15
Fiatal férfi (24) albérletet keres
-
aaaniko #15 Sziasztok!
VII. kerületi Kis Diófa utcai 2 és fél szobás albérletbe lakótársat keresünk. Az albérlet nagyon jó, központi helyen van. Astoria, Blaha, Deák, Oktogon 5 perc séta. A lakás első emeleti. A szoba teljesen be van rendezve, van benne 2 nagy szekrény, ágy, asztal. Teljesen világos. A szobán keresztül vezet az út egy másik szobába, ahol egy 22 éves ELTE-s lány fog lakni. aki nagyon kedves. A harmadik szobában, ami a bejárattól másik irányba található, mint ez a két szoba, egy nemrég végzett történész fiú fog lakni, régi ismerősök a lánnyal. A főbérlő nagyon aranyos, első szóra megjavíttat mindent, havonta egyszer jön, előzetes bejelentés után, a lakbérért.
Kábeltévé, internet van. A konyha felszerelt, mikró, mosógép, villanytűzhely van.
A fürdőben kád is és zuhanyzó is van.
23 ezer Ft + rezsi havonta. Kaució 2 havi, augusztus 1-től költözhető. Érdeklődni itt lehet: +3620-264-3652, vagy [email protected] -
Rancor #14 Társbérlőt keresek föbérlő nélküli XIX. kerületi bútorozott lakásba hölgy személyében. Nem dohányzók előnyben! 25000 Ft + rezsi Érdeklődni: Zsadányi Ágnes 0620-5257538 -
#13 tudsz rola hogy dikk kedvenc inge rozsaszin? :D -
#12 Kép nincs róla? -
#11 Nosza :))) -
#10 :))
-
#9 http://www2.egyxegy.hu/realestate/contact/ad.htmq?category=kiad%F3&_rowid=39551 -
#8 Tom :)
Nemisazé'
Írtam mailt egyébként de sztem mivel nem kispest nem lesz yo.
Más is jelentkezzen szal! -
bulis #7 Bocs áll az Exchange server. Tudom, hogy meredeknek hangzik így elsőre, de nem azt mondtam, hogy holnaptól valaki fogadjon be, hanem, hogy érdekelnének a lehetőségek, ha tud valaki. -
#6 Nem kaptam semmit :o)
Egyébként tényleg csak tapogatózom, mert ez így elég meredek, de kizártnak nem nevezhetem, sőt! -
bulis #5 Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni te kis perverz:)) -
bulis #4 Mail ment. -
#3 ez elég buzis volt, tucc róla? :) -
#2 Hm. Írsz nekem egy mailt? :) -
bulis #1 Szasztok!
Na az a nagy problémám, hogy eddig ismerősöm lakásában laktam albérletben Budapesten, de szüksége lett a lakásra. Most albérleti szobát keresek (X. XIX. kerület Kispest előnyben), mert egy egész lakást nem tudok kifizetni. Fiatal 24 éves vagyok. Informatikusként dolgozom.
Ha valaki tud valami megoldást az írja ide.