17
-
Supergamer_real #17 Jo, ezt a temat szerintem nyugodtan felejtheted.Csak annyit mondanek, hogy 9210 est vettunk egyszerre egy par haverral, az elso idokben ketnaponta kellett bemenni szoftver frissitesre, meg mindenfele sw problemak miatt. -
Supergamer_real #9 braindance... dehogy nem es minden tel.kozpontos hir pont errol szol (a Magyar reszuk), hogy nokia kozpontokat fognak hasznalni...
Azt, hogy nincs nokia kozpont nem tudom honnan vettek a sracok alattam, de jo nagy baromsag.
Alcatel... az europai piacot (2000 nyilatkozat) el kivanjak/tak hagyni.Kanada es az USA szerepel a celkituzesik kozott, europaban foleg a DSL "modem"-eikkel maradtak meg (bar ez is inkabb franicaorszagban arat sikereket).
Zeb az itteni japan haverom szerint a Nokia9210 hihetetlen nepszeru japanban, masfelol valoban elvault az o szemukkel nezve az itteni piac mivel ott mar egy ideje mukodik 3G mobil halozat, mig europaban egyetlen szigeten erheto el (Isle of Man) es ott is szinte kizarolag a teszteloknek. -
#7 Lehet hogy rosszul emléxem, de nem a Nokia nyerte a magyarországi Tetra tendert? -
#1 Nemsokára már egy tricoderen hívom fel a haverom a szomszédos naprendszerbe.