet nagyon jó, központi helyen van. Astoria, Blaha, Deák, Oktogon 5 perc séta. A lakás elsõ emeleti. A szoba teljesen be van rendezve, van benne 2 nagy szekrény, ágy, asztal. Teljesen világos. A szobán keresztül vezet az út egy másik szobába, ahol egy 22 éves ELTE-s lány fog lakni. aki nagyon kedves. A harmadik szobában, ami a bejárattól másik irányba található, mint ez a két szoba, egy nemrég végzett történész fiú fog lakni, régi ismerõsök a lánnyal. A fõbérlõ nagyon aranyos, elsõ szóra megjavíttat mindent, havonta egyszer jön, elõzetes bejelentés után, a lakbérért.
Kábeltévé, internet van. A konyha felszerelt, mikró, mosógép, villanytûzhely van.
A fürdõben kád is és zuhanyzó is van.
23 ezer Ft + rezsi havonta. Kaució 2 havi, augusztus 1-tõl költözhetõ. Érdeklõdni itt lehet: +3620-264-3652, vagy [email protected]
Társbérlõt keresek föbérlõ nélküli XIX. kerületi bútorozott lakásba hölgy személyében. Nem dohányzók elõnyben! 25000 Ft + rezsi Érdeklõdni: Zsadányi Ágnes 0620-5257538
Laalee
tudsz rola hogy dikk kedvenc inge rozsaszin? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dikkma
Kép nincs róla?
Sephi
Nosza 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

VinylToy
😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
http://www2.egyxegy.hu/realestate/contact/ad.htmq?category=kiad%F3&_rowid=39551

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Dikkma
Tom 😊
Nemisazé'
Írtam mailt egyébként de sztem mivel nem kispest nem lesz yo.
Más is jelentkezzen szal!
Bocs áll az Exchange server. Tudom, hogy meredeknek hangzik így elsõre, de nem azt mondtam, hogy holnaptól valaki fogadjon be, hanem, hogy érdekelnének a lehetõségek, ha tud valaki.
Dikkma
Nem kaptam semmit :o)
Egyébként tényleg csak tapogatózom, mert ez így elég meredek, de kizártnak nem nevezhetem, sõt!
Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni te kis perverz😊)
Mail ment.
FREAK
ez elég buzis volt, tucc róla? 😊

Riszpekk

Dikkma
Hm. Írsz nekem egy mailt? 😊
Szasztok!

Na az a nagy problémám, hogy eddig ismerõsöm lakásában laktam albérletben Budapesten, de szüksége lett a lakásra. Most albérleti szobát keresek (X. XIX. kerület Kispest elõnyben), mert egy egész lakást nem tudok kifizetni. Fiatal 24 éves vagyok. Informatikusként dolgozom.
Ha valaki tud valami megoldást az írja ide.