22
  • Gabest
    Majd kalapálni fog egy kis hangszóró, mint az icq-ban :)
  • TheZsenyka
    Ahhhhh...
  • Gabest
    Vagy visszakérdez, hogy "biztosan törölni akarja?"
  • AtisH
    Még 1 negatívum: el lehet felejteni a "vakongépelést"!!!
  • Supergamer_real
    "lassan a WC papír is figyelmeztet törlés közben az erőnyomatékok helyes megválasztására... ":))
  • Pheel
    Jah! Esetleg a vetítőt vagy a kamerákat törhetik csak össze. Az olcsóbb úgyis...
  • TheZsenyka
    mínusz egy "de" :)
  • TheZsenyka
    Először nagyon tetszett, de gondolkodtam, de több dolog is ellene szól:

1, elkopik az asztal
    2, üvegasztalon nem működik
    3, ha véletlenül leteszem a kólámat az asztalra, lehet hogy törlődnek a fájljaim
    4, nem tudom összetörni ha pipa vagyok
    5, arghhh

Ez van emberek, fejlődés... lassan a WC papír is figyelmeztet törlés közben az erőnyomatékok helyes megválasztására...
  • AtisH
    Az ötlet király! A pénzkiadó automatáknál és a nyilvános telefonoknál is nagy sikere lehet, ti. mivel nincs mozgó alkatrész a vandáloknak nincs mit elb***niuk.:-P
  • Supergamer_real
    Igen ez a mobil szekcioba kellet volna menjen.
  • Supergamer_real
    Ez annyit jelent, hogy 1800MHZ helyett 2,4GHZ dozist kapsz... bar lenyegesen gyengebbet mivel a bluetooth hatotavolsaga 10m,( max 100mg erositheto pl egy ericcson terminallal) mig a mobilok ugye neha 1-2-3-4-5 kilometerre is "ellatnak".

Masfelol, plusz teher ja es 2 aksit tolthetsz egy helyett.
  • Rincewind
    Ez kurva nagy, kell egy ilyen! :)
  • Supergamer_real
    "A keddi bejelentés kapcsán a cég munkatársai elmondták"

Csak, hogy mindenkinek vilagos legyen a bejelentes mar regebbi.Itt (UK) mar a ho elei ujsagban benne volt...ott azt irtak, hogy egyenlore csak (!) palmekhez lesz elerheto - es ehhez is lett fejlesztve - .Masfelol mivel a billentyuzet az ujj altal fedett resz alapja - ahova a feny nem jut el - szamolja ki, hogy melyik billentyurol van szo valaki magyarazza mar el, ha ketkezzel gepelek es pl a "t" betut megnyomom - es mellette a "g" es a "b" betut learnyekolom azt hogyan mondja meg a bill, hogy melyik beturol van szo?vagy akkor a b-t es a g-t is lenyomja?
  • G@b0r
    ha 10.000 Ft alatt van akkor talán én is.
    De szerintem lesz egy százas is mikor kijön
  • TheZsenyka
    Akarok ilyet!