22
-
Gabest #22 Majd kalapálni fog egy kis hangszóró, mint az icq-ban :) -
TheZsenyka #20 Ahhhhh... -
Gabest #19 Vagy visszakérdez, hogy "biztosan törölni akarja?" -
AtisH #18 Még 1 negatívum: el lehet felejteni a "vakongépelést"!!! -
Supergamer_real #17 "lassan a WC papír is figyelmeztet törlés közben az erőnyomatékok helyes megválasztására... ":)) -
#16 Jah! Esetleg a vetítőt vagy a kamerákat törhetik csak össze. Az olcsóbb úgyis... -
TheZsenyka #15 mínusz egy "de" :) -
TheZsenyka #14 Először nagyon tetszett, de gondolkodtam, de több dolog is ellene szól:
1, elkopik az asztal
2, üvegasztalon nem működik
3, ha véletlenül leteszem a kólámat az asztalra, lehet hogy törlődnek a fájljaim
4, nem tudom összetörni ha pipa vagyok
5, arghhh
Ez van emberek, fejlődés... lassan a WC papír is figyelmeztet törlés közben az erőnyomatékok helyes megválasztására... -
AtisH #9 Az ötlet király! A pénzkiadó automatáknál és a nyilvános telefonoknál is nagy sikere lehet, ti. mivel nincs mozgó alkatrész a vandáloknak nincs mit elb***niuk.:-P -
Supergamer_real #8 Igen ez a mobil szekcioba kellet volna menjen. -
Supergamer_real #7 Ez annyit jelent, hogy 1800MHZ helyett 2,4GHZ dozist kapsz... bar lenyegesen gyengebbet mivel a bluetooth hatotavolsaga 10m,( max 100mg erositheto pl egy ericcson terminallal) mig a mobilok ugye neha 1-2-3-4-5 kilometerre is "ellatnak".
Masfelol, plusz teher ja es 2 aksit tolthetsz egy helyett. -
#4 Ez kurva nagy, kell egy ilyen! :) -
Supergamer_real #3 "A keddi bejelentés kapcsán a cég munkatársai elmondták"
Csak, hogy mindenkinek vilagos legyen a bejelentes mar regebbi.Itt (UK) mar a ho elei ujsagban benne volt...ott azt irtak, hogy egyenlore csak (!) palmekhez lesz elerheto - es ehhez is lett fejlesztve - .Masfelol mivel a billentyuzet az ujj altal fedett resz alapja - ahova a feny nem jut el - szamolja ki, hogy melyik billentyurol van szo valaki magyarazza mar el, ha ketkezzel gepelek es pl a "t" betut megnyomom - es mellette a "g" es a "b" betut learnyekolom azt hogyan mondja meg a bill, hogy melyik beturol van szo?vagy akkor a b-t es a g-t is lenyomja? -
#2 ha 10.000 Ft alatt van akkor talán én is.
De szerintem lesz egy százas is mikor kijön -
TheZsenyka #1 Akarok ilyet!